Licurici de ianuarie-februarie 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
tuchi123 spune:
A...si ies cu el in parc in fiecare zi aproape adica, iau copilul il pun in masina si plec cu el in Tineretului sus la Sala Polvalenta apoi dau caruciorul jos(il tin in masina mereu) din portbagaj si ne plimbam 1-2h, sambata si duminica ies cu sotul in Herastrau sau Cismigiu si stam, in cazul in care este frumos, 6-7h si ne tot plimbam si tot degeaba; peste 3 sapt. am botezul si nu am timp sa-mi caut de imbracat si chiar daca ajung sigur fac soc nervos caci nu exista lucruri frumoase decat pt. slabute nu si pt. mamici grase
DarkBendis spune:
Tuchi, eu "trag" la 72 de kile, asta la 1.68...deci tare departe de tine nu-s. Iar cum am aproape venerabila varsta de 35 de ani... si cu slabitul e mai greu, ca deh.. si metabolismul a mai incetinit, saracu'. Tu mananci foarte frumos (eu mai scap la dulciuri, deh, meteahna mea), tine-o tot in ritmul asta si cu miscare (gen zilnic o ora de mers+impins caruciorul), se duc si kilele. Stiu de la tatal meu care e medic nutritionist ca dupa o perioada de slabit se instaleaza "starea de platou", cand trebuie din nou "ajustat" regimul, dupa care se slabeste din nou. Cu "bauturile" cum stai... eu beau mult ceai decaf dar indulcesc doar cu Hermesitas (indulcitor artificial)... si nu beau nici sucuri de fructe, caci contin mult zahar... beau in schimb multa apa. Hai ca incet-incet o sa reusim si noi 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bebelusi spune:
Daiopri ai grija, sora mea a avut un nodul la san si s-a operat la Fundeni, nu e de joaca
Alina vreau si eu hainute de pe siteul Selenei
Alinuk e super Teo si ma distrez de cate ori postezi intrebarile lui.
Tuchi nu mai gandi asa, si eu am 7 in plus. Pune-te in oglinda, machiaza-te putin, si du-te in oras si cumpara-ti ceva frumos, nu trebuie sa fie scump dar sa iti stea bine, sa vezi ca nu o sa te mai simti naspa, eu asa am facut cand aveam o stare ca a ta.Kg o sa le dai jos in timp.
Curaj
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Aalina spune:
Dragelor daca va ajuta chestia cu "Sa moara si capra vecinului" vin eu sa va incurajez ca am cu 18 kg in plus. Asa ca se poate si mai rau. Eu sunt multumita ca in luna asta nu am pus nimic desi am mancat multe dulciuri si destul de haotic in rest. Si nici cu miscarea nu m-am omorat.
De acum daca a venit caldura sper sa ma mobilizez cu plimbarile si asa sa reduc si cantitatile bagate in mine non stop.
Cel mai rau e la cumparaturi. Stiu ca la Dorian am facut o depresie cand a trebuie sa imi cupar ceva nou dupa nastere.
DarkBendis spune:
Aalina, asta cu deprimatul am rezolvat-o
: imi cumpar doar accesorii, papuci, cosmetice (haine nu, ca macar am "incentive" sa incap din nou in ale mele)... sau si mai bine, ii cumpar lui bebe hainute, jucarele si cate altele 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Aalina spune:
Eu am noroc
ca am mai trecut prin kg astea data trecuta asa ca nu ma deprim de doua ori. Si acum ma imbrac mult sport. Sper sa gasesc si pentru botez ceva in colectia proprie ca sa scap de un stres.
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Daiopri Roxana . Cam in cat timp ti-a disparut si ai facut masaj mereu?Ca lenea o sa ma omoare pe mine |
la mine a tinut vreo 8 zile. in primele 4 aveam febra, frisoane, zona era rosie. deja intr-a doua zi de masaj si comprese se mai redusese roseata dar nodulul era acolo, durea ff tare. si vezi ca se poate muta, maseaza-l bine si se va duce.
Cami, sanatate multa Antoniei!!
Selene vezi ca s-a mai comandat pe forum de la nenea ala cu Aramis, cateodata fetele au fost multumite, dar cateodata nu, is intarzieri in livrare si te cam trezesti fara lucrurile comandate. asa era cel putin acum ceva timp.
Ruxandro, ne-ati batut de putin la greutate... noroc ca Miguel e baiat...
Claudia, sunt sigura ca cu regimul asta or sa se duca kg.. esti doar la platou cum zice Dark. succes si moralul sus!
flowerbee spune:
Vad ca vorbiti de kg. Si la mine sunt 7 kg in plus care nu vor sa plece sub nici o forma. E adevarat ca nici nu fac nici un efort in acest sens pentru ca alaptez, insa atre mi-ar placea ca pana la botez sa mai dau jos vreo 2 kg.
Tuchi, de acord cu ce a spus Alina: o excursie la coafor, manichiura, pedichiura, tuns, vopsit, tratament facial, sunt f bune pt ridicarea moralului.
Eu sunt deprimata din alt motiv: kilogramele prea putine ale Alexiei si lipsa poftei de mancare. Eu sunt prea grasa, ea prea subtire.
Nu mai stiu ce sa fac sa aiba si ea chef de mancare. Ea mananca in hopuri: o zi papa bine, doua zile lene si chin pt mine. Ca sa nu mai zic ca imi vine sa plang in continuu.
Hai sa va mai zic una din serie perle de la lume adunate:
"sa nu ii dai copilului sa suga direct la san, sa mulgi laptele, ca este stricat".
Eu mulgeam primul lapte cand aveam prea mult ca sa nu se sature bebe doar cu laptele de sete. Dar de lapte de san stricat nu am auzit...
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Anuc spune:
Tuchi, parca ma descrii pe mine...asa sunt eu, nu mai am nicio forma, vreo 12 kile in plus, trebuie sa ma duc sa ma tund, vai de mine...dar vezi ca gasesti si hainute pentru plinute ca noi ca acum se poarta cat mai fistichiu, lalai, etc. Eu pe asta ma bazez...
Alina, clar am facut confuzie...chiar ma gandeam ce mici trebuie sa fie iconitele alea ca sa le poti pune in piept...:))))))
Bee, rad de ma prapadesc de prostia unora...asta chiar n-am auzit-o...sanul e stricat sau laptele? Trebuia sa le zici ca tii sanii cu tot cu lapte la frigider si nu se strica...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
IRINA.C spune:
Vesti de la Cami: sunt in rezerva, au macar wc lor(citat din Cami), cea mica e pe antibiotic, nu a mai vomat muci, rezidenta zice ca e mai bine, ea nu vede inca ceva spectaculos(nici nu avea cum in 24 ore).Va fi bine sigur!
Va pup, pt moment atat pot a scrie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita