Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (317)
Raspunsuri - Pagina 19
bumbita spune:
irina, cristina , pai va trimit cu mare placere...se pare ca sunt foarte bogata....am la discretie liniutele astea!!!!!![]()
![]()
![]()
sebi al nostru este cu toanele cu mancarea...mai mult, mi-a zis verde-n fata ca numai la gradi mananca ciorbita...ca acolo e cea mai buna...si chiar cred ca mananca ca arata f bine...are niste copanele....
si niste falcutze
...chiar ii prieste la gradinita aia.
am fost de dimi cu dosarul si cu plicul la gradinita asta de stat din bucuresti, unde ne-am hotart sa il inscriem din toamna. am fost eu si vecina cu iris, de aceeasi varsta cu sebi...nu ne-a primit directoarea ca avea inspectie de la inspectorat...desi noi eram ffff pregatite. ne-a zis sa venim luni.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
irina, Cristina am vazut si pe aici berzele. le trimit si la voi...caci liniutele au cam expirat la mine.
Bumbi chiar zicea nasa noastra, ca noi nu avem probl. cu conceperea unui bb, noi avem probl. cu sexul...si ei tot 2 baietei au. vad ca asa e si la voi, macar de data asta sa fie roz.
Astery eu zic ca esti pe drumul cel bun. Prea se cere zilnic la olita, nu mai scapa nici noaptea pe el, inceputul e promitator.
Toanca am citit la subiectul postat de tine. Poate il vei indupleca pana la urma, doamne ajuta!
Angi am trimis PM mai devreme cu nr. de telefon.
eu m-am cam obosit cu caratul galetilor de apa pe balcon...nu va spun cum a facut Clau cand a auzit.
acum am mancat ciorbitza si iar am dureri de splina...nu stiu ce apasa pe ea, dar zau ca e naspa tare.
M-a sunat patroana de la gradi, au un caz de varicela in alta grupa si pe mamicile
le-a sunat personal, ii era frica ca nu am facut si avem sarcini mai mici.
Sa vedem, daca si cand va pica Marco, el nu a facut, noi adultii da.
_
Gio
24+ si Marco(06.01.2006)
poze
asteryaro spune:
Buna ziua tuturor.
Gio, daca mai tii minte, Razvan a facut varicela anul trecut la sf. lui iunie. A a vut o forma destul de usoara (doar vreo 30-40 de bubite, dar in locuri acceptabile, adica nu in gura, de ex.), nu i-a ramas niciun semn, cu mixtura mentolata l-am tinut bine. Si l-am scos si afara cu masina seara de seara, imbrobodit bine, sa nu raceasca (sist. imunitar este aproape 0 in aceasta perioada). Acum, ce sa spun, eu m-am bucurat ca a facut-o la o varsta atat de mica, a trecut repede, n-au fost probleme. Cum v-o fi norocul la Marco, doar ca pt. tine va fi ceva mai greut, daca s-ar intampla. Toata lumea spune ca este mai bine la copilarie decat la maturitate, dar asta nu-i ceva ce poti controla, pt. ca inteleg ca nici Varilixul nu ofera imunitate 100%. Doamne ajuta, oricum! Si cara si tu mai putina apa odata, daca tot te-ai hotarat sa te faci albinuta, acum suferi cu splina... Sper sa-ti treaca repede durerile de splina
. Cu olita noastra... si eu cred la fel, deobicei, Razvan ce a invatat nu a mai uitat, astfel ca ma bazez pe acest lucru. Doar ca zilele astea il tin cu scutec (are o scarba de enteroviroza), dar folosim un singur scutec, de dimineata pana seara, nu se scapa deloc pe el pipi, doar kk a mai scapat (a avut o diaree groaznica
). In fine, se pare ca se face bine, cu Sumetrolim si altele.
Mai revin.
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2
cosmi1975 spune:
asadar.... super veste BUMBIIIII sa ai o fetita cum iti doresti dar si daca i baiat asta e
ca tb sa iei in calcul si varianta asta
Astery sigurrrrrrrrrrr este pe drumul bun si tu sti asta mai bine ca oricine

fetelor cand va aud ca nu va ies 2 liniuteeeeee
pai io s iepuroaicaaaaaaaa ...luna si barza daca as vrea
nu va imaginati ce stres este
Giova spune:

