Gemanutzele incep petrecerea...- La multi ani!(30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Liliana, tu ce mai faci? Ti-ai mai revenit? Burtica cum e? Andra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Eu, ca de obicei, prezenta la cafea...de fapt azi e inka, dar daca vreti voi, fac si o cafea!
Ralu, dar ce-i cu tine? Daca as fi mai aproape, mai c-as veni pe la tine, poate asa dai ceva de baut...orice...
De Black nici nu mai zic...ii e teama sa dea Garrone-le alaaa...crede ca facem urat la bautura, dar o asiguram ca doar radem...nu sarim la bataie!
O zi buna la toata lumea si pupam cele doua burtici din zona! (Aida si Lili)

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

'Neata!
Lora, sar'mana de inka...da' si-o cafea ar fi buna, ca asa cum o faci tu nu-i iese nimanui
Azi la noi ploua si eu stau si ma bucur ca un copil mic cu nasul lipit de geam
Burtica se misca tot timpul si doar la plimbare ii place, numai ca eu obosesc si-s abia la inceput...si vine vare!!
Andra e intr-o continua aventura gradiniciereasca. Lora, vazut-ai printesa ta dansareata. E o minune !! Mi-a placut la nebunie combinatia alb-verde, e altceva...e deosebit. Iar Iustina este o dulce
Ne pregatim si noi de evenimente/serbari...si mi-e ciuda ca dupa ce sarmanul copil a muncit un an intreg, toate se tin dimineata pe 1 iunie. La dansuri...pe 1 iunie la ora 10 (care cine stie pana la ce ora se intinde ca doar niciodata nu s-a respectat programul cu strictete), la desene/pictura ...pe 1 iunie la 10 jumate... la dansuri po****re...pe 1 iunie la 10 jumate...ca sa nu mai pun la socoteaza faptul ca pica in cursul saptamanii si asta inseamna cersit de libere . Plus ca activitatile de 1 iunie oferite de diverse organizatii se desfasoara tot pe 1 iunie dimineata iar andra m-a tot anuntat ca vrea si colo si dincolo...
Si-asa suntem limitati la activiti, acum le pierdem si pe astea de exista.
Hai ca m-am intins...ca o placinta!

si you all!!

Liliana, Andra-Maria & 19+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Oooof, ce program le-au facut bietilor copii...toate odata! Sper sa faceti fata, ca de descurcat va descurcati voi cu siguranta! Succes!
Iustina are maine spectacol la dansuri, apoi ziua unui baietel plus ca avem o nunta in familie, la care merge si ea. Duminica iar spectacol, tot cu dansurile...
Luni ei nu au nimic organizat gen serbare/spectacol, iar educatoarele de la gradi au spus ca nici ele nu fac serbari, ci ii duc la cofetarie eventual, in parc la desenat cu creta, le cumpara la toti coifuri si ochelari si trompete, ca doar e ziua lor si trebuie sa se distreze, nu? Ma bucur ca ii lasa mai liberi, sper sa si fie vreme buna.

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

avem capitol nouAICI

Mergi la inceput