Gemanutzele incep petrecerea...- La multi ani!(30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Te indoiesti de bunele intentii ale colaboratorului tau care se ofera sa te ajute sa rezolvi problema care te framanta. Nu il consideri nici pregatit si nici credibil, de aceea il privesti cu suspiciune, ca si cum ai vrea sa descoperi care ii sunt adevaratele intentii din spatele amabilitatii afisate. Merita sa ii acorzi o sansa si sa il lasi sa demonstreze ce este capabil sa faca pentru tine sau alaturi de tine, deci nu-i respinge prietenia.

Mergi la inceput

Planuri mari

Ai de gand sa iti schimbi slujba? Pur si simplu ai vrea sa castigi mai mult si nu stii ce sa faci? In perioada aceasta este cazul sa te gandesti serios daca vrei sa te implici intr-o noua slujba pentru ca poti sa fii mai realista ca oricand, iar cei dragi te sustin.

Mergi la inceput

V-ati facut cateva planuri privind achizitionarea unor lucruri, dar ar fi bine sa mai amanati momentul. Intuitia si abilitatile dvs. va vor ajuta azi sa sesizati anumite nuante la colegi sau la sefi.

Mergi la inceput

28 mai 2009

O disputa mai veche cu un coleg de serviciu incepe sa va puna din nou probleme, in desfasurarea activitatilor zilnice la birou. Daca nu veti rezolva cat mai curand este posibil ca superiorii tai sa sesizeze tensiunea permanenta.

Mergi la inceput

28 mai 2009

Daca ai de gand sa intreprinzi calatorii azi este posibil sa fii lovit de una dintre sagetile lui Cupidon. Intalnirea cu acea persoana speciala se va intampla intr-un mod cat se poate de neprevazut.

Mergi la inceput

28 Mai 2009
La serviciu vor fi multe de facut si nu iti va fi prea usor sa te descurci. Relatia cu colegii nu va fi nemaipomenita, asa ca nu este cazul sa mizezi intr-o prea mare masura pe sprijinul lor. In cazul in care ti se propune o colaborare, nu te grabi sa semnezi pana nu iti sunt clare toate detaliile. Cineva din anturajul apropiat iti va da o informatie interesanta.

Mergi la inceput

La multi ani, Delia!
Sa fii fericita, iubita, sa ai parte de multa sanatate, bucurii si realizari pe toate planurile, o viata frumoasa si insorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!

Black, LA MULTI ANI, CU SANATATE, BUCURII SI MUUULT NOROC!!! SA FII IUBITA!

Ralu, hai, mai, ca-i cafea nemteasca...adusa de acolo...cum sa nu fie buna? Sau poate preferati inka...dar azi o las pe Black sa vina cu o cafea! (si un garrone alb, de dimineata, sa avem ziua mai frumoasa!)

O zi cat mai buna va doresc!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Black, LA MULTI ANI

Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de viata alaturi de bb Dragos si de cei dragi, sa petreceti frumos si sa ai parte de tot ce-i mai bun.

Liliana, Andra-Maria & 18+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Saraca Black... a zis ca au facut botezul si a disparut de tot dupa aia.
Nici Garonnele ala n-a mai venit azi. Dar nu-i nimic. Eu pot sa beau si maine

Lora, scuze, n-am stiut ca e asa o bunatate cafeaua ta. Vezi, daca nu beau toata ziua, nici nu am recunoscut ambalajul

Poti sa dai si inka, eu nu zic nu.
Oricum sunt iar in perioada aia in care nu beau nimic, de niciun fel. Am ceva zile adunate iar de cand n-am mai facut o cafea in casa.

Mergi la inceput