Licurici de ianuarie-februarie 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
Anuc spune:
Fetelor, eu am o alta problema..transpir de mor. Schimb cate 3-4 tricouri pe zi si fac tot atatea dusuri...ca vara...E adevarat ca am avut 27 de grade zilele trecute in casa, acum sunt 'doar' 24-25...inainte nu pateam asa ceva...ma intreb de la ce...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
dannnah spune:
Buna ziua mamici, eu sunt o mamica de bebe de 23 martie si va cer ajutorul, avand in vedere ca aveti o experienta un pic "mai indelungata".
De 6 zile de cand am venit din maternitate bebe nu vrea sa faca kk, a facut doar ajutat cu termometru si supozitor. In schimb e balonat si are crampe, il vad cum se gheia o pauzaste in patut. Nu stiu ce sa-i mai fac, alaptez exclusiv la san, am mare grija la ce mananc, consum multe lichide. Nu stiu daca asa se manifesta colicii, avand in vedere ca nu plange. Singura banuiala care o am e ca nu stiu fac sa eructeze cum trebuie, daca stau sa ma gandesc bine niciodata nu l-am auzit facand. In afara de culcatul pe umar, mai stiti si alte pozitii?
ingrid70 spune:
Si eu transpir mult si as vrea sa stiu de la ce!Am alta problema si nu reuseste nimeni sa ma lamureasca exact: bebele meu nu face kk. L-am lasat si 2 zile si 3 si 4 si 5 zile pana i-am bagat supozitor, dar tot nu face singur. Kk(cu supozitor) cand face este normal ca si cantitate, consistenta, culoare. Ce ma fac cu el? Cate zile sa-l las ca sa faca singur, sa nu-i mai pun supozitor. Acum, ultima data a facut kk duminica/luni la 3 dimineata. Problema e ca se strange de burtica, dar el se strange tot timpul si in ziua in care face kk. Deci, de unde stiu eu cand se strange de burtic din cauza de kk sau de din cauza de colici sau de la aer, ca nu ragaie mereu oricat l-as tine in brate? Sa-i pun acum un supozitor sau nu? Azi s-a strans de burtic toata ziua!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
ingrid70 spune:
Irina si fetele celelalte, daca ati putea sa-mi dat un sfat: ce sa fac sa pun supozitor sau nu la bebe azi?Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
ariya spune:
INGRID,nu-i pune supozitor ca ,dupa aceea nu mai face singur deloc...eu mananc lapte cu cereale -cand vad ca nu produce miguel-si dupa cateva ore sau a doua zi ,face caca...
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
Alina1976 spune:
Selene, Patricia, am vb cu tipul ala cu hainutele. A zis ca Duminica se intoarce din Thailanda si luni sa-l sun si sa ma duc la el la depozit. Daca vreti comandati pe net si eu vad acolo ce ati comandat si va sun sa va spun daca sunt frumoase ca in poze sau nu...sau spuneti-mi cum vreti sa fac...
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
ariya spune:
Roxano mi-a rupt spatele ,voinicul meu...imi place ca atunci cand suge,rade la tzatza,iar cand intarzii putin cu alaptatul ,"o cearta"!e de coma,nu mai pot dupa el!he,he,face caca!de-abia l-am schimbat inainte de supt!!!!e a treia oara pe ziua de azi...
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
Anuc spune:
Si al meu rade la san...e haios tare...se opreste din supt si rad smechereste cu tata in gura...![]()
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
deliafairais spune:
buna fetelor!
selene, chiar sunt frumoase tare hainitzele!
ingrid, si bebe meu face greu...tu alaptezi sau ii dai si lapte praf? ca stiu ca de la lapte praf e normal.
dark eu cred ca sunt 'la platou' dupa nastere
ca atunci am slabit ultima data...
tuchi aminteste-ti cat ai luptat pt bebe tau! esti fata puternica si ambitioasa! sunt sigura ca o sa treci si peste perioada asta 
fetelor, noi cam avem productie mica de lapte de vreo cateva zile. bag ceaiuri la greeeu de 3 feluri (fares, humana si weleda) si am si un ulei weleda pt masat. de azi am inceput si cu galafor...sper sa ne revenim repede ca nu vreau sa trecem pe lapte praf! pt cazul in care va tebui sa ii dau completare, care lapte praf e mai bun? nan sau milumil?
puiutzul meu are 12 saptamani!
flowerbee spune:
Irina, multumim pt vestile despre Cami. Bine ca acum are un pat si WC (conteaza enorm).
Ingrid, de ce nu ii dai Debridat? Regleaza tranzitul in ambele sensuri.
Si mie mi se lumineaza sufletul cand zambeste bebe la tzitzi. Acum e maraita
Eu sunt dupa o portie buna si eliberatoare de plans, gata sa o iau de la capat. Trebuie sa ne punem si noi pe picioare.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!