Cauzele opririi din ev.a sarcinii(V Leiden+MTHFR)4

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Profa hai ca si eu sunt pe ac alee cu tine, Aleea Diliilor. Revin, dc iau 3 thrombo ass pe per stimularii nu are nici o leg cu implantarea, Dupa ET cica voi lua doar 1 thrombo ass si asta e aprozimativ doza de care vb dr acela Ramirez.
Da, in prospectul L-argininei scrie ca e contraindicata dc ai herpes. Ma gandesc sa iau totusi 1/2 capsula /zi din zi 6-7 de la punctie deoarece mai iau 1 thrombo ass. Mai studiez
Vrei sa ne spui si noua de ce esti profa??

Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

am citit,miki!Da,e clar,aspirina e salvatoare!Acuma,nu stiu,cand o sa iau heparina,daca o sa mai iau si aspirina,data trecuta,in sarcina cu heparina,dr. mi-a zis sa nu iau aspirina.Si as lua si progesteron,...ramane sa-l conving pe dr.Oricum,mi-a zis ca trb. sa iau utrogstan,6 /zi,dupa ce se constata ecografic ca ovulatia a avut loc,ca altfel,poate sa inhibe ovulatia.

Mergi la inceput

miki,de Limba chimie sunt profa...

Mergi la inceput

Wau!! Pai at se explica de ce intelegi tu chestiile astea medicale si de ce ai o memorie asa mare la medicamente. Si stai ascunsa, ai ? Pai uite iti dau tema Cica aspirina inhima cyclooxygenese (in engleza denumirea) si de aceea se produce un flux mai bun al endometrului. Poate afli tu mai multe de ac cyclooxygenese sau cum ii spune in romana.

Edit : am corectat , se scrie cu 2 o.
Gasii ceva " visinele contin antocianine si flavonoide, care inhiba enzimele Cyclooxygenase-1 si -2, prevenind inflamatiile din corp. Acesti compusi au efecte similare cu cele ale aspirinei". www.armonianaturii.ro/Fructele-si-mentinerea-sanatatii.html articleID_288-articol" target="_blank"> aici
Exact ce stiam , flavonoizii au efectul aspirinei.
Deci fetelor , vine vara si papam multe fructe rosii/negre. Facem gemuri din ele pt sezonul rece sa avem pana nastem.

Mergi la inceput

Sunt terminata. Am MTHFR genotip homozigot pt C677T. Sunt in fundul butoiului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Miki

Mergi la inceput

Multumesc Mihaele, parca esti un spiridus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Miki iubita mea trebuie sa existe o rezolvare si pentru tine si o sa ai bebele atu mult dorit e bine ca ai depistat si sti ce ai de facut. Credema eu decateori fac analize si ma duc sa iau rezultatele qam ajuns sa ma rog la Dumnezeu sa fie unul din rezultate prost sa stiu cauza de ce nu se implanteaza si la mine bebe dar din pacate nu am gasit cauza si ai este tare teama sa mai fac fiv fara sa stiu cazua. Capul sus nu te necaji eu zic sa te gandesti ca este fffff bien ca ai descoperit cauza si nu mai megi pe bajbaite. Bebe va veni cat de curand cu putinta ai sa vezi.
Te rog din suflet sa nu te necajesti promiti? si dac te pot ajuta cu ceva de aici din Bucuresti sa-mi psui cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

Mihaele la mine sunt pb si la sot, tb sa fac FIV din cauza gigeilor f putini ceea ce inseamna stimulare. Ac hormoni nu se impaca cu mutatiile mele, imi accelereaza coagularea sangelui. Pot raman insarcinata dar nu stiu dc voi reusi sa duc la capat sarcina si in orasul meu nu sunt dr f competenti. Te pup si multumesc pt cuvintele tale.

Mergi la inceput

miki,!Asta e,nu spune ca esti terminata,are dreptate mihaele,bine ca stii care e cauza.Si pt. ca ai pierdut sarcina,si pt. ca stii de ce atata timp nu a reusit sa se faca implantarea.Si eu eram la fel,ma apuca disperarea cand auzeam concluziile dr-lor si rezultate ale analizelor din care reiesea ca totul e ok,dar eu pierdeam sarcinile...sincer,eu ma bucur ca stiu ca am MTHFR,pt. ca stiu ce am de facut.
Asa ca,pe langa heparina si acid folic,pe care oricum le-ai fi luat,o sa mai iei si niste B-uri,si gata.
Parerea mea e ca ar trebui maine,pe nemancate,sa mergi sa-ti dozezi homocisteina,folatii si B-urile,mie mi-a recomandat asta d-na dr.de al Synevo,dupa ce a vazut ca am MTHFR,desi eu le-as fi facut si fara sa-mi sugereze.Intr-o saptamana vei avea rezultatul,dupa recoltare poti deja sa incepi sa iei ac. folic,si in cel mult 2 luni poti sa te apuci de treaba.Uite,mie,dr. gine,cand a vazut ca am MTHFR,mi-a zis sa iau vreo 6 sapt. acid folic,si dupa aceea sa incep stimularea.Cand i-am zis ca eu iau de cateva luni,si a vazut si valorile de pe buletinul de analiza,a zis ca e ok,pot incepe imediat.Nu stiu cand ti-ai propus tu sa incepi,dar,lasa,nu mai e mult.Si daca-ti faci si dozarile,o sa fii si mai lamurita,a sa vezi!
E adevarat ca eu am 2 forme heterozigote,dar asta e exact ca si cand asa avea una homozigota,e acelasi lucru,practic.Si am scris ce mi-a spus gine:ca e sigur ca acum nu vor mai fi probleme.Asa ca,ridica-re,scutura-te de praf,si...inainte!
N-am apucat sa vad ce e cu ciclooxigenaza,stiu ca e o enzima ce intra in structura prostglandinelor(niste hormoni,cu roluri diferite,printre altele raspund de declansarea travaliului,prin inhibarea progesteronului,se poate si provoca avort cu anumite prostglandine).Dar de ce aspirina stimuleaza vascularizarea endometrului,nu stiu,o sa caut.
Stii ce ai postat pe prima pagina la capitolul nostru,nu?"Au descoperit cauza pierderii lui bb,acum optimiste!"Asa te vreau,optimista,bine?

Mergi la inceput