Cafea cu aroma de femei *96*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui alic

mai Stefi, dar tu ai mai slabit, ce zici?
asta e carutul, ce zici? mie imi place f. mult; acum mai am o varianta, un bertoni imola la acesli pret, dar...nu stiu ce sa fac..

ALICe
eu

sar'mana am slabit 15 kile mai am de dat jos vreo 20 ...doar atat
ca sa ajung ca domnisoara
oricum am slabit considerabil daca nu la kile la talie..de la talia 52 la 44 aproape... se conoaste si la strea mea de spirit dar si la apetitul sotului

sincer parerea mea despre landou ca nu se merita sa dai atatia bani..acum na' faci cum crezi ca si mie daca mi'ar fi spus cineva n'as fi ascultat dar ai sa vezi cat de precoce sunt copilasii in ziua de azi..pe stefy nu o mai puteam tine in landou de la 3 luni...aveam frica sa nu cada...(se ridica in mainii..ffff curios dar avea o forta ..defapt ea la cateva zile deja se rasucea..asa ca pt mine nu a fost o surpriva am preferat sa o teleportez in patutz cu bare ca sa fiu sigura ca "hercule" nu'mi face surprize )
si oricum pe spate domnisoara nu masi vroia sa stea...asa ca sunt bani aruncati... n'am o foto macar cu landoul imi pare rau poate gasesc totusi sa'ti arat..ara era f frumos si f. comod dar eu zic totusi pt perioada asa de scurta mai bine sa'ti iei un carut de plimbare pe cand e mai mare cu tot cu scoica ca e mai eficace si daca dai un ban mai mult stii ca te tine mai mult timp macar 2 ani

cred ca ai vazut foto cam cum e carutzul ei cu scoica inclusa..
oricum asta da! pot spune ca a meritat toti banii...cat depsre crescutul lor as vrea sa contuii insistand ca cresc f. repede nici nu'ti dai seama..cei drept la inceput mi'a fost tare greu ca era mica acum nu'mi mai aduc aminte..oare asa a fost si a mea sincer daca n'as avea foto..n'as zice

haideti ca va pup

mergem la dr pt control sper de data asta sa o controleze bine ca data trecuta a vazut'o ca plange a lasat'o asa a zis ca e sanatoasa..halal..de data asta daca nu mi'o cantareste si masoara control calumea..nu ies din cabinetul ei

nu va mai zic ce am patit zilele astea ca n'a vrut sa manance nimic..am facut febra 40 am mers cu ea la urgente..vroiau sa mi'o interneze nu scadea febra..si nu vroia sa se idrateze...important ca acum e mai bine a inceput sa bea si sa manance ..tratament nu mi'au dat nimic..a facut ea totul pe picioarele ei..cica a facut gastroenterita si de nu putea inghiti nimic era inflamata in gat

va pup ma duc sa ne pregatim!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

am limbareala..si eu tre' sa plec
eu am zis cam multe pe ziua de azi
tu ce ne mai spui doina?

bine ati venit la cafeaua mea..asa e ca v'a fost dor de ea...

ioana multa sanatate la puisori

defapt as vrea sa spun multa sanatate la toti puisorii

am fugiiitt ca e tarziu...

Mergi la inceput

mey unde sunteti ..ma lasti sa'mi beau cafeaua singura ai?

noi am fost la dr totul bine... multumim lui DD
am facut si control suntem lungance.. la 15 luni...86 cm si cam slabutze 11.400kg(cred ca a slabit zilele astea...ca era mai grasunica ca ma'sa
in rest a papat destul de bine azi..maine daca e totul bine si nu mai face febra a zis dr ca pot merge cu ea si la vaccin..cu din astea ma mai laud si eu..
v'am pupat o seara placuta

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Vineri 3 aprilie-ma internez si sper ca pana in 10 sa ies din cezariana

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

DODO
Cine doreste? e proaspata facuta si gustoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Dodo tinem pumnii. Ce frumos, de Paste o sa fiti toti patru acasa, sanatosi si voiosi.

Doina multumim de cafeluta. Daca pana acum Dodo era harnicuta si ne astepta cu cafeluta calda, vad ca ai preluat stafeta.

Alic - Tu ce vesti ne dai? Pa cand marea intalnire? Ai rezolvat cu caruciorul?

Mi-au placut pozele cu burticile. Sunteti 2 garvidutze foarte frumoase.

Slimatei - Ma bucur ca puiuta ta este mai bine. Foarte frumoase pozicile micutei. Dar si cele cu bunatati. Mare gospodina esti.

Pupici la toate fetele cucuietele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Fanna - Votat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

fetita lu'dodo,s-a grabit,a venit pe lume azi la 9 si 20,sunt bine amandoua...bbelina are 3 kg 100...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna fetele!
vin si eu la cafea si ce vad? avem dodo mic!
sa va traiasca, sa fie sanatoasa, asteptam poze cu ea!
va pup!

Ema este iubire
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput