Intoleranta cindse discuta despre partide politice
Raspunsuri - Pagina 2
Deus spune:
Nu ma insel prea tare:) observi si tu ca toti bogatasi sustin in campanii toate partidele, ca atunci cand este vorba de bani toti sunt prieteni indiferent de toate declaratiile pe care le auzim in presa.
De exemplu se vehiculeaza intre analisti teoria ca inceputurile crizei economice sunt in anii 80 insa au fost cumparati politicieni cu bani grei ca sa nu faca nimic si sa lase anumite firme mari sa-si faca jocurile. banul este singura religie, singura doctrina care-i conduce pe 90 % dintre politicieni. Nu umanitatea, nu moralitatea nu interesul meu care sunt doar un pion pe tabla lor de joc.
Daca in viitor anumite interese vor spune ca este bine sa le dam autonomia tinutului secuiesc crezi ca vor tine cont de ce vrea Popeasca de la 3? O vor face si nu-i va interesa parerea poporului. cand ei vorbesc de milioane si miliarde de euro trateaza electoratul ca pe o turma de muls si ca pe niste furnicute ce muncesc pentru ei.
de ani de zile se cere sa se faca si in RO banca donatorilor de celule stem pt bolnavii de leucemie si alte cateva boli! de ce nu se face? se platesc milioane pt anumite operatii in strainatate sunt lasati sa moara mii de copilasi si oameni si totusi nu o fac. Era mai ieftin sa o faca decat sa plateasca operatiile insa anumite interese nu vor asta.
Crezi ca mie imi place? Crezi ca eu nu as vrea ca parerea mea sa conteze? Dar ca sa conteze cu adevarat ar trebui sa cunosc in primul rand adevarul si ce vorbesc ei cand se vad fara presa. Noi primim doar varianta roz si varianta care-i creeata special pentru urechile noastre.
Petre Roman acuma cateva zile a spus pe ceva post tv ca au fost primite de anumiti politicieni romani mite uriase venite din occident pt ca sa aiba grija sa nu se faca nimic in agricultura din RO. Normal, ca importam aproape 80% din produse si pamantul nostru este nelucrat si taranii sunt tinuti la limita minima a saraciei.
De aceea spun ca ce vedem la tv sau citim in presa este praf in ochi fiindca noi nu stim despre ce este vorba.
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilse Imi pare rau ca iti daram mitul, dar nu se poate "ignora" ca au avut afaceri cu statul, nicaieri unde se respecta legea...de ce? |
Eu sint de acord ca daca incalca legea nu trebuie alesi ci pedepsiti. Si atunci cind exista conflicte de interese. Ce bine ar fi sa fie cu totii pedepsiti. Dar nici saraci lipiti nu pot fi cind intra in politica, nu ii baga nimeni in seama. Cit de corupti sint politicienii din Romania e o poveste lunga.
Donatiile de la bogati, de care spuneam, crezi ca sint facute fara nici un interes undeva in lumea asta? Nici vorba. In SUA, republicanii au eminente cenusii care sint bogati care baga bani in partid, interesul lor e sa obtina legi care sa le apere interesele.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
P&ANA spune:
Indiferent de culoarea politica la care adera un politician , ar fi normal sa faca asta din convingere/ideologie . Dar in Ro ,asistam la migrarea unor persoane de la un partid la altul cu mare usurinta (as zice yo,"unde-i osu' mai bun) si nu sunt penalizati deloc.
Daca intr-o zi vom avea o clasa politica in care ideea de avntaje/ foloase materiale vor disparea din ideologia lor ,probabil atunci vom sti si noi ,oamenii de rand , incotro s-o luam ,dreapta sa stanga:))
cl spune:
Simona, iti pun si eu o intrebare, cu scuzele de rigoare, ca nu e chiar la subiect. Am vrut sa ti-o pun mai demult, dar nu am gasit ocazia potrivita. Inclinatiile tale politice le stiu (dpmdv e ok, e dreptul tau ). As vrea sa te intreb ce stii tu despre Crin Antonescu? Ca vad ca mai toata lumea il ridica in slavi. Din ce imi aduc eu aminte (ca deh, am si eu o varsta), Crin Antonescu era ceva mare in UTC (nu mai stiu daca nu era chiar cel mai mare) in anii '88. Asa este? Memoria nu ma inseala, nu-i asa? Cine ajungea in acea perioada in functii inalte???? Ei bine, daca ar fi fost un simplu membru UTC zau daca imi pasa, dar asa mie nu prea-mi vine sa pun stampila pe el... Si pe bune daca mi se pare vreo diferenta intre a pune stampila pe o "miss" si pe un fost sef comunist... Brrrr! Mi-e groza cand ma gandesc ce ne asteapta...
sirimie spune:
Claudia, habar nu am ce zici tu despre Crin Antonescu. Contrar "etichetei" eu nu sint in PNL si nu am alte informatii decit ce apare prin presa. Acuma fiind el mare sef de partid, au inceput deja "informatiile" ca nu stiu ce euro parlamentara il iubeste, vor urma si altele cu siguranta.
