Minunate Scorpiute*67*Dormi in pace,ingeras Emma !
Raspunsuri - Pagina 16
Ana68 spune:
Dodolico draga...vis-a-vis de educatoare...no comment!Hai sa zicem ca era dupa Paste!Insa faptul ca nu fac activitati...mi se pare aiurea...ceva nu-i ok.Banuiesc ca nu poti muta flacaul la alta gradinita...O chestie faina este ca Bogdanel merge cu placere acolo,tot e o treaba!
Asa deci,mandra balerina face figuri,deja...ups!
Orice invat are si dezvat.Numai grija mare la taticu si la bunici si la alte rude,care nu inteleg ca bebelina poate fi dragalita si iubita si fara a fi luata in brate...pupicei voua!
![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
mina spune:
Salut frumoaselor!
Gabi, f interesant de educatoarele alea...vorba Anei, ca sarbatoresc una alta mai merge (desi e o treaba si asta, sarbatoresti cu alcoale cand ai copii in grija...ma rog), dar ca nu fac activitati chiar e neplacut. Ca cea mai buna metoda sa nu-i placa plodului la gradi este ... plictiseala.
Ana, domnisoru face bine, behaie moderat dar cica se rupe tusea. cica a inceput sa invete sa mearga pe bicicleta ceea ce m-a foarte ambitionat sa termin scoala aia de soferi ca mi-e ca ia fimiu carnetu naintea mea, mai mare rasu plansu. Fusei acu la o ora de condus, i-am scos bietului om soferia din cap, dezastru sunt. De fapt nu conduc eu f rau, dar daca-s obosita, cum is acu, ma enervez ca nu poci fi atenta si dau din rau in mai rau ....
Deci Nina, cu tine compatimeam eu ref la cozile de prin administratii. Biiine, de acu stiu la cine ma gandesc :D
Adriana, hai ca acusi acusi le termini si vorba ta, cine savureaza grataru si berea cu inima usoara de 1 Mai Munictoresc?
Fetelor, sa-mi tineti pumnii ca a inceput sotu sa accepte ideea cu pusu parchetului...nu stie ce-l asteapta saracu...acuma doar sa accepte, ca odata inceput santieru, nu scapa el asa usor :D
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Dodo-pui spune:
Dragelor cu gradii am rezolvat...din toamna e in alta grupa ,alta educatoare care sigur face ceva la clasa...
Cat despre Mandra bunicii nu-s prin zona si nu s-ar obosi sa o tina in brate.Tati e "imblanzit"stie ca nu-i nevoie la ori ce OA repede in brate...se da ea pe brazda.Intre timp a mancat din nou si n-a zis car cand am pus-o in patutz...dar din cand in cand incearca si ea![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
nastasie spune:
aoleu, mina, ce ne-am mai chinuit la pusul parchetului.daca nu ai scule te chinui ca prostu(cazul nostru).e si acolo de bibilit.dar iese frumos.hai ca diseara descarc si eu pozele.gata fug.mai am o firma si termin.pe ionut l-am trimis sa-mi depuna niste hartii ca tot a iesit din tura si a terminat si cu elevii.![]()
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:
scorpiutelor si multumesc
dodo...Doamne fereste...pai ar cam trebui reclamate d-nele
o zi buna si La multi ani! celor care se serbeaza azi de sf GH
sa fiti sanatoase
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
La multi ani, Georgi si George de Elena !

Sa traiati sanatosi cu numele ! 
Mira, scuze, dar n-am citit mesajul despre acele de pen. Mi-a scapat sau nu l-am primit.
Da, ace BD de 5 mm folosim ! 
Refacere rapida si usoara Dariei si lui David, patitii din zilele trecute. ![]()
La fel ma intreba si Cristina, in fiecare dimineata, "mami, cum arat ?".
Acum, nici n-ai zice ca a fost o muscatura, acolo, asa frumos se vindeca. ![]()
La scoala, copiii doar s-au mirat ce a patit, nu au ras de cum arata.
Monica, bravo curajosului Alex !
Poate manca orice, acum ?
Sanatate, sa nu mai tusiti, voi, fetele ! 
Mina, bravo ! daca ai intrat in hora, nu te lasa, danseaza pana la capat !
Te asteptam sa udam carnetul, in curand ! ![]()
Adriana, a fost greu, da' ce mandrii sunteti de munca voastra !
Astept pozele !
Au, cele de pe Picasa, inca nu le-am putu viziona. Mai incerc azi, de pe celallat PC, de la mama. Al fetelor e cu probleme. Trebuie sa-l aduc la firma la bibilit un pic.
Gabi, bine ca ii place lui Bodo la gradi. Iar de la toamna, sa dea Bunul Dumnezeu, sa fie asa cum trebuie !
printesa !
Ana, asa si Cristinuca, ai zice ca sunt picioarele unui baiet, nu ale unei domnisore. ![]()
Uite, aici, cum seamana Patricia cu Laura, surioara mea mai mica. Si uite, aici, surorile Serban !
Pozele sunt de anul trecut, cand am petrecut o luna in Irlanda, la ele, la surorile mele. Doar fratele meu lipsea atunci, pentru ca el tocmai se intorsese in tara, cu gandul de a pleca spre Canada. Si a reusit acum, dupa 1 an de sedere in RO. ne-am bucurat noi de el, timp de 1 an. ![]()
gata, alerg acasa, ca ma asteapta fetele ! ![]()
O zi faina in continuare ! La noi a fost senin si cald, doar acum s-a innourat. ne ajunge si pe noi, vremea ploioasa de la Timisoara, ca frig avem noaptea. Dimineata au fost - 7 grade C. Brrr....
Francisca va transmite salutari si urari de sanatate si de bine, tuturor !
Are mult de lucru, ca e plecata o colega si are si munca ei pe cap. ![]()
Pe maine, fete minunate !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

miraklucker spune:
nu-i nimic Nina. Te mai intreb atunci odata. Am primit 2 cutii de ace Novofine de 6 si un set cu 2 Pen-uri Novodisk parca albastre. ai avea nevoie?...daca nu le trimit la Ana, ca stiu ca ea asta foloseste.

La multi ani celor care-si serbeaza ziua onomastica azi!
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
georgi75 spune:
Va pup fetelor si va multumesc de urari.N-am prea avut chef de forum , am scris aseara la casnicute si dau un Paste de-acolo.
Mi-am luat o pauza mare de DC din lipsa acuta de timp si din cauza multor necazuri ce m-au lovit.Nu stiu cu ce sa incep....
Mama s-a operat in februarie.Ei bine...s-a operat pe 2 februarie...toate bune si nu prea in sensul ca la cateva zile de la operatie dr i-a deschis-o pur si simplu din cauza unei infectii cu stafilococ auriu (zicea el). O cura ta manual.... nu va zic ce chin pe biata mama...tragea efectiv puroiul cu aspiratorul de-acolo.Dupa vreo 2 saptamani de la deschidere dr considera ca mama poate merge acasa(atentie cu plaga desfacuta!!!) si sa vina la pansat zilnic.Timp de o saptamana a stat la mine sau la fratele meu si mergea zilnic la pansat.Plaga era OK in sensul ca nu mai aspira, doar curata.Numai ca mama se simtea din ce in ce mai rau.Lipsa poftei de mancare...slabita...rau, rau, rau.Intrase intr-un fel de depresie...spunea ca nu se mai face bine, etc.Am hotarat sa o ducem la Bucuresti.Am plecat intr-o zi de marti la spitalul Ministerului de Interne.La prima vedere dr de-acolo si-a pus mainile in cap si a zis din start: virus intraspitalicesc (Pioceanic un virus taaaare nenorocit).Deci mama contactase virusul in spital.A zis ca nu garanteaza nimic...mama fiind si hipertensiva si cu diabet.Lumea s-a prabusit.Prima data in viata am suferit cu adevarat.
Au dus-o direct in terapie intensiva , izolata pentru a evita contaminarea.Imediat au inceput analize peste analize.In zona ficatului au descoperit „ceva” neputand sa se pronunte ce ce. A doua zi, miercurea, au bagat-o din nou in sala de operatii sa o curete.In zona ficatului se stransese o punga de puroi.De-aici starea de rau si foarte rau si lipsa poftei de mancare. Peste inca 2 zile adica vinerea, din nou in sala de operatii.Alt lavaj...din fericire suportat cu bine de mama.
Ajunsesem asadar la 3 operatii si implicit 3 anestezii in o luna si un pic.Mi-a fost greu...foarte greu...Uram telefonul.Era cel care-mi aducea vesti.Mama a murit?Sau nu?
Insa dupa aceea a inceput cosmarul.Mama parca nu mai era mama.Mergeam la ea la fiecare 2 zile.Ne randuiam eu si surorile, fratele, tata sau cumnatul meu.Nu o puteam vedea decat maxim juma de ora. Insa...nu mai era mama. Spunea ca cineva a violat-o, vorbea aiurea...nu intelegeam nimic.Operatia se inchidea bine.Insa a venit diagnosticul medicului psihiatru: DEMENTA SENILA.Din nou s-a prabusit lumea pentru mine.Mama?De ce ea?
La fix 2 saptamani, intr-o zi de luni dr ne spune ca miercuri o externeaza, operatia fiind bine.Dar.... in ziua urmatoare, pe 23 martie ...mama a facut un accident vascular.Coma, pareza ambele parti.Din nou am simtit durere si neputinta... A avut noroc ca a fost in terapie intensiva si i-au instituit imediat tratamentul.
Starea era foarte grava.Cuvintele doctorului imi rasuna si acum in urechi:NU SPERATI! NU DISPERATI! Nu se pronuntau.Nu stiau ce va urma.Asteptam...Din nou uram telefonul.
Am mers la ea...intubata...de nerecunoscut...cu sute de fire si aparate conectate.Si inca ceva: la capul patului ...o lumanare si o cutie de chibrituri...in caz de....Nu mai aveam lacrimi...cred ca nici acum nu mai am...
