Masina de spalat usor de curatat

Masina de spalat usor de curatat | Autor: Nicoleta

Link direct la acest mesaj

Salut.

Vreau sa imi schimb masina de spalat cu una usor de curatat (actuala a facut mucegai tocmai fiindca se curata greeeeu, ma refer la compartimentul de detergent si la "calea" acestuia spre masina.

Ma poate ajuta cineva?

Multumesc.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chrisum spune:

Nu cred ca e cazul sa-ti cumperi alta masina de spalat,pentru ca ai sa patesti si cu ea acelasi lucru.Incearca mai bine sa scoti compartimentul de detergent de acolo si sa-l speli ceva mai des.Daca nu ai stiut ca se scoate,incearca.Majoritatea modelelor permit acest lucru-este o pirghie care se apasa si sertarul se trage.Apoi dupa ce este curatat se reintroduce in locasul lui.Sper ca ti-am fost de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Multumesc, asta oricum o fac, insa ramane detergent pe langa el... Si deja are 8 ani si jumatate... cred ca e plina de calcar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Doamna ,te astept pe mess ...cu d'astea ma ocup,asa ca baga mare ,cam ce vrei mata sa faca masina ????
-cate turatii
-program anti -sifonare
-clatire dubla
-program rapid
-sa fie silentioasa
-blocare pentru copii
-cu uscare
...hai, mai zi tu daca vrei si altceva in plus
-si nu in ultimul rand,care ar fi bugetul ????

Vis a vis de detergent ...incearca sa foloseti detergent lichid ...

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Nu schimba masina ci doar fa-i o curatare completa. Eu mi-am cumparat prima masina automata de spalat second-hand, cu multi, ani in urma (prin '94 cred) si era destul de incacata cu detergent si calcar.
Am scos sertarul de la detergent, l-am spalat bine cu apa calda(ca detergent avea destul pe el) api l-am pus in apa fierbinte cu otet (1/1 parti egale). Dupa ce l-am pus la loc am setat masina pe spalare la temperatura f. mare. Am pus doar un prosop imbibat cu clor in cuva se spalat. In loc de detergent am turnat cred 1,5 litri de otet. Am lasat masina sa mearga asa un program si cand a terminat nici urma de calcar pe nicaieri, cuva stralucea de curata si sertarul de la detergent luna.
La acest tratament supuneam masina de 2 ori pe an, odata cu otet odata cu clor. Am folosit masina care s-a devedit a fi foarte bune, pana in 2001 cand i-am dat-o mamei mele care a mai folosit-o inca vreo 5 ani !
Pare complicat dar este asa de usor de facut ! Daca nu poti scoate sertarul curata-l asa cum poti pe loc din gros si apoi otetul cu apa fierbinte o sa-l mai curete in timpul programului de spalare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am incercat azi marea curatare, desi aseara visam la masini de spalat... Hm, nu sunt multumita, dar daca nu mi s-a aprobat bugetul ce era sa fac??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Recomandari ptr masini de spalat aveti?
Musai trebuie sa achizitionez una noua si nu stiu la ce sa ma opresc!

Dati aici sfaturi ca de casa noua si masina ff buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliehar spune:

Eu am luat o masina de spalat noua Ariston de vreo 2000 ron , cel putin nu imi amintesc sigur, si am zis ca daca este scumpa este si buna , dar m-am inselat , dupa garantia de 2 ani la trei luni sa stricat rulmenti si culmea trebuia sa schimb toata cuva , vopseaua de pe langa sertarul de detergent se curata , caci erea un sistem prost , la stropire pe langa sertar de detergent curgea pe tabla , pompa uruia , ce sa zic la bani acestia imi venea sa mor dar....
Daca va luati o masina cautati facute in Germania
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

...mai exista in Rom. masini fabricate in Germania...?...Ce firme stiti voi?

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Aoleo, Nicoleta, tie am uitat sa-ti raspund! Ai incercat cu sprayuri antimucegai?

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Zanussi...

Lumea ar fi infometata fara macelari
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput