Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

dandusa, eu cand sunt singura cu ele seara acasa le fac baie in paralel - o las pe laura in cadita cu jucarii si intre timp o spal pe nicole in dormitor la mine in galeata - 10 min cu imbracat-dezbracat. o las pe nicole spalata si imbracata la laura in patut (cu gratii) si apoi o scot si o imbrac pe laura. apoi stau cu nicole pana bea laura laptele, ii zic povestea, o bag la nani, iau nicolu si ma tirez.
situatia devine ultrastresanta cand laura iese din cada si incepe sa lipaie in fundu gol prin dormitoare

am si eu o intrebare "tehnica" la tine - tu cum mergi la wc in timpul zilei?

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ramo2007tinem pumnisorii pentru pititca ta sa treaca cu bien peste vaccin. Sanatate multa si sa ne tii al curent.
Pupici[up]

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Am stat vreo 4 ore in Herastrau.Inainte de a pleca a fost tati la farmacie si a luat Mustela spray cu factor de protectie 30...76 Ron.
A papat in parc, apoi cand am venit acasa si acum nani, o trezim la 22 pt. baita si masa de cereale.
Maine o scot la pranz la plimbare inainte de vaccin...offf, sper sa trecem cu bine, sa fie ca data trecuta fara reactii adverse.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 15 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Un vot pentru printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue78 spune:

Cam la fel patesc si eu uneori cand are colici. Dar la mine niciodata nu a durat masa 10 min, ci 25 cel mai putin. Si eu ii dau cu acelasi biberon ca tine , cu tetina nr. 1. Nu ma gandesc sa i le schimb ca e lacoma si imi e sa nu se inece.Oricum ea face pauze sa scoata aerul de 3-4 ori pe parcursul unei mese, si apoi la final 30 - 40 min sa mai scoata aer. Ea mananca 200-220 ml la masa, fetita ta cat mananca?

Citat:
citat din mesajul lui stewie

Amalia Multumesc mult pentru raza de soare parca am vazut ceva ceva printre nori

Eu de doua zile am un copil tare ciudat la mancare..se infige cu pofta in biberon iar in 10 sec se trage parca o arde si plange..o tin putin in brate, mai scoate niste aer si o luam de la capat...de la 10 min cat dura o masa acum dureaza cel putin jumatate de ora. A mai patit cineva asha ceva?
Ma gandesc ca poate trebuie sa-i iau tetine cu gaura mai mare..chiar nu stiu ce sa zic...
Pupicei

Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Mergi la inceput