Licurici de ianuarie-februarie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

daca nu gresesc, nan ha este pentru bb alergici;nu am folosit lapte praf, deci nu prea stiu exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

habar nu am ce e NAN HA,stiu doar ca noi bem NAN1

Ttenzika NAN HA este hipoalergenic, daca nu scrie HA pe cutie inseamna ca e simplu

Editez ca tocmai am verificat si este diferenta de 10 ron intre cele 2. Mi-am dat seama singura

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

multumesc pt raspuns. alte fete care pun copii pe burta, isi ridica bine capul. Florence prea putin, cu toate ca pe verticala si-l tine si misca in toate partile singura. am ramas uimita de Aidan ce frumos isi tine capul si cum se sprijina in coate cand e pe burtica. bravo lui

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika
gagici spuneti-mi si mie cum sa fac,Alecsandra nu bea ceai deloc,il scuipa,efectiv isi face scarba singura,am incercat:baby calm,baby drink,musetel cu baby drink,baby drink mai dulce,am incercat si sa ii pun mai multa apa la 1 plic de ceai,nicicum frate nu vrea,am luat ceva ceai simplu pt bebe,indulcit cu glucoza,nimic,am luat pana si ceai de la MILUPA,HUMANA nimic

In schim ne laudam cu :
ora 10 dimineatza-50ml suc de morcovi
ora 16 dupa-masa-50-100 suc portocale

scuze ca intreb, de ce vrei neaparat sa bea ceai? si de ce ai inceput sa ii dai sucuri?

Mergi la inceput

ttenzika, vazut o bebelina tare scumpica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeee

multumesc mult de tot pt sustinere ... sunt impresionata ... si ma ajuta enorm sa depasesc momentele de ppanica gandindu-ma la voi

noi suntem mai bine ... respiram ceva mai bine desi avem inca mucisori ... inca mai tusim ... dar ne-a tot bantuit febra .. speram sa fi scapat definitiv de ea ...

si am net ... mi-a facut sotul o priza ... asa ca de maine poate scriu mai multe

o noapte usoara

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

crisspy, ceva nu e bine, cu pretul ala de 35 - 37 de RON pentru NAN HA... Pe cuvant ca o sa ma uit la Auchan, sa vad cat e...

lisa, am gasit, pana la urma. Si e la mama naibii, fata de mine...

delia, cam 4 zile ma tine o cutie, ca Daria mananca 180 - 210 ml la o masa...

Si refuza sanul seara... Urla dupa biberon... Peste noapte e OK...

Sa iasa la raport Naty, Ledy, Billy...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ttentzica ce varsta are fetita ta?

E mult prea devreme pt suc de morcovi si suc de portocale, mai ales cantitatile pe care i le dai tu. Nici macar ceai nu ar trebui sa bea la varsta asta. Pana la 5-6 luni copii au nevoie numai de lapte.

Eu zic sa schimbi medicul pediatru dc el ti-a recomandat asa ceva. Daca nu ti-a recomandat, cu atat mai rau.

Edit: Acum vad ca fetita ta are doar doua luni!!!!Faci o mare greseala dandu-i acele sucuri. Nu numai asta, dar cantitatile sunt mult prea mari! O sa ii neneorocesti fetitei sistemul digestiv, urmarile nu le vesi acum ci mai tarziu! Te rog eu mult, informeaza-te, citeste si procedeaza in consecinta. Nu risca sanatatea copilului aiurea.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

cami, ma bucur ca sunteti mai bine! sa dea Domnul sa va refaceti rapid, rapid si sa nu mai treceti niciodata prin ce ati trecut. va mai asteptam cu vesti. pupicei, somnic usor!

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

feteleeeeeeee

multumesc mult de tot pt sustinere ... sunt impresionata ... si ma ajuta enorm sa depasesc momentele de ppanica gandindu-ma la voi

noi suntem mai bine ... respiram ceva mai bine desi avem inca mucisori ... inca mai tusim ... dar ne-a tot bantuit febra .. speram sa fi scapat definitiv de ea ...

si am net ... mi-a facut sotul o priza ... asa ca de maine poate scriu mai multe

o noapte usoara

Camelia

de unde ati cumparat jucarii ce au si oglinda? marca, nume? multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Seara buna la toata lumea

Sper ca sunteti cu toatele/totii bine

Intram si noi sa va salutam din Londra, suntem tare obositi da' bine-dispusi, ne simtim tare bine pe aici. Azi a fost zi de vizite ( cunoscuti de-ai nostri plus rude) maine suntem turisti: toata familia iese in targ la vizitat una-alta in Londra - sper sa ajungem la Tower si Westminster Abbey ca nu am fost tare de mult pe acolo.

Va pup si ma duc sa citesc din urma si sa hapai pufuleti - am reusit sa ajung la magazinul romanesc si am facut provizii de pufuleti si pufarine

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Neata
Fetelor de acum il duc pe Fabian si il uit in parc Mi-a dormit ieri la ai mei in curte de la 9 la 17 aproape non stop doar cu pauze de masa, si alea pe la 3 ore ceea ce eu acasa nu prea vedeam. Saraca mama s-ar fi jucat un pic cu el dar nu a avut cu cine. Aseara a mancat la 20.30 si pe la 22 a adormit si a fost liniste pana la 2.30. Pai ...asa mai vreau L-a si prins soarele un pic ieri.

Dark distractie placuta in continuare.

Cami ce bine ca ati scapat de febra si ca ai net. Multa sanatate Antoniei, sa va faceti bine repede repede.

Eli copii sunt diferiti asa ca nu iti face probleme. Daca Florance isi tine bine capul in alte pozitii e ok.

Ttenzika dulcica foc fetita ta. In legatura cu faptul ca deja ati intrat pe suculete tot ce am citit eu sustine ca e prea devreme. Stiu ca tie medicul ti-a spus dar in general medicii de familie mai in varsta nu si-au actualizat deloc parerile in acest domeniu. De aceea multe mame renunta la alaptat si introduc laptele praf "ca nu au lapte bun" si incep diversificarea atat de devreme. Poate totusi reusesti sa mai amani un pic perioada asta.

Venerata ai PM. Cum se impaca fratiorii?

Blue felicitari pentru reusita regimului. Concediu placut si Sarbatori fericite!

Irina ce mai faceti?

Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput