Licurici de ianuarie-februarie 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 22
IRINA.C spune:
Tineti-ne pumnii!!azi plec si eu la tara --1 ora de mers cu masina cu tata si Radu si Ochila normal sa luam aer si sa facem gratar!Nu sta nimeni acolo asa ca nu ne vedem cu nimeni dar am emotii, e prima noastra excursie!!!si e inspirata recunosc de aventurile lui Dark si Aalinei!!!
Va raspund si la ce ati scris dupa ce m-ai trebaluiesc!sper sa pot
ps:Tzetika parca am mai avut discutia asta.....Miere de data asta a fost blanda
, iar Aalina are dreptate cu eleganta ca medicii in varsta nu si-au actualizat teoriile si practicile.Si ai mei m-au crescut cu sucuri si mar cu biscuiti si acum paine se da dupa varsta de 1 an...dar dc s-a demonstrat ca e bine altfel ...hai sa facem altfel.Daca vrem bineinteles.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Aalina spune:
Irina Fabian a dormit in carut fara probleme cat a stat la aer. E super sa ai mancarea la purtator. Pentru schimbat am folosit servetele si a fost ok, dar poti pune si o sticla de apa la soare sa fie calda. Sa ai la tine hainute si groase si subtiri daca nu stii exact cum e vremea acolo.
Eu si la Dorian am iesit la munte la gratare si a fost super. Avem noroc ca avem muntii aproape. Bine Dorian deja e cu vechime de mers la munte si ramas cu cortul. O sa imi lipseasca asta anul asta.
Va doresc distractie placuta. 
IRINA.C spune:
asa...alimentez acuma!!!
normal ca iau servetele ca doar pt asta zic eu ca s-au inventat, situatii in care sa speli bebe la fund e mai complicat .
Dark eu nu am fost in Londra , doar Radu, de fapt eu nu prea am fost pe nicaieri
asa ca enjoy si revezi tot ce se poate.
Eli nici lui Andrei nu-i place pe burta si la fel cu capul si l ridica la mine in brate nu ai treaba dar pe burtica nu prea si e plangacios.
Nici nu l-am pus de prea multe ori asa ca plange si am cedat.
Cami sanatate si bine ca ai net ai ce citi cu cine comunica
.sapt viit sunt Floriile si o sa fiti acasa sa vezi ce bine va fi!
Selenuta te pup , niciodata parca nu am timp suficient sa stau si cu tine de vorba, ai o fata maree sa-ti traiasca
Crisspy vzt pozeee, avem acelasi carusel , ce dragut e puiul tau creste nu glumeste!
Bee cred ca ati depasit 24 ore de vaccin si sper ca sunteti bine!!!sigur sunteti am vb eu DD si va fi totul in regula
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
IRINA.C spune:
si pupici pt Aalina!
Ochila cu ochii mari afara...f rar deci o sa dormim cu capul pe geam de acum incolo![]()
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Stiu ce va intrebati, cine mai e si Iris... mea culpa, mea maxima culpa...nu mai ajung la computer, sunt toata ziua ocupata cu fetitele.... am trecut acum si pe aici sa va dau un semn de viata si am vazut cateva poze cu bebei frumosi, cu fundite roz, bebei care beau laptic din sticluta pe iarba, bebei in brate la bunici mandre sau care faceau baita...niste licurici luminosi si frumosi!
Noi mergem saptamina viitoare la controlul de trei luni, cam devreme, e drept...si avem a doua tura de vaccinuri...sper sa reusesc sa intru inainte de Pastele catolic sa va urez sarbatori fericite. Si noi le vom tine pe amindoua sarbatorile, la cresa la Francesca au decorat totul frumos cu oua si iepurasi si vom vopsi si noi oua acasa si le vom ascunde in gradina, sa le gaseasca Francesca
. Am avut vreme buna dar acum cica se va schimba.... oricum ne/am plimbat mult la zoo si la mare si ne/am jucat la soare in gradina.
Fetele, am vazut ca stati si voi la soare cu bebeii, intre 11 si 3 noi nu stam, nici la umbra si nici daca am folosit crema protectoare, care oricum trebuie folosita. probabil ca nici voi si zic si eu ca sa ma aflu in treaba
.
Nathalie e o dulceata, doarme toata noaptea, uneori pina la 5.30, alteori pina la 7.30, gangureste cand ii vorbim, si vrea mult mult in brate si o priveste cu ochi mari plini de adoratie pe Francesca. Eu ma mulg inca, am inceput sa fac provizii la congelator pėntru cand merge si Nathalie la cresa.
Francesca invata tot mai multe propozitii noi, vine de la cresa cu multe cantece si poezii, numara pina la 10 in olandeza si romaneste si stie culorile, dar lui negru ii zice tigru si lui roz orez
... ma intreb ce o fi in mintea ei, cu parinti care ii vorbesc in doua limbi....
Fug sa fac un suc de portocale pentru cei trei muschetari ai mei..Paul si fetele adica, Nathalie primeste automat din laptele meu sucul de portocale....
Va imbratisez pe toate si sper sa reusesc sa intru mai des
cami_antonia spune:
neata fetele de la spitalul judetean constanta
aici vreme frumoasa ... cald in calorifere ... fata doarme ... inca mai oscileaza febra asta ... offffff ... 37 cu 5 ... stiu ca e putin da nu mai vreau peste 37 ca sunt stresata ... voi avea rabdare ...
marea se vede super ded la etajul 8 ... e linistita ... iar eu foarte plictisita ... dar cu mare incredere in Dumnezeu ca ne vom face bine...
da IRINAC ... sapt viitoare sunt floriile ... si este chiar si ziua mea ... CAMELIILE SUNT FLORI ... si imi doresc sa fiu acasa ... pupici si sper sa va distrati bine la gratar ...
eli mercic de urare ...
dark offfffffffff ... vreau si eu la londraaaaaaa ... abia astept sa ne facem bine ... poate facem si noi bine si facem plimbari ... te pupam amandoua si sa va distrati frumos ...
in rest salut pe toata lumea ... voi mai intra dupa tratamentul de la ora 12 ... ca se uita asistentele astea la laptop de zici ca l-au vazut pe nu stiu cine ... parca am fi in epoca de piatra ... si nu vreau sa ma cert cu ele ...
miere multa dreptate ai cu sucurile ... da eu putin ceiut am dat in spital .... ca trebuiau dizolvate niste pliculete ...
Camelia
Porumbita spune:
auleo mey Ttentzica cum diversificare la 2 luni?

ma opresc si nu mai zic nimic ca imi e ca nu pot fi asa diplomata ca miere...
vezi si tu ca numai pe DC sunt tone de subiecte despre diversificare...
medicul ala nu e dumnezeu...
pana si in Capraru e actualizata info si scrie clar ca diversificarea la cei pe lapte praf diversificarea incepe la 4-5 luni si la ceilalti la 5-6 luni...
cum sa o incepi la 2 luni?
crisspy spune:
Hey fetele,
Neata si de la noi, dupa un smotruletz micutz.
Selene chiar te rog cand mai ai drum pe la Auchan sa te uiti la pret
. O sa incerc sa dau si eu o fuga la cel din Buc sa vad. Ar fi culmea sa fie diferentele astea de pret
.
Cami ma bucur ca sunteti mai bine. Ai sa vezi ca in cel mai scurt timp o sa va intoarceti acasa si totul o sa reintre in normal. Multi pupici

IrinaC stiu ca avem acelasi carusel
. Eu i-l vazusem pe net dar cand am vazut pozele cu Ochila si cu caruselul m-ati inspirat si l-am achizitionat si noi. De crescut crestem incet dar sigur, acum la 1 luna si aproape 3 saptamani avem 5,200kg aproape 2 kg in plus de la nastere.
Ttentzica si eu zic la fel ca si celelalte fete, mai gandeste-te si mai intreaba si alti doctori. Sfatul meu este sa renunti la diversificare acum si sa te gandesti la chestia asta peste 2 luni, daca nu mai mult. Sa stii ca si Razvanica al meu este hranit mixt (ce zic eu mixt, e aproape pe formula ca picul de la mami e aproape de forma) si nici nu ma gandesc sa-i diversific mancarea mai devreme de 4-5 luni. Incercasem si eu sa-i dau ceai dar am renuntat, oricum nu-i placea deloc.![]()
Eu de vreo 3 zile stranut ca naiba, au inceput sa-mi curga ochii, ma enerveaza cumplit
. Hranesc copilul cu masca chirurgicala la nas si mor de cald. Am luat Oscilococcinum si degeaba. Mai stiti ceva remedii ca nu mai suport.
Mai stam si noi un pic sa mancam de pranz si dupa aia directia parc, ca prea dormim bine la aer curat 

O zi frumoasa la toata lumea 

Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
crisspy spune:
Fetele,
Am nevoie de un sfat.
Vreau sa-i cumpar piciului un balansoar electric ca tare ii place sa fie leganat. Puteti sa-mi spuneti ce ati luat voi si cam la ce pret?
Asta daca aveti timp bineinteles ![]()
Multumesc din suflet 

Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

& Luka
& Luis 
obraznicatura lu' mami