In sfarsit!
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus Din pacate viata in RO te obliga de multe ori sa faci ceva sa nu astepti sa faca autoritatile fiindca de fiecare data cand ai cerut ajutor ai fost dezamagit: -de cate ori ceri ajutor la politie datorita legilor sau unor politisti mai prostuti problema nu iti este rezolvata sau mai grav poate cazi tu drept vinovat -auzim pe toate posturile despre violatori sau criminali eliberati din puscarii pt motive banale asa ca nici in judecatori nu avem incredere, deci daca cineva ii face rau vreunui membru al familiei mele sunt sigura ca m-as gandi cum sa-mi fac singura dreptate indiferent de riscuri - daca Doamne fereste ai vreun copil bolnav statul nu te ajuta si trebuie sa stai pe forumuri si la usile oamenilor ca sa ceri bani - nici in asta nu poti sa ai incredere - daca ceri ajutor la oricare primarie fiindca cineva isi face un bloc langa casa ta, sau iti cade bradul din curte peste casa/masini/cap pana se trezesc ei sa faca ceva te imbolnavesti de nervi sau faci singur ceva Ce vreau sa spun, toate astea au aparut din lipsa de incredere in autoritatile statului. Acuma Becali sta la puscarie si tipul care a violat 7 femei a fost eliberat de o judecatoare fiindca a fost considerat ca nu este un pericol public. Dar Becali este? Ce poate sa faca? Dar rectorul fac. din Alexandria care a eliberat mii de diplome false de ce este liber? Sunt de acord cu TZUNI omul asta a dat milioane de euro la oameni bolnavi, a construit 100 de case si are o fundatie care se ocupa de oameni bolnavi - nu-i sfant si este necizelat dar pericol public nu pare asa ca puteau sa-l judece linistiti in libertate. www.de-azi.ro poze familia mea inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate... http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg |
iileana foarte corect cu iz de America Latina. Asa o sa ajungem si noi. Sa ne fie frica de hoti si sa nu mai protestam in nici un fel. Foarte frumos! Bravo! Hotii si santajistii in libertate , pagubitii in arest.
Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
lucialu spune:
Eu nu spui ca nu e fanfaron sau ca e curatzel(nici nu poci sa zic ca nu e,ca nu-i cunosc daravelele cu terenuri si altele)...dar modul in care s-au desfasurat toate treburile astea miros si nu a flori de primavara.
Unele comentarii mi-au parut cumva prea virulente,prea a rautate pura.Chiar si pt un om fara obrajori de f. muuulte ori.Si titlul suna rau.De ce in sfarsit? Chiar e cel mai mare infractor din tara asta?
In fine, mi-e tare teama sa nu se nasca un monstru cu aceasta ocazie.Pierduse alegerile, era in toileta rau si cu Steaua,se asternea praful mediatic usor usor...amu ni sa te tii si sa vezi cine e eroul de fapt!Si asta doar pt ca neste "destepti" nu au stiut sa gestioneze toata treaba fara circ si cu aceeasi masura pt toti.Ca de obicei,in stil mioritic...
Iar cine sta sa se uite in gura lui Jiji...
my little sunshine
copiloi spune:
citat din mesajul lui xenocid Eu mai vad o parte buna la tot scandalul asta: Ciutacu s'a scuipat cu Cristoiu in public ceea ce ii confirma fiecaruia ca celalalt e dobitoc si mie ca ambii. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Cum ai ocazia, cum ii tot scuipi pe antenisti....dar vad ca totusi nu te lasa inima sa schimbi postu'
Alina
iileana spune:
citat din mesajul lui aidaciolac Asa o sa ajungem si noi. Sa ne fie frica |
Daca o sa ajungem sa ne fie frica sa ne oprim dusmanii pe strada si, sub amenintarea armelor, sa-i bagam in propriul portbagaj si sa-i ducem acasa, ca asa vrea muschiul nostru si al gorilelor noastre..... io zic ca-i de bine si ca-i rau destul ca nu ne-a fost frica si pina acum sa facem asta.
anyella spune:
Eu nu am nicio frustrare referitor la averile personajelor.Il admir pe GB pentru donatii.Nu comentez culisele,le apartin.
Dar: legea e aceeasi pentru toti.Asa cum un antrenor de talia lui Piti a fost ridicat de pe Otopeni pt ca nu s-a prezentat la trei citatii asa se aplica legea in cazul lui G.Becali.E un pas inainte pt justitia romana.
Daca totul se face politic,e problema lor.Atunci ,la expirarea mandatului,presedintele nostru va trebui sa raspunda pentru Dosarul Flota.Daca un amendament votat repede nu il disculpa.
Ar fi interesant de dat publicitatii(ceea ce nu se va intimpla curind) rechizitoriul procuraturii.Pina atunci avem informatii din presa.Credibila sau nu.
Am editat cuvintul :citatii.
Tashi
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui copiloi
Cum ai ocazia, cum ii tot scuipi pe antenisti....dar vad ca totusi nu te lasa inima sa schimbi postu' |
Daca l-ar schimba, ar constata cu stupoare ca RealitateaTV a schimbat macazul si zice cam acelasi lucru ca antenistii :)))....
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana Daca l-ar schimba, ar constata cu stupoare ca RealitateaTV a schimbat macazul si zice cam acelasi lucru ca antenistii :))).... |
N'am schimbat! As fi ratat momentul emotionant in care Ciutacu si'a cerut scuze logdnicei lui Cioroianu pentru ca a facut'o tiitoare. Total deplasat, a admis genialul, dat fiind ca individa nu este implicata politic cum ar fi de exemplu.
iileana spune:
citat din mesajul lui xenocid N'am schimbat! As fi ratat momentul emotionant in care Ciutacu si'a cerut scuze logdnicei lui Cioroianu pentru ca a facut'o tiitoare. Total deplasat, a admis genialul, dat fiind ca individa nu este implicata politic cum ar fi de exemplu. |
Xeno, tu ai, zilele astea, un fix?
Te putem ajuta cu ceva?
P.S. care Cioroianu? :)))))
aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Daca o sa ajungem sa ne fie frica sa ne oprim dusmanii pe strada si, sub amenintarea armelor, sa-i bagam in propriul portbagaj si sa-i ducem acasa, ca asa vrea muschiul nostru si al gorilelor noastre..... io zic ca-i de bine si ca-i rau destul ca nu ne-a fost frica si pina acum sa facem asta. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Draga mea , cred ca nu prea stii despre ce vorbesti. In America Latina nu ca le dai hotilor tot ce ai , dar le dai si ce ai ascuns inainte de ei. Asta este situatia.
Eu nu cred ca daca esti odata jefuit pe strada a doua zi iesi din casa fara frica ... Doamne fereste sa te aflii in asemenea situatie.
Greseala lu jiji a fost ca nu s-a dus la politie sa reclame si sa uite ca ii vor gasi masina si sa isi cumpere alta ... si mai ceva , ca i-a fost mila de niste hoti si in loc sa ii predea le-a dat drumul ...
Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Guestus spune:
Vreau sa o iau inaintea lui sirimie/copiloi ...voi ce credeti...avea becali ceva documente secrete cu care il santaja pe basescu...sau de ce a fost arestat?