Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 18
elilov3 spune:
ziua buna fete
mirtha zi asa o facusi lata..hehe asteptam rezultatul 

spiridusule sa stapanesti sanatos masina 
mav sanatate micutului 

lauramiron bestiale fetele...hehe ce bine isi tine capul ![]()

.....
eu tot cu piconul il pansez..arata mai bine...dar doare..si ma gadila acolo ![]()
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare
elilov3 spune:
asa ma ca uitasem
poze cu tzitzi si bb 
http://good-times.webshots.com/photo/2552869280104281140ThJVQf
deget operat
http://good-times.webshots.com/photo/2432700820104281140uxpWNk
amalia iti sta f f bine asa tunsa..bv 

mirtha vazut poze in parc si cu tata superba Evita 

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare
Amalia spune:
Eli ma bucur din tot sufletul ca dupa tot chinul tau cu mastitele si mulsul, bebe incepe sa suga singurel!
Sa fiti sanatosi amandoi!
Arata mai bine degetelul tau! Esti pe calea cea buna!
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 asa ma ca uitasem poze cu tzitzi si bb ![]() http://good-times.webshots.com/photo/2552869280104281140ThJVQf deget operat http://good-times.webshots.com/photo/2432700820104281140uxpWNk amalia iti sta f f bine asa tunsa..bv ![]() ![]() mirtha vazut poze in parc si cu tata superba Evita ![]() ![]() Eliza mami de ingeras Ionut Pavel si de ![]() Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez******************************************* "Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus" William Shakespeare |
poze
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Ginye rau cu somnul de noapte!
Ziua face si Luca la fel de la o vreme..abia mai insumam 2 ore peste zi adunand 3-4 reprize de somn. Ma nou, abia mai sta jos..maraie si plimbat in brate..
Deh, pui mici..isi alina si ei durerile in brate la mami!

| citat din mesajul lui ginye55 Al meu nu vrea sa mai doarma mai deloc! Nici ziua, nici noaptea! ![]() ![]() ![]() Cred ca incep sa isi faca aparitia dintisorii: roade tot ce prinde si ii curg cate 2 randuri de bale. ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
poze
Ami, mamica lui
Amalia spune:
Darling, Z_Iulia multumesc fetelor, sunteti niste dragute!
poze
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Amalia spune:
Spiridus sa folosesti sanatoasa masina de paine!
Super achizitie!

citat din mesajul lui spiridusul![]() ![]() ![]() mi-am luat masina de paineeeeeeeeeeeeeee (m)alinutzo stai sa vezi ce-o sa fie de mine sapt viitoare si azi am un gand bun pentru Ginye Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi |
poze
Ami, mamica lui
Amalia spune:
Andy LA MULTI ANI si muuulta sanatate!

Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti si sa fii fericita alaturi de cei dragi tie!
poze
Ami, mamica lui
si
Amalia spune:
Aleinad.g multumesc pentru intrebare, este mult mai bine!
Il mai ustura un pic pentru ca e inca rosie zona, dar dupa o zi si un pic se linistise deja!
| citat din mesajul lui aleinad.g Miky , Mirtha , Amalia . ![]() Amalia, ce mai face puiutul, a scapat de durere? ![]() Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora in luna a IV-a |
poze
Ami, mamica lui
Amalia spune:
Mav daca te-ai defectat tu, sigur m-am defectat si eu..
Exact aceleasi "simptome" le prezint si eu. Probabil ca pe masura ce se vor mai marii bebeii, ne vom la linisti si noi.
| citat din mesajul lui mav mirtha ![]() chestia este ca de cand avem 2 copii, eu nu mai am energie nici pt mine, da' pt dat si la altii... ![]() cand am chef, nu se poate si cand s-ar putea, pic de somn si nu-mi mai trebe altceva... ![]() sper sa nu regret ca am scris despre asta... invit mamicileX2 la discutii despre problema.... la voi cum e? poate ca m-am defectat doar eu.... ![]() Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
poze
Ami, mamica lui
Amalia spune:
Mirtha dupa ce am citit ieri ca astepti saptamana viitoare sa vezi cum iese testul... azi noapte m-am visat gravida.![]()
Da' avand in vedere ce-i spuneam mai devreme lui Mav...eu stau linistita..![]()
poze
Ami, mamica lui
si

Antonio(27 oct 2008)