tauroaice..33
Raspunsuri - Pagina 18
gabitz78 spune:
ziua buna.
eu sunt in vrie saptamana asta..treaba multa, bagaje...etc.sambata plecam la mare.
abia astept.asa ca...va pup dulce.
anangel_lexi spune:
Jenn, inseamna ca de la voi or sa vina si la noi, ca au anuntat furtuni in zilele urmatoare. La noi ieri au fost 31 de grade la umbra, azi insa e innorat si sunt doar 23 de grade. Maine cica vor fi 19. Oricum saptamana trecuta a fost foarte cald, localnicii cred ca s-au prajit ca racii, ca nu-s obnisnuiti cu temperaturi din astea.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
jenn spune:
Buna!Stie careva un hotel acceptabil in capitala?Daca ajung tarziu,s-ar putea sa fie nevoie !Nu e nevoie de 5 stele!![]()
gabitz78 spune:
jenn - veniti cu avionul?daca da, eu recomand phoenicia - nu st cat e de scump, dar e mai mult decat acceptabil.
va pup.ma intorc la ale mele.
anangel_lexi spune:
Buna tauroaice!
Pe noi ne-a picnit raceala. Maria ieri a fost cu febra si nas curgator, azi ceva mai bine dar inca cu febra. Pe mine ma doare in gat, semn clar de inceput de raceala. La mine asa debuteaza racelile intotdeauna, cu o durere in gat care nu trece cu nimic.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
gabitz78 spune:
seara buna.acum am terminat de facut bagaje si maine dis de dimineatza decolam.asa ca...sa fiti cuminti, sanatoase si sa ne auzim cu bine peste o saptamana.va pup.
mhldvrc spune:
Buna dimineata, 
sau ceai![]()
Lexi, multa sanatate si tie si Mariei
Gabitza, o vreme superba si distractie pe masura
Va doresc o saptamana cat mai buna![]()
si

de
si
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!
mhldvrc spune:

, la pagina 3