Eu mi-s contra FMI..mai e cineva ca mine?
Raspunsuri - Pagina 2
copiloi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ asta face parte din categoria ´´complot-atentie, cineva are ceva cu noi´´. |
Inclusiv si de asta vorbeste Stiglitz in cartea lui, care totusi nu e adeptul vreunei teorii conspirationiste, dar care sustine cu subiect si predicat ca organizatii ca FMI sustin interesele tarilor vestice....interese, care nu intotdeauna coincid cu cele ale tarilor de-alde Romania ....
Alina
andacos spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ladyJ
asta face parte din categoria ´´complot-atentie, cineva are ceva cu noi´´. Cum sa nu existe criza in Ro? Exista si inca nu e la apogeu. |
Asa am zis si eu,dar ýo-s aici,ei sunt acolo!Conspiratzie de aia sovietica as zice!
Dana
Guestus spune:
Pai e logic ca FMI ii avantajeaza pe aia care pompeaza bani in FMI...ca doar nu vrei sa-i avantajeze pe aia care iau imprumut?
Nu iti trebuie premiul Nobel sa ajungi la concluzia asta.
Guestus spune:
Yo cred ca sintem inconjurati de inamici..la stinga rusii...la dreapta aia din vest cu banii...e grea viata asta
Deus spune:
citat din mesajul lui Guestus Yo cred ca sintem inconjurati de inamici..la stinga rusii...la dreapta aia din vest cu banii...e grea viata asta |
ai dreptate, este greu...ai uitat de unguri:)
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui copiloi
Inclusiv si de asta vorbeste Stiglitz in cartea lui, care totusi nu e adeptul vreunei teorii conspirationiste, dar care sustine cu subiect si predicat ca organizatii ca FMI sustin interesele tarilor vestice....interese, care nu intotdeauna coincid cu cele ale tarilor de-alde Romania .... Alina *** |
Pai , intotdeauna cel care se imprumuta trebuie sa acepte conditiile celui care imprumuta. Vrei-bine nu vrei-treaba ta, cere din alta parte.
Insa eu ma refeream strict la enuntul ´´in Ro nu e criza, UE ne atrage in criza´´ Asta mai lipsea sa aud...oricum unii romani sunt ferm convinsi ca tot ce li se intampla e din cauza EU, a Rusiei, a ungurilor..
iileana spune:
citat din mesajul lui ladyJ ...oricum unii romani sunt ferm convinsi ca tot ce li se intampla e din cauza EU, a Rusiei, a ungurilor.. |
... a lui Patriciu...
Guestus spune:
"Stiu c#259; NATO ne-a cerut sa avem 12 avioane de lupta si patru de patrulare. Deci, minim 16. Probabil c#259; 24 ar fi numarul optim pentru ca sa ai si de rulaj cateva avioane pentru alte nevoi", a explicat Oancea. Oficialul a explicat c#259; decizia revine Consiliului Suprem de Aparare a T#259;rii (CSAT) si a asigurat ca, la viitoarea sedinta a Consiliului, Ministerul Apararii va prezenta variantele posibile de achizitie. " evz.
uite aici unde se va duce o parte din bani..vrei sa dormi linistit..sa te plimbi in siguranta prin parc..sa ai copilasii la gradinita fara sa probleme...ee..costa nene...trebuie sa ai niste avioane de patrulare
Rufus spune:
citat din mesajul lui alina023 Nu spun sa fi organizat vreun referendum, insa o consultare a opiniei publice s-ar fi putut face. |
Concret: cum s-ar fi putut face asta (fara referendum)?
Si chiar crezi ca majoritatea cetatenilor pot sa-si dea, obiectiv, cu parerea? Adica se pricep? Daca astia spun ca au nevoie de bani sa mentina cursul valutar (de exemplu) si tu spui: nu cred! inseamna ca nu ne trebuie imprumut?
De fapt, de ce nu-ti convine tie imprumutul?
Petitia nu poate fi semnata de noi (ma rog, de cine ar vrea), pentru ca este anonima (inteleg ca n-are valoare) si pentru ca nu contine nici un element concret de contestare a imprumutului, decat in primele doua randuri, unde spune ca ne va scufunda si mai tare, dar nu spune de ce. In continuare, sunt niste analize, amestecate, ale vietii politice si sociale, perfect adevarate, care nici nu fac referire la imprumut. Iar finalul cu "nu ne vindem tara" mi-a adus aminte de anul 1990 (si un pic dupa), cand era lozinca preferata a "proletarilor", dar n-a tinut, pentru ca am vazut cu totii ca nu s-a inghesuit nimeni sa o cumpere.
Si nu se inghesuie nici acum, ce-a fost de vanzare s-a dat moca.
Asa ca facem imprumuturi...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
copiloi spune:
citat din mesajul lui Guestus Pai e logic ca FMI ii avantajeaza pe aia care pompeaza bani in FMI...ca doar nu vrei sa-i avantajeze pe aia care iau imprumut? Nu iti trebuie premiul Nobel sa ajungi la concluzia asta. |
Pai de ce aia de pompeaza bani in FMI nu iau si credite de la FMI?