Mi-a ramas doar Dumnezeu la care sa ma rog si la care sa sper...
Si se pare ca Dumnezeu m-a ascultat, mama a fost puternica, acum 2 saptamani a fost externata.Si-a revenit din coma, nu a ramas cu sechele(nici pareza, vorbeste OK). E acasa acum, avem grija de ea.E inca slabita caci 3 luni aproape a stat numai pe perfuzii.Se ridica din pat aproape singura, merge tinuta de mana doar pentru echilibrul si siguranta ei.Isi aduce aminte de absolut tot si toate.Intr-un cuvant...evolueaza bine.Mi-e si frica sa sper.Am trecut de atatea ori de la agonie la extaz in perioada asta....
Stau cat pot de mult cu ea la tara.Acum de ieri am inceput scoala.Ma impart cum pot mai bine intre toate.
Acum stau si fac legaturi.Am citit mult pe net.Se pare ca episoadele de delir ale mamei erau de fapt semne ale accidentului vascular ce avea sa vina.Diagnosticul de dementa senila a fost pus din cauza ca mama nu a vrut sa colaboreze de nici un fel cu medicii.Nu a vrut sa spuna nici macar cum o cheama. Ceea ce ei au interpretat ca dementa senila.Cred ca ura pur si simplu doctorii.Si cred ca era de inteles
Stau mult de vorba cu ea acum.Ma fac ca nu-mi aduc aminte anumite chestii sa o verific pe ea...
Uffff...cam asta ar fi...pe scurt povestea...
Va pup si va doresc tot binele din lume.Si muuulta sanatate.
Ana68 spune:
Salutam minunatele....
Mina...lasa mah,ca nimeni nu s-a nascut invatat...mergi tu si ia-ti carnetul,ca sa nu te dovedeasca don'soru' cu bitzicla
...si restul se invata cu timpul.Ce?Crezi ca eu am fost Schumaher din prima?!
In timp m-am obisnuit...tocmai din '94 incoace...
Haida bafta maxima la soferit!
Dodolica...bine ca ai rezolvat cu gradinita...si succesuri cu balerina!
Ioiiiii,tu Nina...mi s-au lipit ochii pe monitor,in puii mei!
Sa mor de nu semanati...iar sora ta Laura zici ca-i mama Patriciei!Vai de steaua mea,cum v-au sarit genele de la unii la altii...!!!Nemaipomenit!Deci ai em spiciles!![]()

Mira,io mi-s cam
,nu de mine era vorba,nu?![]()
![]()
Georgi,inainte de toate,cu intaziere,sa traiesti sanatoasa cu numele,pentru ieri!
In alta ordine de idei,multa,multa sanatate mamei tale si recuperare grabnica!
Am citit tot ce ai scris ,cu sufletul la gura si am rasuflat usurata la final,ca am crezut...Doamne fereste,apara si pazeste!
Cumplite clipe ai avut,draga de tine!Sa te intareasca Dumnezeu sa poti sa ai putere sa iti ajuti mama si sa fi puternica si pentru familia ta.
Si sa ramai sanatoasa si tu,ca sa treci cu bine de greutati!
Doamne...zau de nu ma apuca uneori o ciuda si o ura...pe doctorii care si-au luat examenele si au terminat facultatea pe spagi si favoruri.
Ar trebui impuscati...ca nenorocesc vietile oamenilor si isi bat joc,la propriu,de sanatatea lor.Am senzatia ca unii isi considera pacientii drept cobai pentru ceea ce ei nu au studiat temeinic in facultate,mama lor de banditi.Ca altfel stiu sa ceara sa li se bage bani la tescherea si te tratateaza ca pe un nimeni.Nenorocitii naibii!Si inca o chestie care pe mine m-a secat intotdeauna:daca eu am respect pentru el ca medic si ii vorbesc cu "dl/dna doctor" si ma adresez cu dvs. ,de ce pusca mea nu primesc acelasi respect?
Pana acum,la cati medici m-am preumblat,cred ca doar unul sau doi am intalnit care mi-au vorbit frumos,respectuos si cu apelativul dvs.Nu ca sunt eu mare cocoana si mare doamna,mare caracter...ci pur si simplu ca chestie...ca mie una intotdeauna mi s-a parut ca felul lor de a se adresa pacientului,cu apelativul "tu" si vorbirea de sus...vezi Doamne ce mare medic mi-s...denigreaza,degradeaza si umileste fiinta umana,persoana aflata in suferinta,omul ce vine sa ceara ajutorul sa fie "reparat" la problema de sanatate.Normal ar fi,nu?,ca si eu sa-i vorbesc la per tu...'Tu-le mama lor de banditi!
Georgi,inca o data iti doresc multa putere,
sa treceti cu bine de necaz si multa sanatate mamei tale!
Dragutelor...mi-s happy,ca e vineri...zi scurta,vichend...alea-alea...stit voi!![]()
Va tzuc!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
monica-elizabet spune:
scorpiutelor sa aveti un we minunat
ninuta, prezent la dansez...tu pe unde esti?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post