tauroaice..33
Raspunsuri - Pagina 14
anangel_lexi spune:
La multi ani Danelutza! Multa, multa sanatate, noroc in toate si fericire maxima alaturi de printesa ta si de sotior!

La multi ani, Alex1405! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!

Jenn, cred ca o sa va simtiti super!
Daca veniti mai aproape de Trier, poate ne intalnim!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
jenn spune:
Danelutza si alex,la multi ani!Sanatate si liniste sufleteasca,bucurii si pe cei dragi mereu alaturi va doresc!Lexi,mersi mult!Voi in ce zona stati?
anangel_lexi spune:
In ce zona in Trier sau in ce zona se afla Trier-ul? Trier e la granita cu Luxemburg iar noi stam in centru![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
gabitz78 spune:
la multi ani danelutza si alex!multa sanatate, fericire si iubire alaturi de cei dragi.

mhldvrc spune:
La multi ani, Alex 

sanatate, fericire, sarcina usoara si bebe sanatos! petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!!
Danelutza, la multi ani, sanatate, fericire si petrecere frumoasa alaturi de Isabella, sotul tau si cei dragi tie 

si

de
si
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!
Danelutza spune:
La multi ani, Alex ! 
Multumesc pentru urari tauritelor Lexi
, Jenn
, Gabitz
, Mihaela 

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

anangel_lexi spune:
Jenn, multumim!
Eu urez de pe acum la multi ani Gabitzei si Ruxandrei! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi voua!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Eftimie C. spune:
tauroaicelor!
Sunt datoare cu cateva urari pentru sarbatoritele de ieri
:
La multi ani, Danelutza!Multa, sanatate, mult noroc si sa fii iubita!
La multi ani, Alex!Sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si frumos!
See you!Weekend placut!
jenn spune:
Week -end placut !La multi ani! urez si eu deja Gabitzei si Ruxandrei ca vom pleca cateva zile!Sa mi pastrati tort!![]()