Asta pentru ca e cum ziceam eu mai devreme, daca tavalesc jurnalisti interesati cu cineva prin noroi, nu il mai voteaza nimeni indiferent daca e adevarat sau fals si indiferent pe cine reprezinta. Pentru ca oamenii "simpli" cum se zice pe aici sint in general creduli si iubitori de scandal, si nu pentru ei nu va trece de proba respectiva de miss.
Mie personal nu mi se pare interesant daca a fost sau nu mare UTC-ist. Si eu am fost UTC-ist si "comandant de detasament", are importanta numai cind arat insignele copiilor mei . Conteaza ce spune ca are de gind sa faca si faptul ca reprezinta doctrina liberala, cu care eu sint de acord pentru ca mi se pare ca imi apara interesele. E vorba de mine, nu de altcineva.
Edit: daca ai votat cel putin o data ai votat o gramada de fosti sefi comunisti. Unii dintre ei mari securisti. Vor aparea carti care nu vor interesa pe nimeni despre cit de multi "politicieni" sint fosti sefi comunisti sau securisti.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cl Crin Antonescu era ceva mare in UTC (nu mai stiu daca nu era chiar cel mai mare) in anii '88. |
Nu. Te inseli.
Claudia, probabil il confunzi cu Mihai Razvan Ungureanu (desi nici asta nu a fost cine stie ce sef, ci doar membru supleant în C.C. al U.T.C. - conform wikipedia).
Daca Crin Antonescu ar fi fost activist U.T.C., fii sigura ca pina acum urlau ziarele de o anumita coloratura, la cit efort depun sa-i gaseasca cea mai mica pata.
sorana spune:
Simona eu cred ca stiu diferenta intre stanga si dreapta, Personal ma consider de dreapta (evident centru-dreapta, nu Noua Dreapta) iar pentru mine pnl, pdl sunt o dezamagire. N-am votat la ultimele alegeri si ma indoi ca o sa mai votez vreodata. N-are decat sa voteze cine cu cine vrea ca din punctul meu de vedere orice partid castiga alegerile va face ce-au facut si ailalti, adica va fura.
Chiar inainte de alegeri era subiectul ala despre vot, sa mergem la vot, etc. Ma apuca rasul rau de tot (asta ca sa nu plang) cand vad ca sunt cate unii care chiar cred ca partidul x nu-i "din gasca" partidului y. Aiurea. Astia-s toti o gasca, ce dreapta, ce stanga ... bani in buzunarul lor sa intre ... aia e doar gargara sa creada cine-o mai crede.
Cam asta-i parerea mea despre politica romaneasca ....
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
Guestus spune:
Pai cu toate conditiile astea sa nu fie UTC..sa nu fie miss...sa nu aiba rude sore medicale la Elias..sa nu fie fost nazist/legionar ......pai pe cine mai alegi nene?
iileana spune:
Pai UTC-ist a fost cu siguranta, cum am fost toti cei care aveam in '89 mai mult de 14-15 ani.
Si pionier a fost.
Soim al patriei cred ca nu a apucat sa fie, pe asta a ratat-o.
cl spune:
Nu, Iileana, la el ma refer, nu fac nici o confuzie. Si nu ma deranjeaza ca a fost UTC-ist, pionier, comandant de detasament sau mai stiu eu ce, ci ca a fost al mai mare la UTC. Era cumva pe Dobrogea (sau Constanta, nu stiu cum erau impartite "feliile" pe vremea aia). De ce spun asta? Pentru ca sunt din Constanta si am fost o data cu cineva pentru plata unor cotizatii UTC la sediul lor si vorbeau ca seful e Crin Antonescu si ca are viitor mare baiatul asta. Vorbeau niste cucoane de acolo. Deci vorbesc din experienta mea si nu din auzite. Era pentru prima data cand auzeam de el si mi-a ramas intiparit bine numele (nu stiu de ce, dar mi-a ramas). Ori se stie bine ca la functiile inalte nu avea acces oricine... De aici si teama mea pentru anumite ... mentalitati ale "vechilor" sa spun... Nu mai vreau comunisti! Prefer unul tanar, chiar fara experineta foarte mare, dar care inca nu a apucat sa fie scolit la "scoala rosie". Sincer, nu am incredere in el...
(soim al patriei nu a fost sigur, ca eu am fost din ultima generatie care a "ratat" soimii si is olecuta mai tanara decat el).
Simona, din pacate pui stampila pe un fost comunist cand vrei sa scapi de Iliescu, Vadim sau Becali... Alegi raul mai mic...
Guestus, ,trebuie sa recunosc ca nu ai mare dreptate aici, nu prea ai ce stampila...
Mi-e groaza de ce va urma!