aaaaa.... am uitat sa mentionez ca ii dau cu ABC-DERM (recomandat de dr.) si degeaba...
LUCAS

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Eu ma tot gandesc la bebe 2.. as vrea la vara sa incercam, poate iese si fara ajutor. Eu sper sa nu ajung iar la FIV dar daca altfel nu se poate, tot asta o sa fac.
kllemi tot nici un dinte ?
nikolici imi pare rau de greva, stiu cum e. Noua pare ca ne-a trecut, dar mi-e frica sa spun. oricum legumele le mancam cu lamaie, sa fie acrisoare. Altfel nu ne plac
Azi i-am dat si eu prima oara branza de vaci. Eu am facut cu lapte din ala de vaca, de la ferma, si am pus lamaie. A mancat foarte bine, cu mar si para.
Nu stiu ce sfat sa-ti dau apropos de greva, eu una am incercat zilnic sa-i dau. Mereu ziceam "gata, cateva zile nu-i mai dau" si tot incercam. I-am dat vreo 4-5 zile numai borcan si pe urma am incercat in a 6-a zi facut de mine si a mancat direct.
Am senzatia ca au muuuulti pitici mici de tot pe creierasele lor, zau 
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 ca o sa am 3 guri mici-mici de hranit.... asa ca o sa ma reintorc la job, macar ptr un an... Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008_ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu#8230; GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |

de Anda Teodora din 10.10.2008