Licurici de ianuarie-februarie 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 17
iuliacris spune:
Cami, multa sanatate Antoniei si tie putere multa!
Anca, imi pare rau ca n-ai gasit Rochita la JCPenney. Cand am luat eu erau mai multe modele, cred ca depinde de magazin.
Noi am fost ieri la ortoped, i-au facut ecografie la sold Carlei, au masurat nu stiu ce unghi alfa care ar trebui sa fie 60 grade si la ea e 59 deci aproape bine. Trebuie sa mai tinem hamul 2 saptamani, de fapt vor fi 3 ca asa am reusit sa facem programarea. A fost cumintica draga de ea, a plans un pic la ecografie (cu lacrimi, chiar am fost atenta si are doar o luna!).
Am ajuns si eu la 58 kile (de la 71), ca vorbirati de asta, mai am 6 de dat jos, dar vor merge greu, trebuie sa ma apuc de abdomene, ca mi-a dat doctorul voie inca de saptamana trecuta (sex ba, abdomene da), da' parca nu-mi vine sa m-apuc inca, desi joaca grasimea ca gelatina pe burta

Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
miereamara spune:
Iulia, ma bucur pt vestile bune! Inca trei saptamani, hai ca mai este putin!
Cami, multa putere si sanatate micutei!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/3407939289/in/photostream/" target="_blank">Galusca mea creste ca in poveste, deja "striga"la noi, rade aproape tot timpul, se cearta cu pisica:)))foarte vorbaret pustiulica.
Eu mai am 6 kg de dat jos care se incapataneaza sa stea pe soldurile mele:))de vreo 3 saptamani nici un progres, nu inteleg, primele 21 de kg s-au dus asa de repede.....asa imi trebuie dc m-am facut cat casa:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
IRINA.C spune:
am citit pe diagonala si raspund rpd pt Ingrid:NU! nu e cazul sa-i dai asa ceva.Pana la asta exista Debridat, etc alte chestii mai blande decat un laxativ.
Revin ca noi am stat azi afara de la 1 la 6 si suntem morti de foame ..mai mult eu si tata ca bebe a mancat el![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
micola spune:
tocmai i-am dat 3 picaturi de vitamina A inloc de Vigantol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vit A o aveam ca imi dadeam eu pe sani cand mai aveam rani!! am aruncat-o!!!!
are ceva???????????
de
Alex 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
IRINA.C spune:
NU! nu are nimic dar atentie!F mare atentie!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
iuliacris spune:
Miere, abia astept s-o aud si pe a mea vociferand, altfel decat sa planga...las' ca s-or duce si kilele alea cumva, gandeste-te ca sunt totusi doar 6, fata de cate au fost...putea fi si mai rau. Faina poza cu voi doi!
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
lisa79 spune:
cami,putere multa si Antoniei sanatate si insanatosire grabnica
IUlia,inca un pic, se va repara si acel 1grad,stiu de ce vorbesti,am fost si noi la control, a dormit Ana de mama focului
s-a mirat si radiologista.
Irina,mortal Aidan
si ce par mumos are

Anuta mea e cea mai zambareata dimineata,imi zambeste de cand ma vede si imi vorbeste,ma topesc cand o vad.
aaa: papam la san fara nici o problema acum,lapte se pare ca avem ca sa ne ajunga. azi noapte a dormit de la 22-5,papa si schimbat de toate hainele
,somn pana la 8,papa si din nou somn pana la 10.30. pai asta da viata
.
pup si eu poze noi cu ciufuluciul meu
:
http://s438.photobucket.com/albums/qq106/betty_1979/
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
lisa79 spune:
am trimis un email pe maiulul comun ce l-am primit azi . vizionare placuta![]()
lisa79 spune:
Corina

si ce bine ii sta in rosu

IrinaMami de bebe Alexandru, 05.02.2009