Nu mai pot!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui FELICITY05
As fi bucuroasa daca as auzi de bine..si luptati pentru drepturile voastre fara cearta asa cum face soacra ta asa sa faca sotul tau ,sec si la obiect,asa parinte te obliga la un asa comportamet altfel te termina...psihic...Apoi iti vei gasi si de lucru..incearca sa discuti neaparat cu sotul tau!!!!!!
anca

Subscriu.
Cu mentiunea ca nici-un parinte cu mintea intreaga nu are un asemenea comportament. Trebuie dusa la psihiatru. Numai asa va inceta cu toate relele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Hai mai Lisa, nu mai da asa cu barda! Chiar nu poti intelege ca daca iti trebuie aragaz si nu poti sa stai fara el, cumva trebuie sa il iei?
Ok, nu inteleg de ce datorie pt nunta si botez dar nu stau sa judec.Noi nu am facut tambalau nici la una, nici la alta.La casatorie am fost numai noi 2 si la botez noi si familia sotului ca ai mei nu au putut veni pana in US.

Sa iti mai spun ceva, oamenii se baga in datorii cand nu au cele necesare in casa, asta nu ii face mana larga deloc.

Cand a plecat taica-miu a luat cu el frigiderul si toata mancarea ce o adusese cadou de Craciun de la lucru(jumatate de porc, cartofi si altele).Noi am ramas fara mancare si fara frigider in Ajunul Craciunului, ce sa fi facut mama? S-a bagat in datorie si a cumparat cele necesare chiar daca s-a chinuit ca vai de ea sa dea banii inapoi.

Noi cand ne-am casatorit nu am avut NIMIC! Cand am venit in Germania, am dormit pe jos cu bebe intr-o casa complet goala.Am facut credit si am luat tot ce a trebuit pt o familie de 3 persoane.Cum sa fi facut asta fara credit? Nu puteam sa asteptam ani sa le luam pe rand ca aici stam numai pana in decembrie, 4 ani in total. Altii isi acumuleaza tot ce au intr-o viata, la noi a trebuit sa ne aranjam casa in cateva luni.
Cum te ajuti singur, fara imprumuturi daca nu ai pe nimeni??

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Hai mai Lisa, nu mai da asa cu barda! Chiar nu poti intelege ca daca iti trebuie aragaz si nu poti sa stai fara el, cumva trebuie sa il iei?
Ok, nu inteleg de ce datorie pt nunta si botez dar nu stau sa judec.Noi nu am facut tambalau nici la una, nici la alta.La casatorie am fost numai noi 2 si la botez noi si familia sotului ca ai mei nu au putut veni pana in US.

Sa iti mai spun ceva, oamenii se baga in datorii cand nu au cele necesare in casa, asta nu ii face mana larga deloc.

Cand a plecat taica-miu a luat cu el frigiderul si toata mancarea ce o adusese cadou de Craciun de la lucru(jumatate de porc, cartofi si altele).Noi am ramas fara mancare si fara frigider in Ajunul Craciunului, ce sa fi facut mama? S-a bagat in datorie si a cumparat cele necesare chiar daca s-a chinuit ca vai de ea sa dea banii inapoi.

Noi cand ne-am casatorit nu am avut NIMIC! Cand am venit in Germania, am dormit pe jos cu bebe intr-o casa complet goala.Am facut credit si am luat tot ce a trebuit pt o familie de 3 persoane.Cum sa fi facut asta fara credit? Nu puteam sa asteptam ani sa le luam pe rand ca aici stam numai pana in decembrie, 4 ani in total. Altii isi acumuleaza tot ce au intr-o viata, la noi a trebuit sa ne aranjam casa in cateva luni.
Cum te ajuti singur, fara imprumuturi daca nu ai pe nimeni??

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Subscriu, e usor de aruncat cu pietre cand ai ajutor si mami sau tati te ajuta sa iti cumperi casa sau sa iti utilezi casa. Dar cand nu ai nici un ajutor, nu poti cumpara nici macar strictul necesar daca nu faci un credit. Si chiar nu imi pot imagina cum s-ar putea cineva descurca fara frigider sau aragaz, mai ales cand are un copil de crescut.

Mergi la inceput

Alo ! Buna tuturor !

Pe langa faptul ca nu am fost singura care si-a exprimat dezacordul ( dar singura in care s-a aruncat cu pietre ), voi ati citit ultima mea postare ?

Inteleg ce spuneti voi si imi tin " gura ". Fiecare cu opinia ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Alo ! Buna tuturor !

Pe langa faptul ca nu am fost singura care si-a exprimat dezacordul ( dar singura in care s-a aruncat cu pietre ), voi ati citit ultima mea postare ?

