Licurici de ianuarie-februarie 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 16
justme25 spune:
Fetele, dragutele..voi luati vitamine...ceva?Daca alaptam putem lua centrum materna?Ca mie tare bine imi faceau alea cand eram insarcinata!
Pe urma, ma doare mijlocul de mor!Cu ce unguent ma pot masa?
In rest, noi suntem bine..saptamana trecuta aveam vreo 6.6 kg si la controlul de 2 luni aveam 61 de cm. Acum nu stiu cati cm are (avem 3 luni si jumatate)
As iesi afara, ca tare e frumos, dar din cauza durerii de mijloc mi se taie tot cheful. Pur si simplu sunt anchilozata! Dar pana la urma cred ca tot ma duc..pentru bebe si tot ma duc
Va pup!
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Dark, drum bun, bagaje usor de facut si de carat si distratie placuta!
Felicitari pentru dezvoltarea frumoasa a puiului!
Eu am fost in oras 3 ore, PE JOS, si am facut cumparaturi pentru sufletelul meu: un sutien, un corset, chilotei, o rochie, un set complet de ingrijire a tenului si chestii pt bebe de la farmacie. Excursia asta mi-a facut f bine, mai ales ca am trecut pe langa niste copaci infloriti si miroseau asa de frumos si diafan, ca parca mi s-a facut pofta din nou de viata. Abia astept sa o scot si pe bebe, dar dupa vaccin. Maine vine dr sa ne faca vaccinul si mi-e frica....
Ingrid, si bebe a mea transpira cand mananca cu pofta si depune efort.
Ma duc ca bebe ca cere atentie!
Pupici.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Anuc spune:
Ttenzika, eu nu-i mai dau lui Filip bonisan (sau altceva) de vreo luna si mai bine (acum are 2). Si inainte ii dadeam cand imi aduceam aminte. Nu are colici, doar gaze, cum spui si tu. Si le da singur afara (trage niste alea, de zici ca e om mare). Il mai pun sa ragaie dupa masa, il mai masez, dar medicamente nu-i mai dau.
Cu scoica ce sa zic, eu il mai pun in scoica cand o am pe Ioana acasa si ea doarme in dormitor la pranz. Daca se trezeste inaintea ei, il pot muta usor, fara sa-l trezesc. S-a intamplat sa doarma mai mult de 2 ore in scoica si mi-a fost nu stiu cum sa-l trezesc...am mustrari de constiinta si sper sa fie ok.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Anuc spune:
Bee, ce misto!
. Sa stapanesti sanatoasa achizitiile. Vreau si eu plimbarica si shopping mic...
Dark, ce tot faceti? hai, imbarcarea si la drum!

Anuc spune:
Just, eu iau elevit (asta luam si in timpul sarcinii). Dar nu iau zilnic, ptr ca uit...sau n-am chef (nu-mi place sa iau pastile).
mara95 spune:
salut!
am reusit in cele din urma sa pun cateva poze in contul comun datorita timpului scurt si problemelor care nu se mai termina
cami_antonia spune:
FETELE
va scriu cateva cuvinte din spital ... sunt in constanta la sugari ... nu am priza in camera ... stau cu laptopul pe baterie de aia nu pot sta mult ... va pup pe toate care v-ati gandit la noi ...
mi-a fost tare greu ... o incercare grea dar va voi povesti alta data ...
incercam sa ne facem bine
sa ne ajute Dumnezeu
pupi
Camelia
alinuk spune:
uffff Cami
te asteptam acasa
sa va faceti grabnic bine, sa treaca acest cosmar ufffff
va imbratisam cu drag
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................