Redoutistele fidele La Redoute France (163)
Raspunsuri - Pagina 12
miky81 spune:
si daca aveam alta tara trecuta atunci cum au ajuns toate scrisorile lor la mine, in Romania? Ma refer la facturile acestor 2 comenzi cadou.
miki68 spune:
Cum ti-au parvenit facturile? Si, numai facturile? Noi primim facturile numai ca documente de insotire a marfii.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
camelia_daniela spune:
Eu ma gandesc, ca fiind trimisa ca si cadou "nu se cadea" ca acesta sa fie insotit de factura!
Parerea mea! Eu nu am mai trimis pana acum nimic ca si cadou, dar ma gandesc ca factura o trimite la cel ce trimite comanda ca si cadou, ca doar el e cel ce a platit !
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
mihaser spune:
Salut!
Eu primesc coletele ca si cadou si sunt insotite de niste documente pe care sunt trecute produsele fara pretul lor. Felicitari nu am avut in colet.
Eu nu as mai comanda via RM ca e tare nasoala situatia acolo.
Astept si eu un ultim colet.
miki68 spune:
Oricum coletul trebuie sa aiba un document de insotire. Ca-i factura, ca-i declaratie vamala (MD fiind stat non-UE), documentul trebuie sa existe. Si dupa observatiile mele, chiar si pe declaratia vamala scrie valoarea produselor din trimitere (valoarea totala) asa ca "cadorisitul" tot afla cat face marfa din colet. Chestia asta cu cadouri neinsotite de factura si fara alte elemente care sa sugereze valoarea e mai degraba apanajul trimiterilor interne in Franta sau, ma rog, sa zicem ca si in UE unde nu-s vami.
cristina d.
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
camelia_daniela spune:
Mai fetelor, sincer acum, voi intrezariti vreo speranta ca astia sa reia livrarile pe Romania??? Eu, sincer, ma indoiesc, dar tot mai sper in adancul sufletului meu ca franciza asta va "muri"! ![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
miki68 spune:
Subscriu si eu parerii ca nu mai e cazul sa facem comenzi via RM. Situatia socio-politica e asa imputita incat daca intermediarul mai are si nume romanesc, nici hartie igienica nu vom primi![]()
cristina d.
alinabojuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki68 Subscriu si eu parerii ca nu mai e cazul sa facem comenzi via RM. Situatia socio-politica e asa imputita incat daca intermediarul mai are si nume romanesc, nici hartie igienica nu vom primi cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com |

Oare putem vedea undeva ce profit are lr. ro pana acum?
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
DPN 20 septembrie 2009
mirunajr spune:
eu ma intreb de fapt mai stie cineva de LR.ro, in afara de noi, care oricum nu comandam de la ei?![]()
miki68 spune:
alina si miruna - vorba francezului: who cares?![]()
cristina d.