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

tu nu obosesti sa repeti la nesfirsit acelasi lucru?
pe mine una ma oboseste sa citesc.
si te rog sa n-o bagi pe aia "nu-ti place, nu citi", realmente esti greu de evitat.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Draga Servetel,
incerc sa dau de tine pe toate caile si nu mai reusesc.
Te rog frumos daca mai citesti subiectul da-mi un mesaj.
Multumesc.
Elena

PS. Servetel te rog sa nu te sperii de mesaje si sa nu dispari. Noi suntem aici pentru tine, nu vreau sa te ascunzi, te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisseis spune:

Daca apartamentul a fost bun comun al soacrei si al socrului, atunci , asa cum a zis cineva inainte, sotul are 3/8 , iar mama lui 5/8. Un contract de intretinere, de regula, nu se incheie pentru o cota parte din dreptul de proprietate asupra unui imobil.
Trebuie sa dezbata succesiunea intai. Pot fi mai multe variante:ori se inteleg, se duc la un notar si incheie un partaj voluntar, prin care ar putea ramane ei cu casa si se obliga sa-i dea soacrei echivalentul cotei ei de 5/8, ori, daca nu se inteleg, se judeca si va stabili instanta cui sa fie atribuit apartamentul, cu obligarea sa-l despagubeasca pe celalalt cu echivalentul cotei sale .
Cheltuielile de judecata ar consta in taxa de timbru si timbrul judiciar pentru partaj, plus onorariul de expert.
Ideea e ca Servetel si sotul ei ar putea ramane cu apartamentul , cu conditia sa-i plateasca soacrei sulta pentru cota de 5/8.
E posibil ca, pentru plata sultei sa apeleze la un credit ipotecar, insa nu stiu cum ar scoate-o la capat cu rata.
Alta varianta ar fi ca, in cazul in care nu cere nimeni atribuirea apartamentului, sa-l vanda (impreuna cu soacra) si sa imparta banii, conform cotelor, iar Servetel si sotul sa-si caute, ulterior, la tara o casuta, pe care s-o cumpere.
Oricum, mi se pare ca problema cu dezbaterea succesiunii poate fi si amanata, iar soacrei sa i se spuna clar ca nu e singura proprietara.
Si ca, daca nu-i convine, n-are decat sa deschida ea actiunea de partaj(daca-i da buzunarul:D).
Parerea mea e ca soacrei trebuie sa i se spuna ca nu poate dispune singura de bun, pentru ca nu e singura proprietara.
S-ar mai putea duce la notar impreuna doar pentru a li se elibera certificat de mostenitor|(fara a se dezbate succesiunea).Asta doar asa, sa se convinga si soacra ca apartamentul nu e tot al ei.
Multa putere, Servetel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Primul lucru la care m-am gandit cand am citit ce a scris servetel a fost: ce-i trebuie calculator si internet daca nu are ce manca. Apoi am vazut ca-i trebuie sotului pentru servici. Totusi, cred ca ar putea renunta la ele si sotul sa-si faca treaba la servici, chiar daca sta peste program. Ce vrea, sa stea acasa si sa moara de foame copilul, sau sa mai stea cateva ore peste program, dar sa fie copilul sanatos?
Cu mutatul la tara nu cred ca ar fi o solutie, pentru ca asta ar implica cheltuieli de transport pana la servici si inapoi, iar sansele ei de a se angaja ar fi mai mici.
In munca la domiciliu nu am incredere, pentru ca am vrut si eu sa lucrez la domiciliu si nu gaseam nimic serios.
Singurul lucru pe care ar putea sa-l faca e sa ceara ajutor social. Trebuie neaparat sa inscrie copilul la gradinita unde o sa aiba 2 mese, caldura, loc de joaca si de invatat si o sa vada mai putin problemele din casa. Cred ca daca i-ar spune unei directoare de gradinita ce probleme are, sigur i-ar gasi un loc. Dupa ce o inscrie la gradinita i-ar fi mai usor sa gaseasca un servici.
Stiu ca e usor de spus, greu de facut, dar cu multa ambitie trebuie sa reuseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisseis spune:

Dar pentru gradinita cu program prelungit, trebuie sa plateasca. Iar la programul scurt(gratuit) nu i se asigura hrana.
Mai degraba si-ar gasi, cat timp ar sta fetita la gradi, 4 ore, ceva de facut( ex, curatenie la un bloc sau la cineva acasa). Ar putea fi o solutie.
De asemenea, a mai spus cineva inainte despre a face cumparaturile cuiva bolnav, batran sau alte comisioane.
Sau, ar putea gasi pe cineva sa intretina, in schimbul locuintei- si s-ar muta la acea persoana cu sotul si fetitza(asta daca si respectiva persoana ar fi de acord).
Dar, pana una alta, cred ca solutia cu fetita la gradi dimineata, pana la pranz,si in timpul acesta sa gaseasca o slujba, cum am mai spus, ar fi cea mai buna solutie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Alo ! Buna tuturor !

tu nu obosesti sa repeti la nesfirsit acelasi lucru?
pe mine una ma oboseste sa citesc.
si te rog sa n-o bagi pe aia "nu-ti place, nu citi", realmente esti greu de evitat.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Nici nu ma gandeam sa spun asta.

Mergi la inceput