Licurici de ianuarie-februarie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Cami, multa sanatate Antoniei si tie putere multa!

Anca, imi pare rau ca n-ai gasit Rochita la JCPenney. Cand am luat eu erau mai multe modele, cred ca depinde de magazin.

Noi am fost ieri la ortoped, i-au facut ecografie la sold Carlei, au masurat nu stiu ce unghi alfa care ar trebui sa fie 60 grade si la ea e 59 deci aproape bine. Trebuie sa mai tinem hamul 2 saptamani, de fapt vor fi 3 ca asa am reusit sa facem programarea. A fost cumintica draga de ea, a plans un pic la ecografie (cu lacrimi, chiar am fost atenta si are doar o luna!).

Am ajuns si eu la 58 kile (de la 71), ca vorbirati de asta, mai am 6 de dat jos, dar vor merge greu, trebuie sa ma apuc de abdomene, ca mi-a dat doctorul voie inca de saptamana trecuta (sex ba, abdomene da), da' parca nu-mi vine sa m-apuc inca, desi joaca grasimea ca gelatina pe burta

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Iulia, ma bucur pt vestile bune! Inca trei saptamani, hai ca mai este putin!

Cami, multa putere si sanatate micutei!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/3407939289/in/photostream/" target="_blank">Galusca mea creste ca in poveste, deja "striga"la noi, rade aproape tot timpul, se cearta cu pisica:)))foarte vorbaret pustiulica.

Eu mai am 6 kg de dat jos care se incapataneaza sa stea pe soldurile mele:))de vreo 3 saptamani nici un progres, nu inteleg, primele 21 de kg s-au dus asa de repede.....asa imi trebuie dc m-am facut cat casa:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

am citit pe diagonala si raspund rpd pt Ingrid:NU! nu e cazul sa-i dai asa ceva.Pana la asta exista Debridat, etc alte chestii mai blande decat un laxativ.

Revin ca noi am stat azi afara de la 1 la 6 si suntem morti de foame ..mai mult eu si tata ca bebe a mancat el

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

tocmai i-am dat 3 picaturi de vitamina A inloc de Vigantol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vit A o aveam ca imi dadeam eu pe sani cand mai aveam rani!! am aruncat-o!!!!
are ceva???????????

de Alex 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

NU! nu are nimic dar atentie!F mare atentie!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Miere, abia astept s-o aud si pe a mea vociferand, altfel decat sa planga...las' ca s-or duce si kilele alea cumva, gandeste-te ca sunt totusi doar 6, fata de cate au fost...putea fi si mai rau. Faina poza cu voi doi!

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

IrinaMami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cami,putere multa si Antoniei sanatate si insanatosire grabnica

IUlia,inca un pic, se va repara si acel 1grad,stiu de ce vorbesti,am fost si noi la control, a dormit Ana de mama focului s-a mirat si radiologista.

Irina,mortal Aidan si ce par mumos are

Anuta mea e cea mai zambareata dimineata,imi zambeste de cand ma vede si imi vorbeste,ma topesc cand o vad.
aaa: papam la san fara nici o problema acum,lapte se pare ca avem ca sa ne ajunga. azi noapte a dormit de la 22-5,papa si schimbat de toate hainele,somn pana la 8,papa si din nou somn pana la 10.30. pai asta da viata.

pup si eu poze noi cu ciufuluciul meu:
http://s438.photobucket.com/albums/qq106/betty_1979/

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

am trimis un email pe maiulul comun ce l-am primit azi . vizionare placuta

Mergi la inceput

Corina si ce bine ii sta in rosu

Mergi la inceput