Pestisori alaturi de Aida si ingerasul Emma (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Adevarat a inviat!Paste fericit si liniste,bucurii si tot ce va doriti!!!
Va poftim pa o ,un ousor,o felie de drob,cozonac si pasca,placinta si capsuni.
Venim mai tarziu,plecam sa impartim.Zi buna va dorim!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

PASTE FERICIT!!!

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hristos a-nviat!

Pupici la toti pestisorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata sirenelor! Sosii cu -luta de inceput de saptamana! Enjoy la , , ! Si sa aveti o saptamana cat mai buna si mai frumoasa !

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Aaaaa... si sa va las... pt. ascultat (cine doreste si are timp) ... o melodie frumoasa, care mi se pare potrivita sufletelor pereche ... si nu numai lor ... enjoy... e tare frumoasa... sau, asa mi se pare mie ...

la toate... pe mai tarziu...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Hrisos a-nviat!
Cryna, multumim de cafea si melodie.

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Hop si noi la raport... am fost plecati putin pana la tara... trupa f.fericita, eu ... ca la tara... nu ma innebunesc
Ne-am intros cu 3 pici jegosi si o geanta dehaine murdare... doar dupa o zi si-o noapte

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna dimineata fetele!ce faceti,inca va odihniti?Va poftesc la
sa ne trezim!Eu gata,am inceput munca si am dus-o si pe Codri la gradinita.E soare si frumos la noi,dupa amiaza cred ca ne vom plimba putin pana sa mergem acasa.
Va pup,zi buna!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

'Neata sirenelor!
Nicoll, multam de -luta! E buna .
Noi, azi, luaram teapa cu gradinita ... nu venira copii, chiar daca programul s-a inceput normal si nu s-a anuntat nimic inainte de vacanta (cum ca si azi ar fi liber si s-ar recupera sambata, ca la alte gradinite, unde s-a anuntat asa...)... si-au luat liber parintii "cu de la sine putere" ... ca asa vrura ei... Iar, noi, ne-am trezit ca facem o plimbare matinala ... ca vroia Robert la gradinita... la copii... dar, ia-i de unde nu-s ... mno, asta e... ma cam asteptam io si la asa ceva ... ntzzz, ntzzz... Plus ca, la iesirea din gradinita am mai 'intalnit' o fetita, de la alta grupa, care facea drumul intors ... deci, nu furam totusi singurii care au patit asa... hmmmhhh, hmmmhhh... nu mai zic nik ...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Adevarat a inviat!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput