Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (317)
Raspunsuri - Pagina 20
T_Ioana spune:
Am revenit si eu de la expozitie![]()
Razvan a fost un plangacios de nu se poate. A inceput sa planga de la camin ca el vrea caciulita desi era o caldura de numa. Cand am iesit afara a plans ca nu mai vrea caciulita, apoi ca am plecat eu pana la masina sa-i bag scaunul auto in portbagaj, a plans cand l-am lasat jos la Casa de Cultura si eu am plecat sa parchez masina, a plans la spectacol ca voia pishu (la camin nu a vrut sa faca), a plans cand s-au urcat toata grupa mica pe scena sa cante, n-a vrut sa cante nimik si ma cauta inebunit cu privirea in sala, a plans cand m-a vazut ca vroia la mine.....doar cand le-a dat iepurasul cadourile (un iepuras de cioco si un ou kinder a fost vesel si a multumit frumos). M-am ingrozit ce plangacios a fost, plus ca tot spectacolul a cascat (cand nu a plans
), deci era cred si rupt de somn.
A avut si el doua lucrari expuse la expozitie dar neuronul meu dormea cand am plecat de acasa si am uitat aparatul foto, i-am facut ceva poze cu telefonul, sa vad cand le-oi descarca!
Va pup pe toate ca fug spre casa (daca tot sunt in preaviz profit sa stau doar 4 ore, mai ales ca ma asteapta smotru acasa)
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
d_melli spune:
Ioana vremea a frumoasa aici , nuchiar asa calda ca in restul tarii insa e oricum foarte bine.
Ioana sa stii ca si Mario s-a schimbat mult de vreo doua treiluni , a terminat cu bataia tuturor, adica ne mai arde pe noi , dar din dragoste si a devenit rusinos si plangacios.Cum intampina o greutate afara cu copiii nu isi mai face singur dreptate ci se rusineaza si ma cauta cu rpivirea si pune boticul ca sa planga.Cum mai sta Razvan cu vorbitul?Eu ieri am murit de ras cand auzeam cum ii striga Mario pe vecinii mei Mircea si Mihai: Mucea si Buhai , ba o data i-a zis si Dubai
.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:
Irino m=am spart de ras....

. e mortal Mario.
aici e foarte cald, la ora 10:30 erau 23 grade...musai sa scot tricourile si pantalonii scurti ai piticului.
Ioana pacat ca ai uitat aparatul acasa, admiram si noi artistul. Imi pare rau ca a fost plangacios, a avut el o zi mai proasta.
Spor la
.
eu am spalat doar o parte dintr-un geam de la living+ roleta+ plasa de tantari.
Mi-a mai dat ceva de tradus si sorella...acum am pus ciupercile la cuptor, gata mujdeiul, pun carnea pe gratar si astept sotul la papa.
Nu stiu ce are dropul ca nu imi pune pozele. adica, arata ca le incarca, dar nu le gasesc
. si am incercat in 3 adrese diferite.
_
Gio
25+ si Marco(06.01.2006)
poze
d_melli spune:
Ioana pai de tradus e usor acum ,am vazut ca sunt site-uri unde bagi textul intreg si in cateva secunde ti-l traduce.Esti foarte fertila bag de seama.De doua ori pe luna si gata .Mai zi o data in ce zile ca vreau sa vad ceva .Mai stii ?
bumbita spune:
fetele, ia incercati aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=835, zodiacul chinezesc daca la voi se potriveste teoria cu rezultatul...ca eu sunt in culmea extazului ca cica-se e FATAAAAAAAAAAAAAAA, de data asta!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
d_melli spune:
Bummbita vezi ca ai pus o virgula la link si da eroare.Sie u am facut calculul si imi iese tot baiat
.Insa daca mergi pana la capat ai sa vezi ca sansele sunt de 50 la 50% asa ca...mare branza ..asta puteam sa iti prezic si eu.Ia vezi si la primii s-a nimerit?
asteryaro spune:
Salutare!
Gio, fa-ne si noua capitol nou, te rugam, ca ia uite ce chef de scris avem
.
Aseara sa stii ca n-am mai rezistat si i-am comandat lui Razvan pe Laredoutte Ro. Azi m-a sunat o tanti pt. confirmarea comenzii. Emotii am la masurile pantalonilor, nu stiu deloc cum se vor potrivi. Si cica in maxim 21 de zile am coletul, sa vedem.
So...
Ioana de Bistrita - cred ca razvan a fost stresat, emotionat, cine stie. Abia astept sa vedem si noi creatiile lui, m-ai facut sa rad cu "Neuronul care dormea cand ai plecat de acasa".
Bumbita, la mine nu se potriveste calculul, nici nu ma mir
, noi suntm "altfel", nah
. Abia astept sa ne spui ce secret ai in burticica, Doamne ce tare mai vreau si eu un bebe
.
Irina, ne-ai obisnuit cu starea vremii de la Constanta, mie una mi-e tare dor de mare, la inceputul lui Iunie posibil sa vin cu Razvan, inca nu-i nimic sigur, mai vedem pana atunci. Chiar mortal Maru cum ii striga pe baietii aceia, eu sunt innebunita sa aud copii vorbind stalcit, tare mult imi place.
Ultima declaratie de dragoste a fiului meu: "mi-a fost dor cu tine
!"
. Ce ziceti de asta? Ca eu era sa cad din pat, am crezut ca nu aud bine, asta dupa ce m-a luat de gat si m-a privit gaaaalesh
... Prima declaratie este sus la nick, pe aia n-am cum s-o uit vreodata, in traducere "sa stai mereu cu mine, mami!".
Asa....
Azi mi-am luat puiul, l-am imbarcat in Loganul familiei
, am fost la Kaufland, frigiderul fiind intro mare si adanca suferinta (sa fie al naibii cine s-o mai duce cu mai mult de 100 lei la el
). Am adus cumparaturile acasa, am incalzit mancare pt. tati sa-i ducem la birou si ne-am urcat din nou la masina cu mancarea. Apoi pe jos, plimbare de voie. Acum Razvan doarme dus
de la 14.25 pt. urmatoarele 2 ore. La 17.30 are lectii, si mai vedem pe seara. Multumesc Domnului ca se simte mai bine.
Cam atat pana acum, merg si eu pat langa flacau.
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2
T_Ioana spune:
Bumbi, nu vreau sa te necajesc dar e cam aiurea calculul ala. Sa stii ca sunt o sumedenie de calendare din astea chinezesti pe net si nu-ti da de doua ori la fel
. Cam pe cand preconizezi ca se va naste bebelina? (Sa de DD sa fie fetita daca iti doresti asa tare!)
Giova, chiar asa, baga la Google Translation si scapi rapid.......doar ca ulterior trebuie cosmetizat textul.
Irino, m-am spart de ras cu Mucea (am avut un coleg la vechiul job pe care-l chema Mucea
). Si fi-miu are niste chestii de te doare capul, ieri in parc voia la un foisor de lemn unde duminica vine si canta fanfara armatei iar noi, mamicile care batem parcul, ii spunem ciuperca/ciupercutza;. Asta mic tragea de mine urland ca vrea la "ciucacutza;", radea lumea cu lacrimi in jurul nostru. Iar azi la spectacolul ala a soptit de vreo 2 ori "mami, fac pishu!" dar am incercat sa-i distrag atentia ca nu stiam unde e buda in locatia respectiva si la un moment dat a inceput sa bazaie si sa strige mai tare decat aia de cantau pe scena "putzulica meaaaaa!" si sa se traga semnificativ de prohab in isteria generala a parintilor. Plus ca la discursul directoarei, cand vorbea ea despre boboceii de la grupa mica si despre cei care sunt la grupa pregatitoare si din toamna vor spune "Adio" gradinitei fi-miu s-a trezit, in linistea aia mormantala, sa strige "Adio, gradinita!"![]()
Mai vorbeste si inteligibil, mai baga si ciuciungheza de-a lui (mai ales seara cand e obosit) dar oricum, e cam sub nivelul celor de trei ani...om recupera noi!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
d_melli spune:
Cristina ce ai luat de la redoute? Care sunt preturile comparativ cu cele frantuzesti?Baga mare si tu sa iasa fata anul asta.Vezi ca dc vrei sa fie de 2009 mai ai cateva zile
,daca nu de 2010.
Ioana nu se intelege ca au aparut niste cifre.Oricum Razvan zice cat de cat inteligibil.Al meu cel mai inteligibil e: vreau aia , nu vreau aia , nu place acolo , nu place acolo,vreau, vreau si iar vrea, bineinteles cu r perfect.Astea sunt cuvintele de baza.Restul chiar ca ciuciungheza pe care nu o inteleg decat eu
.
A si ce am omis cel mai important: cred cu mana pe inima ca e cel mai iubaret copil din secta
.Bai ma albeste , atatea pupaturi nu mi-am luat in 30 de ani, efectiv face ce face si vine disperat strigand mami, mami , mami si ma ia de gat si incepe.Acum pe bune seara imi vine sa il scutur , nu pot sta 5 minute la tv ca da-i pe mine la pupat.Si asta asa a fost mai mereu adica asa iubitor insa acum parca e prea de tot
.Sa vezi cand o sa fie mare ce o sa albeasca gagicile.
Giova spune:
Mi-am facut si eu calculul dupa un tabel chinezesc, in functie de varsta mamei si luna de conceptie, sau a UC. Daca nu ma grabeam si-l concepeam in nov. iesea fata, dar in oct. baiat iese, cum a zis si dr. mai tarziu. Tabelul ala tot baiat mi-a dat si la marco....dar tot nucred in el.
sunt prea multe chestii de cromozomi/genetica la mijloc...pe care nu le stim.
Bumbi mami iti doresc sa fie
, dar iti zic sa nu te entuziasmezi prea tare, sa nu te gandesti numai la asta...ca va fi crunt pe urma. te-ai gandit daca va fi baietel cum vei reactiona?
Irina pai eu mi-am tot facut calculul ovulatiei, avand un CM de 28 zile, adica regulat. Cu marco am prestat in a 21 zi de la CM, fix la ovulatie. acum am prestat in a 8 zi de la CM si tot baiat a iesit. asa ca numai D-zeu stie ce s-a putut intampla. au rezistat asa mult
y, sau am ovulat eu mai devreme....habar n-am...destul ca e baiat.
Cristina pai sunt preturi mai mari pe LR ro. Nu ai rezistat se pare ca.... eu rezist eroic pana pe 19 iunie cand incep reducerile.
sa-ti vina coletul cat mai repede.
Super zi ati avut azi....
Splina ma doare de cand a inceput burta sa creasca. Cred ca apasa ceva pe ea, altfel nu-mi explic. tot baiul asta sa fie....numai durerea asta sa o am...caci e suportabila...deja a devenit obisnuinta.
Ioana, irina folosesc google translate, dar nu traduce cum trebuie. De fapt sorella traduce pt. judecatoria din oras, cazuri de-ale romanilor. asa ca mie imi trimite unele cuvinte, fraze pe care nu le stie...eu cu dictionarul in fata...ea nu are it-ro.
sper sa se descurce cu google, caci i-am zis cate ceva, dar nu am avut timp de ea, azi.
ma duc la cap. nou.
_
Gio
25+ si Marco(06.01.2006)
poze