Redoutistele fidele La Redoute France (163)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

corect.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina
DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Mai fetelor, sincer acum, voi intrezariti vreo speranta ca astia sa reia livrarile pe Romania??? Eu, sincer, ma indoiesc, dar tot mai sper in adancul sufletului meu ca franciza asta va "muri"!

Agree. Si eu ma indoiesc ccc ca vom scapa de capusa numita LR. ro

Azi dimineata am umplut - de amorul artei - un cos pe LR.fr (vreo 200 EURi), dar nu l-am validat... din cauza ca nu stiu exact cand vine varul meu in tara ... Azi dupa-amiaza am fost in Plaza - la Guara. Sub 45 de euri nu era nicio rochie calumea, si desi aveam cosul plin pe LR, am spart pe o rochie dublu cat as fi dat pe LR FALIMEEENT RAPID lui ADHD !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si daca da faliment franciza ce va face sa credeti ca vor relua livrarile?

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Mara si Matei

Right!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Mara si Matei

Precedentul e franciza din USA care a falimentat.
Acum daca te duci pe pagina www.us.redoute.com esti redirectionat pe pagina generica a redutistilor. Etats Units e pe lista de tari de pe .fr.

Asadar ...de ce sa nu speram?

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

miki68, am primit facturile la adresa mea, iar prietena mea a primit un document de insotire a marfii pe care erau trecute toate produsele din colet dar fara pret. Voi cand dati comanda cadou via RM cum procedati, ce cont folositi?

Mergi la inceput

postez iar ce mi-au raspuns LR la e-mailul meu prin care ii intrebam daca mi-au expediat si celalalt colet.
"Vous me signalez ne pas avoir reçu le mail de confirmation de votre commande.
Je regrette ce contretemps.
Il arrive qu'un problème technique momentané empêche l'envoi des confirmations.
Votre commande cadeau sera livré en Moldavie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdeutza spune:

Neatza! Imi pare rau ce ti s-a intamplat miky81...desi din mailul trimis de ei eu inteleg ca iti vor trimite coletul.Dar persoana caruia i-ai trimis coletele din RM nu a verificat la posta sa vada ce sunt in ele...eu asa faceam cand comandam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Miky81, uite cum sta treaba cu lr.fr (din experienta noastra):
1. rareori raspund la obiect intrebarilor puse pe mail de catre clienti (adica abereaza cu gratie).
2. pentru comenzi in RM cel mai corect e un cont facut pe numele persoanei care il si receptioneaza (nu stiu insa in ce masura banca accepta demararea unei proceduri de chargeback in caz de neprimire a comenzii). Noi, cele care comandam via RM, ne-am asumat riscul de a ramane fara banii dati pe acea comenda neprimita.
3. m-am tot gandit la ce ai spus ieri referitor la continutul coletului (ala cu hartie igienica etc.) si pentru mine e clar ca tzeapa e din RM (ori biroul de schimb Chisinau-ma indoiesc totusi ca si-ar fi batut capul sa inlocuiasca produsele lr cu chestiile alea, ori (cel mai probabil) intermediarul tau pe care nu stiu cat de bine il cunosti). Singurul lucru pe care il mai ai de facut e sa le scrii din nou la "aide" sectiunea aia cu "nu am primit comanda" si sa ceri despagubirea prin bon d'achat, insa mie mi se pare un pic imoral.
Mai multe nu am ce sa-ti spun referitor la tema asta pentru ca eu nu am avut inca ghinionul sa nu primesc vreo comanda lr sau sa mi se schimbe produse.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

nu stiu ce sa mai zic! Ieri le-am trimis iar un email mai detaliat cu nr. de comenzi, de colete, care colet a sosit si care nu. i-am intrebat direct daca au trimis comanda cu nr.... - colet nr..... Inca nu am primit niciun raspuns de la ei. Fata din RM este sora unei colege de serv. deci nu cred ca ar face asa ceva. Dar daca mi-au raspuns prima oara ca-mi vor timite comanda tind sa sper ca asa va fi, cred ca au facut si ei verificarile de rigoare... doar nu-mi raspundeau asa din senin, nu? Acum nu-mi ramane decat sa sperrrrr

Mergi la inceput