Tic nervos sau ceva mai grav?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si Miruna a facut la fel, isi rasucea parul ei sau pe al meu daca ma culcam langa ea. Si inca o mai face, mai rar, dar o mai face. Nici vorba de smuls parul din cap, doar ca rotindu-l si fiind lung la un moment dat se incurca si incercand sa-si scoata degetul din el isi mai rupe cateva fire. Si eu am facut la fel cand eram mica si mi-a zis mama ca undeva pe la 4-5 ani am renuntat singura la acest obicei.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Madau si restul fetelor care ati incercat sa ma linistiti, multumesc mult de tot.
Acum, citind despre Trichotillomania chiar nu pot sta linistita, ma intreb intruna "daca totusi?"

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Dar pediatrului i-ai vorbit despre obiceiul fetitei ?

Daca nu, fa-o cat mai repede. Pt linistea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

si fetita mea adoarme doar cu mana in parul meu (si cu suzeta), cu al ei nu se joaca niciodata.Eu nu ma ingrijorez, o multime de copii fac asta ( e adevarat ca nu imi smulge parul, etc).

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Eu si acum imi rasucesc parul pe deget cand vreau sa adorm, cand ma uit la tv sau chiar si cand vb cu cineva. Cand eram mica ii faceam si mamei asa de o chelisem intr-o zona a capului. La mine faceam mai usor ca simteam durerea, dar la ea...o jumuleam nu alta.
Fi-miu are si el ticul lui: cand se culca, cand il cert, cand e concentrat, etc: isi freaca parul cu mana (asta ptr ca el e tuns mereu periuta). Mie mi se pare chiar haios, e tare simpatic cand face asa si nu mi-am pus problema ca ar avea vreo boala.
Sotul meu are alt tic: se scobeste in nas. Crede-ma ca este de-a dreptul scarbos. Am vazut asta la mii de soferi. fii atenta la soferi la semafor si ai sa vezi cate ticuri au, te sochezi, nu alta.
Am vazut pe unii care se scobesc in urechi si apoi miros degetul. Cum ti se pare asta?
Stai linistita, maria e perfect sanatoasa. Zii merci ca nu are altele. Iar cu firele smulse...Se rup marea majoritate ca se incurca de deget.
Analizeaza si alte persoane si ai sa vezi ca toti au ticuri.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lisaelisa, nu am incredere in pediatrul ei, a fost de ajuns o singura vizita la el ca sa vad ca e complet paralel cu psihologia unui copil. Acum sunt in cautari sa-i gasesc un alt pediatru, de data asta as prefera o doamna, cred ca o femeie stie sa se poarte mai bine cu un copil.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Si eu imi rasucesc parul pe degete de cand ma stiu. Nu il smulg doar il resucesc. Imi place ca e fin :).
Singurul lucru ce ma enerveaza la obiceiul asta e ca mainile in par ung parul.Nu e o mare problema ca il spal in fiecare zi dar sunt zile in care trebuie sa il spal si de 2 ori din cauza asta.
Sotul imi spune ca ma vede rasucind si cand sunt stresata, asta o fi vreun mod de relaxare.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Lexi, doar daca devine obicei poate sa ajung sa fie grav.Deocamdata nu e cazul Mariei, dar ca sa stai tu linistita, o sa-ti scriu si un email

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pai zii si mie sa stiu si eu...eu imi rasucesc parul de vreo 23 de ani, cred ca pe la 3 ani am inceput ca aveam parul destul de lung, sa ma ingrijorez sau nu? Pana acum nici macar nu m-am gandit ca ar fi ceva grav, imi place pur si simplu sa il simt moale intre degete.

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Pai zii si mie sa stiu si eu...eu imi rasucesc parul de vreo 23 de ani, cred ca pe la 3 ani am inceput ca aveam parul destul de lung, sa ma ingrijorez sau nu? Pana acum nici macar nu m-am gandit ca ar fi ceva grav, imi place pur si simplu sa il simt moale intre degete.

Daca nu a devenit "prost obicei" nu e grav. Din pacate unele persoane incep cu o chestie "inocenta" care se dezvolta in ceva nasol,de natura psihologica. Nu stiu daca ai vazut vreodata la televiozr pers. care nu au nici un fir de par pe cap, gene, sprancene etc.
Sunt acele pers. care ajung sa-si smulga orice fir de par de pe cap, si o fac zilnic, e ca o adictie. E o situatie grava la care nu oricine ajunge. Unele pers. (ca tine de exemplu) au ramas la faza de simtit parul intre degete (samd), iar altele continua si e ca si cum ar fi drog addicted :( Daca se ajunge acolo atunci e problema. Tu daca de atata timp nu ai ajuns, inseamna ca esti ok

Mergi la inceput