Clopotei de ian-feb 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 13
ramonab spune:
Roli mersi mult.Am vazut ca scria la ei pe site ca 125/pers da parca nu mi-a venit sa cred.E super asa.O sa ne oprim acolo vreo 2-3 zile.Tare bine o sa fie.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Lala_D spune:
Laura I aici gasesti capitolul "dezvoltare" de pe blogul meu : http://avlaudum.blogspot.com/search/label/dezvoltare
Dai scroll in jos si vezi toate posturile mele referitoare la dezvoltarea copiilor.
Vera saru'mana 
Si piticii mei referitori la limbaj tropaie de zor. ![]()
Ramo sunt si copii dar cand fac poze prefer sa le fac fara copii in preajma. Nu vreau sa se supere vreun parinte/ bunic ca ii pozez cupilul.
Roli super pensiune ai gasit 
Am salvat-o la favorites 
Ati prins vizitarea castelului golit de mobilier ?
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
LaLa_20 spune:

....nu bem...multumesc de urari,dar nu a fost sa fie...
Ma bag si eu sa vad si eu pozele...si apoi in borcan...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Lala_D spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui LaLa_20![]() ....nu bem...multumesc de urari,dar nu a fost sa fie...![]() Ma bag si eu sa vad si eu pozele...si apoi in borcan... ![]() Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)POZE Video Ma fac mare In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Hai mai iesi din borcan

O sa fie bine data viitoare

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Ioanact spune:
citat din mesajul lui LaLa_20![]() ....nu bem...multumesc de urari,dar nu a fost sa fie...![]() Ma bag si eu sa vad si eu pozele...si apoi in borcan... ![]() Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)POZE Video Ma fac mare In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Off.. imi pare rau

.ALBUM
6
si 2 maselute - 10.03.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi
DOAMNE AJUTA!
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui roli25 POZE DE LA MUNTE Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI |
Foarte frumoase poze
..ce bine ca v-ati plimbat si in acelas timp cred ca v-ati si relaxat..ALBUM
6
si 2 maselute - 10.03.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi
DOAMNE AJUTA!
godzila spune:
Da, f frumoasa pensiunea...super tare cu linistea, fara manele...ma rog un pic cam scump...dar e chestie de locatie...oare ce o fi avand cu cei din constantza? Si mai am o nelamurire...ce inseamna apartament?(in viziunea mea sunt 2 camere separate...eventual cu bucatarie proprie
godzila spune:
Da-l incolo de borcan...data viitoare. Imi zicea cineva ca numai cu spaga iei in Buc traseul...ar fi bine sa nu fie adevarat.
ceska777 spune:
Salutare!
Lala20,
nu-i bai bem data viitoare!
LauraIOana,
asa a mancat el toate macaroanele cu branza, abia am apucat sa-i var cateva lingurite in gura. Azi am avut macaroane cu legume si ficatel (am gasit in sf ficat de pui, congelat la Kaufland!) nu a mancat nimicuta! Am apelat iar la favorita din borcanel:spaghetti bolognese!!!!!
Noi am inspectat livada bunicului a fost f cool. Baiatul meu n-a lasat nici o piatra neintoarsa, a sters masinile bunicului si unchiului de praf atata le-a admirat, am fost la iaz sa vedem pesti si broaste, a vrut musai sa faca lipa-lipa in apa rece ca gheata dar nu l-am lasat! Sper sa doarma bine la noapte.
Acuma a plimbat prin gura tot mormanul meu de chei, le-am scos baloase de parca au fost in gura cainelui. Cred ca ne ies masele?!
Roli,
frumos ati petrecut un week end prelungit?
Dl sot al meu considera ca Benji e prea mic sa mearga in multe locuri. Ca de mai tine el minte pe unde a fost? Pe 18 aprilie se intalnesc mamici romance din zona Stuttgart in gradina botanica/zoologica Wilhelma din Stuttgart. Dl sot ca Benji e prea mic, ce sa cautam noi la zoo????? Si asta azi mai sa scoata cu mana pestii din balta!!! UFUFUFUF!!!!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Eliza spune:
Roli ce frumos v-ati distrat voi acolo! Foarte frumoase pozele.
Elena daca Eva a descoperit ce ajutor bun e coada de la matura sa te tii...nimic nu o sa fie prea sus pentru ea.
fata isteata.
Lala Andrei pare in elementul lui acolo si vad ca si voi folositi parcul pentru somn(la noi e singurul care mai are efect). Cat despre piticii cu vorbitul...pune-ma si pe mine pe lista. Tot incerc sa disting si ceva inteligibil in bebeleasca ei(care nici asta nu se intampla f des).
Shose felicitari pentru pasi. De acum s-a cam terminat cu mersul de manuta, o sa vrea sa mearga singurica, ca doar poate.
Ceska imi plac creatiile aristice ale lui Benji(chiar si asa ajutat de mami). E foarte bine ca mergi sa va vedeti si cu alti copii.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii

(16 ianuarie 2008) si Marc