Intoleranta cindse discuta despre partide politice
Raspunsuri - Pagina 6
Rufus spune:
Bine, am inteles , Basescu e de vina...dar care-s meritele lui Antonescu? La milimetru, la metru, la orice...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui copiloi Ce hilari sunt unii....aia care il slavesc pe Basescu (DC-ul e plin de osanalele lor), taman aia vin si-l iau acum la puricat mm cu mm pe Antonescu |
Alina, bine ai venit pe zid. Ai putea totusi sa atarni pe peretele opus? Aici e cam aglomerat
cl spune:
citat din mesajul lui sirimie Claudia, ce argumente vrei, ca Antonescu nu are bube in cap? In plus cred ca opinia ta despre Antonescu e deja facuta, sigur vrei sa ti-o schimbi? Eu sustin ca nu e relevant daca are sau nu. Tu ce crezi, de ce e important? Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei Donati 2% din impozit pentru Andei Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti, Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13 |
Tocmai, Simona, vorbeai despre intoleranta\toleranta. Vreau sa stiu si eu (si sunt sincera) de ce Antonescu? Nu ma intreseaza viata lui amoroasa sau alte cancanuri, vreau sa stiu si eu de ce merita sa fie el ales? Cu argumente pro si contra! O discutie detasata, fara ura/ranchiuna/fanatism. Lasa-ma putin pe mine, ca am hotarat sa nu pun stampila pe el (argumentele mi le-am expus mai devreme). Sa presupunem ca intra omul nehotarat aici, nu stie pe cine sa puna stampila si e doritor de cat mai multe informatii (reale!). Cum il faci tu sa o puna pe Antonescu? Cu ce argumente? Tu de ce l-ai ales pe el? Te rog, cu argumente clare! Evident, daca doresti...
copiloi spune:
Meritele lui Antonescu:
- nu e c--va politica - a fost, este si va fi in PNL, indiferent de scorul partidului;
- nu a fost securist (in Romania asta e o mare calitate);
- este un intelectual rafinat, are un discurs excelent si are portretul tipic de om politic adevarat (ceea ce foarte rar gasesti in politica romaneasca);
- nu si-a dezvoltat afaceri, biznisuri, profitand de functia lui politica;
- nu a fost implicat in scandaluri;
- nu e populist si nici nu incearca sa fie po****r cu orice pret;
- ca om politic a evoluat foarte mult.
Oricum, cine-i cauta lui Antonescu pana si bubele invizibile, nu va gasi in veci vreun merit lui Antonescu . Ceea ce e si firesc, pana la urma: cine-l simpatizeaza pe Basescu, nu are cum sa-l simpatizeze (si) pe Antonescu! Ar fi ceva contra naturii!
Alina
sirimie spune:
Claudia, eu nu l-am ales inca pe Antonescu. Dar probabil daca va candida pentru presedintie am sa il aleg pe el.
De ce? Pentru ca eu votez PNL. De ce? Pentru ca mie mi se pare ca PNL e singurul partid care intentioneaza sa imi apere interesele. Pentru ca eu am salariu mare si cred ca masurile propuse de PNL pentru criza asta in particular sint mai corecte pentru cei ca mine decit cele propuse/implementate de altii.
Este cum spuneam eu mai devreme. Eu nu caut bube in cap cuiva ca motiv sa nu votez cu el. Eu vreau ca cel pe care il aleg sa imi reprezinte interesele, nu sa fie miss univers.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
copiloi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
Alina, bine ai venit pe zid. Ai putea totusi sa atarni pe peretele opus? Aici e cam aglomerat Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Sigur! Ramane cum am stabilit! Fiecare pe zidul lui!
N.B. Multi de pe zidul vostru au facut intre timp cale intoarsa Voi (inca) sunteti pe pozitie!
Alina
cl spune:
citat din mesajul lui copiloi Meritele lui Antonescu: - nu e c--va politica - a fost, este si va fi in PNL, indiferent de scorul partidului; - nu a fost securist (in Romania asta e o mare calitate); - este un intelectual rafinat, are un discurs excelent si are portretul tipic de om politic adevarat (ceea ce foarte rar gasesti in politica romaneasca); - nu si-a dezvoltat afaceri, biznisuri, profitand de functia lui politica; - nu a fost implicat in scandaluri; - nu e populist si nici nu incearca sa fie po****r cu orice pret; - ca om politic a evoluat foarte mult. Oricum, cine-i cauta lui Antonescu pana si bubele invizibile, nu va gasi in veci vreun merit lui Antonescu . Ceea ce e si firesc, pana la urma: cine-l simpatizeaza pe Basescu, nu are cum sa-l simpatizeze (si) pe Antonescu! Ar fi ceva contra naturii! Alina *** |
inainte de a afirma ce ai afirmat mai sus, nu ar strica sa te informezi putin.
cl spune:
citat din mesajul lui sirimie Claudia, eu nu l-am ales inca pe Antonescu. Dar probabil daca va candida pentru presedintie am sa il aleg pe el. De ce? Pentru ca eu votez PNL. De ce? Pentru ca mie mi se pare ca PNL e singurul partid care intentioneaza sa imi apere interesele. ... Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei Donati 2% din impozit pentru Andei Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti, Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13 |
ok, Simona, ti-am inteles punctul de vedere, e dreptul tau . Tu ai ales PNL-ul. Putea sa fie oricine altcineva, Popescu, Ionescu, X-ulescu, conteaza doar partidul. Ce faci insa cu unul care nu are nici o culoare politica si nici vreo simpatie pentru unii? Cu argumentele de mai sus sigur nu-l convingi...
cl spune:
citat din mesajul lui copiloi Informeaza-ma tu! Pliiiz! Sunt numai ochi si urechi! Alina *** |
Asta arata cat citesti ce se scrie. Ai intrat pe vreunul din link-urile puse de mine? Dar esti fata mare, da si tu o cautare si vezi ce mai gasesti. Te asigur ca nu te vei plictisi! Spor la treaba!