Pestisori alaturi de Aida si ingerasul Emma (34)
Raspunsuri - Pagina 19
Tethys spune:
'Neata sirenelor! Poftiti la
... sau un
, un
!!! Enjoy
...
la toate... revin mai tarziu
...
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Tethys spune:
Seara buna sirenelor... pe unde umblati?
... deci, sa va zic noapte buna, nu?!? Si atat
... ok... Noapte buna.
.
elyanne spune:
Neataaaaa... cafea, ceai, pepsi? ![]()
Eu pe aici, incerc sa le impac pe toate... evident ca nu reusesc... mai am 4 ore de condus si am reusit sa citesc doar juma din carte... Incontinuare am de lucru numai chestii urgente
Si uite asa o zi sar peste citit, o zi sar peste lucrat
Vad eu cum le impac pana la urma...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata! Am intrat sa semnez condica si sa beau o cafea; am ceva treaba dar mi-e lene...
Eliana, spor la citit! Te-ai programat cumva pentru examen, sau inca nu?
elyanne spune:
Saru'mana
Nu m-am programat, pt. ca acum cand mergi sa depui dosarul, dai si sala in aceiasi zi, in aceasi loc. Apoi ma programeaza peste 2-3 zile la traseu, daca iau sala ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Tethys spune:
... un pic... mai pe seara
... sa va invit la un capuccino scurt
... asaaa, inainte de culcare
... siii, chipurile, sa semnez si io condica pe ziua de azi
... macar cu atat
...
O duminica placuta la toate
!#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Tethys spune:
Cutremur
, Babylina? Pai, la noi, la Iasi adica, se simti destul de usor
... Prima il simtii io... stiti, socul ala initial, scurt de tot
... si-i zisei lu' frate-miu: "Fu cutremur? Ca masina mare n-are cum sa fie... nu se simte la noi... e mai incolo strada... si nu se simte asa... o masina mare...". Frate-miu face: "Ce cutremur? Visezi?!?". Si-n minutul urmator, veni replica cutremurului... ceva mai lunga de data asta, dar totusi nu ceva de supersperiat
... si, frate-miu: "Da. Ihi. E cutremur"
. Siii, repede... la televizor.. au inceput stirile "cu si despre" cutremur
&
...
Hai ca va las...
la toate & noapte buna
. Pe maine
.
elyanne spune:
Io n-am simtiti nici un cutremur ![]()
Mi-a zis soacra... dupa ce s-a oprit...
Apoi a venit o pretena din bloc speriata raaau... daca al ei sot e cu al meu sot... ca ea e speriata rau ... io am crezut ca a aptit ceva... dar era speriata din cauza cutremurului...
Sun la mama... speriata si ea... ok... deci am fost nesimtita, da-i mai bine, ca si io ma speri foarte tare la de-astea ![]()