Masina de spalat usor de curatat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Bosch sau Siemens, sunt singurele masini de spalat care le-as cumpara.

Akamanah, Zanussi imi provoaca si acum palpitatii numai cind ii aud numele . Prima noastra masina automata de spalat cumparata in Ro acu n ani, si in prima luna de functionare ne-a luat foc, adica foc cu flacara. A ars totul in jurul ei (era instalata intr-un hol) incendiul fiind provocat de partea electrica a masinii. Noroc ca a topit ceva valva de plastic de la apa si astfel a inceput sa stopeasca cu apa in jur si a stins tot singura incendiul, caci altfel putea lua foc toata casa (noi eram la vecinii nostri in timpul asta). Vai cum a aratat holul ala negru, si ce greu am scos mirosul de fum si negreala din pereti. Binenteles ca producatorul a dat din umeri si a spus ca nu e vina lor si ca nu au de gind sa ne despagubeasca nici pentru masina (sau inlocui), daramite pagube. Povestea am pus-o behind us de mult dar am zis ca eu Zanussi nu mai vreau nici gratis. Sunt convinsa ca probabil am avut noi ghinion si la fel as fi reactionat indiferent de ce marca era masina respectiva asa ca ... no hard fellings doar o poveste de spus acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Cu Zanussi eu am facut compromisul aragazului. Primul si ultimul aparat romanesc pe care-l mai cumpar!
Nu mi-a raspuns nimeni: exista pe piata romaneasca o masina de spalat fabricata in Germania???

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Diuna, funny! Mi-ai raspuns la fix 2 ani de la intrebare . Am alta masina acum, noua, cumparata de cateva luni. Cea veche a ramas acasa. Anul trecut am avut alta in apartamentul pe care l-am inchiriat... stii ca am schimbat locatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

si ce ti-ai luat?DianaD & Alexandru 12 04 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Diuna, funny! Mi-ai raspuns la fix 2 ani de la intrebare . Am alta masina acum, noua, cumparata de cateva luni. Cea veche a ramas acasa. Anul trecut am avut alta in apartamentul pe care l-am inchiriat... stii ca am schimbat locatia...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Rasul este ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui petra

Nu schimba masina ci doar fa-i o curatare completa. Eu mi-am cumparat prima masina automata de spalat second-hand, cu multi, ani in urma (prin '94 cred) si era destul de incacata cu detergent si calcar.
Am scos sertarul de la detergent, l-am spalat bine cu apa calda(ca detergent avea destul pe el) api l-am pus in apa fierbinte cu otet (1/1 parti egale). Dupa ce l-am pus la loc am setat masina pe spalare la temperatura f. mare. Am pus doar un prosop imbibat cu clor in cuva se spalat. In loc de detergent am turnat cred 1,5 litri de otet. Am lasat masina sa mearga asa un program si cand a terminat nici urma de calcar pe nicaieri, cuva stralucea de curata si sertarul de la detergent luna.
La acest tratament supuneam masina de 2 ori pe an, odata cu otet odata cu clor. Am folosit masina care s-a devedit a fi foarte bune, pana in 2001 cand i-am dat-o mamei mele care a mai folosit-o inca vreo 5 ani !
Pare complicat dar este asa de usor de facut ! Daca nu poti scoate sertarul curata-l asa cum poti pe loc din gros si apoi otetul cu apa fierbinte o sa-l mai curete in timpul programului de spalare.

La toti numai bine!

Petra,ai pus otzetul in cuva de detergent sau cum?

Eu clor pun in cuva ,cind spal albituri,pe mine insa nu ma deranjeaza mirosul de clor!°(folosesc clor normal fara mirosuri imbunatatzite)

Nicoleta,unde a facut mucegai?
Cu cuva tzi-au spus fetele,eu te sfatuiesc sa scotzi masina din priza si sa curetzi si locul unde sta cuva ca si acolo se aduna multe resturi de detergent,balsam etc!

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui AkaManah

Zanussi...

Lumea ar fi infometata fara macelari
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

zanussi,nu este marca nemtzeasca!

http://de.wikipedia.org/wiki/Zanussi_%28Marke%29

Miele(eu nu am Miele,sunt extrem de scumpe insa am auzit ca-si fac totzi banii)este masina de spalat nemtzeasca 100%!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu mi-am luat o masina Siemens.

Mergi la inceput