Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 20
tzitziri spune:
Ada, de pe aspirator de acolo poti sa faci capitol nou?![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
luminita2008 spune:
Neatza!
Oana 
, uite o cana maaare mare de
pentru tine!!! N-am putut intra devreme, au fost hunii maraiti, nu au dormit de dimineata aproape deloc.... ma bucur ca sunteti spre bine!!! Doamne ajuta!
Babytza
, multam, suntem bine, nu au mai facut febra, dar sunt oarecum maraiti seara. Iar dimineata incepe de pe la 03.30, cand incep sa bazaie din 30 in 30 de min... apoi la 06.30 se trezesc de tot... dar suntem sanatosi si papam bine, multumesc lui Doamne-Doamne!
Vad ca fetele se gandesc deja la bebe2
... ce frumos... Boo, daca faci bebe2 cand esti inca in CIC1 vei primi 85% din 85%.... adica 85% din cat iei acum in CIC. Daca faci bebe2 la 5 luni de cand ai reinceput jobul, vei primi 85% din veniturile din cele 5 luni + ptr restul de 6 luni, 85% din cat ai luat in CIC1, cele 6 luni.... sper ca se intelege ce am vrut sa spun.. 
Andreutac, noi dormim in reprize de 30 min ziua, vreo 4 reprize, sau 1.5h afara
. Noaptea dormim de la 21.30 pana pe la 03.30... apoi ne fataim, ne foim, bazaim. Asta se intampla de 4-5 zile... pana acum o saptamana aveam prima si unica trezire noaptea pe la 04.30-05.00, papau un bibe si apoi somnic pana pe la 07.00... unde or fi zilele alea bune? Pardon, noptile
...
Baby_boy, eu le dau rar supica... nu vreau sa fierb legumele, le gatesc la steamer si adaug apoi putina apica, sa diluez practic piureul si sa iasa un fel de supa crema. Mi se pare ca n-are niciun gust si nu prea le fac asa.... ca legume folosesc: morcov, pastarnac, patrunjel, telina, dovlecel, cartof dulce, carof normal (in proportie f mica).
Cereale le dau doar seara, in bibe, 3 sau 4 masuri, deci diluate.
Laptele in completare poate veni si imediat dupa masa, daca bebe o cere. Daca nu, cand cere el...
Abia acum am intrat si am citit din urma, deci de asta raspund tarziu.
Anca 
Andy_galro
, sar'na de site cu tarcul, bagat la cap! 
Ada, eu zic sa suni in Hambarului sa intrebi, ca nu e chiar ok. Boo, si tu ai avut ceva probleme, s-au rezolvat? Ti-ai luat toti banutii?
Musette 
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:

LA MULTE LUNITE LUCAS de Bitza! 

Mami, nu fii trista, e firesc, si asta face parte din noi...
si-ti sterg eu toate lacrimile!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Boo spune:
Luminita multumex !!!! m-ai luminat
Sigur e asa, da ?? Ca daca e asa, e ok.
Legat de indemnizatie Ada si eu zic sa suni in Hambarului. Eu de aia v-am povestit ce am patit eu ca poate sunteti in aceeasi situatie. Suna si vezi ce se intampla, mi-e mi-a cerut CNP-ul meu si imediat mi-a zis ce bani mi-au intrat si ce urmeaza sa-mi intre. Ai cerut banii pe card sau prin posta ?
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Boo Luminita multumex !!!! m-ai luminat |
asa e, m-am interesat. eu in nebunia mea vroiam sa mai fac un bebe acum, cat eram in CIC1, dar nu vreau 85% din 85%, ca o sa am 3 guri mici-mici de hranit.... asa ca o sa ma reintorc la job, macar ptr un an...
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
GHIDUL MAMEI
kllemi spune:
buna fetelor va multumesc pt raspunsurile de ieri cu, "cojitele de lapte" de pe cap....
si vroiam sa va mai intreb ceva, in legatura cu bubitele din jurul gurii (de la suzeta sau bagat diferite jucarii in gura) cu ce trece....
Apropo de bb 2 boo, lumi si eu mam gandit, nu vb. cu sotu' si intr-o seara se trezeste el vorbind "ce-ai zice daca am mai face un bb"?? eu super socata
pt. ca nu ma asteptam....va da-ti seama ca mam bucurat tare mult dar am zis ca nu anul asta poate la anu'...![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nerantula spune:
pe fuga: http://www.zf.ro/zf-24/bunicii-ar-putea-fi-platiti-de-stat-pentru-a-se-ocupa-de-nepoti-comentati-aici-4120361/
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
nikolici spune:
Karina declara greva foamei.Nu mai vrea deloc..nimic.Doar cand vede linguritza incepe scandalul.Azi am incercat mar cu suc de portocale, ieri i a placut azi neam.Direct tzitzi de calmare si bagat la patutz sa ne treaca supararea.Si incepusem ieri si morcovel cu patrunjel si la fel a fc. urat.Ma gandesc sa fac o pauza, sa o las doar pe cereale ca astea ii plac, face urat cand vede linguritza dar pana la urma da de gust si e ok.
nerantula astept efectul lu gruia la tapioca.cred ca ma duc sa iau si eu, caci suntem in the same situation as you
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Raducu (7.10.2008)