am fost si eu la intalnire cu fetele in parc: Ingrid, Angi, Mira si sora ei-Diana. marco m-a scos efectiv din sarite, toti stateau pe langa noi, numai el in capatul celalat de parc....am crezut ca acolo il las...of....of...
Nu am prea putut sta de povesti cum trebuie, ca ori eram cu ochii pe ochii, ori le trebuia apa, pipi, etc...
In parc lume multa, aglomeratie....doar a dat caldura peste noi.
Mira si copiii sunt tot la fel, fetele cochetele, david s-a jucat putin cu Marco, numai ei erau baieti. Diana de Ingrid mi-a dat pusi la plecare si s-a coonversat la greu cu mine, asta ca sa nu mai zica mama ei ca nu e sociabila
.
Filip dragul de el a ramas acasa cu tati, Angi venise direct de la job. I se vede si ei burtica....
Cristina eu nu am treaba daca va face acum varicela, nici vacinat nu e impotriva ei. stiu si eu ca, copiii fac o forma mult mai usoara cat sunt mici. anul trecut a stat bot in bot cu vara-sa si nimic....sa vedem acum, cum ne-o fi norocul.
Cosmi eu de 2x am incercat pt. bb si de 2 x ne-a iesit...asa ca musai sa fiu precauta in viitor, ca nu e de gluma. Am mai calcat stramb si am luat pilula de urgenta...caci de nu....aveam inca vreo 4 copii pe langa astia 2.
fug sa-i dau sotului cina. Poze din parc pun maine, azi nu mai am chef.
Marco imi cere jocuri cu Thomas, asa ca nu mai am loc la comp.
_
Gio
24+ si Marco(06.01.2006)
poze
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Ma amuzam singura pe aici de remarca Giovei si a Cosminei vis-s-vis de cat de prolifice suntem unele dintre noi
. Si eu duminica la prima ora eram la farmacie sa cumpar Prostinor
dar m-a socat pretul- 59.9 lei.....radeam cu farmacista ca la banii astia mai bine faci bebelusul
La 10 merg dupa Razvan si cativa colegi de-ai lui sa-i duc cu masina ca toata gradinita lui merge la Casa de Cultura la ceva expozitie de pictura si apoi vine si Iepurasul cu cadouri pt pici. M-am distrat de educatoare ca a apelat la parinti sa-i duca pe astia mici cu masina pana acolo ca le e groaza sa-i duca pe jos (ca pe grupele mijlocii si mari) ca incep sa se mataie si vor in brate desi sunt doar vreo 300 m. Sper dupa ce ne intoarcem la camin sa mai pot "scapa" de el si sa revin la birou...
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
asteryaro spune:
Buna dimineata, haideti la o cafeluta sau capuccino!
Ce m-as face eu fara olitza lui Razvan, m-as trezi atat de tarziu daca nu mi-ar da el trezirea
.
Azi sper sa iesim pe afara, mancare este de ieri, curat sa zicem ca este
, am spalat de ieri 2 masini... asa ca azi mergem la cumparaturi, ceva mai tarziu.
Suntem p'aci.
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2
bumbita spune:
...si eu sunt aici cu voi si va citesc, mamici de spiridusi.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:

Si eu prin zona...dus copil, facut cumparaturi si acum la treaba...
Ioana si pe mine m-a socat pretul Postinorului. In 2007, cand am fost nasi la olteni...cautam disperata o farmacie, caci ne facuseram de cap...singuri fara copil, fara griji. cand am intrat in Sensiblu si am auzit pretul mi-a venit sa lesin. dar n-am avut incotro si am luat cutia...noroc cu punctele de pe card...n-am platit nimic in plus
. Cand am luat prima data erau la 15 lei si dintr-odata le-a triplat pretul.
Azi esti soferul piticilor
. eu il mai aduc la noi pe prietenul lui marco, dar asa prudent conduc...mi-e frica cand am copii straini in masina.
Bumbi aseara am vazut mess. tale cand inchideam compu. poate ne nimerim intr-o zi sa povestim, dar mai devreme d-na, caci eu daca nu adorm pana la 23:30 incep sa fac urat. Nu stiu de ce pic asa...dar oricum, adorm inaintea piticului.
irina esti prin zona si atat? hai mai zi ceva...cum e vremea la voi?
Cristina pupicei si voua, plimbarica placuta.
ma pun sa descarc pozele...ca de nu...la anul si la multi ani.
_
Gio
25+ si Marco(06.01.2006)
poze