Clopotei de ian-feb 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 11
danybv spune:
Buna ziua fetele
Dana felicitari mamico , sa-ti traiasca bebe Darius sa fie sanatos , frumos si mancacios
Multumesc tuturor fetelor pentru cuvintele frumoase si pentru condoleantele trimise pt unchiul meu 
Sunt restanta la poze si filmulete , am sa incerc sa ma uit azi si va voi raspunde mai spre seara , pana atunci va doresc o zi frumoasa cu mult soare 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
madalina28 spune:
Iulia bravoooo!
fetele cochete
Evita nazdravana se aseamana din ce povestesti tu Elle cu Sofiuca mea, ea nu s-a intins sa o linga ci a stalcito cu piciorul si mergea taras prin toata casa, iar pe cada s-a urcat cu ajutorul unei masinute adusa din sufra.
Am vazut poze cu Dudu mic, Razvanici cu pufu si pisoii LaleiD in parc toti 4 baietii niste dulci
Ema sigur ca mergem si la Grota anul trecut am ratat din motiv de bebe prea mic si lipsa de umbra,dar anul asta presimt ca vom fi abonate acolo in fiecare week.
Noi suntem mai mult pe afara m-am trezit de la 5 ca sa fac papa pt ziua de azi ca sa stam cat mai mult, la fel am vazut si eu imbracati copii nu stiu ce o fi in capul parintilor, noi am fost in body cu maneca scurta, tricou si un plovaras pe cap am avut gluga plovarasului, ieri am avut niste strampi subtiri dar azi vom renunta la ei.
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
roli25 spune:
Am venit aseara de la munte. A fost grozav. Vremea minunata, copiii cuminti, iar pensiunea atat de frumoasa si confortabila cum numai prin afara tarii am gasit (detaliez imediat si dau info)
Dar in primul rand: Danutza felicitari! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii, Darius sa fie la fel de cuminte ca si fratiorii lui si sa aveti numai bucurii impreuna. Cred ca esti o mama foarte fericita si implinita si bogata!
In al doilea rand sa va spun cum a fost. Vremea calda, cand am ajuns era multa zapada care se topea rauri, rauri. Apoi s-a uscat si era aproape vara. Copiii au stat numai pe afara. Intrau doar sa doarma seara...ziua mai dormeau in masina daca mai faceam cate o plimbare mai lunga.
Pensiunea este situata pe un deal superb, departe de sosea si zgomot, se auzeau doar pasarele, iar peisajul inconjurator, de vis (o sa pun poze). Curte mare unde copiii aveau loc sa zburde in voie, leagane, groapa de nisip pt. copii.
Gazdele, o familie de varsta noastra (ea bucuresteanca, el brasovean + 2 copii mici), mutati definitiv la Bran, locuiesc in pensiune. Weekend-ul asta era doar el la Bran, sotia cu copiii erau la Bucuresti.
Curatenia din pensiune este absoluta...poti sa mananci pe jos...asa eram foarte linistita cand se tavaleau copiii pe jos. Camerele spatioase, calduroase, paturi comode, bai impecabile si frumos mirositoare. Noi am luat un apartament, copiii au dormit intr-o camera si noi in cealalta, sa simtim si noi ca e vacanta, nu? ![]()
Micul dejun....mancare din abundenta si buna, iar cafea, ceai, suc, lapte, cereale la discretie.
Nu serveste decat mic dejun, iar daca sunt grupuri organizate care doresc mese, se stabileste dinainte si se face un meniu fix, pentru ca nu are restaurant. Noi am mancat celelalte mese prin plimbari.
Una peste alta, mi se pare un loc foarte bine potrivit daca vrem sa facem o iesire la vara mai multe cu copiii. Si, fiind un grup, stabilim cu ei dinainte ce si cum si ne servesc toate mesele ca sa avem totul acolo. Au si gratar in curte, daca vrem sa facem noi ceva.
Revin cu poze care acum se incarca si ma duc sa recuperez din urma
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Laura Ioana spune:
Neata, zuzici
Multumesc mult Alina
Shose
Lala20
Elle
Shose
felicitari pt primii pasi ai iuliei! La cat mai multi si cat mai siguri!
Elle
m-am terminat de ras cu Eva cea isteata
Auzi ce-a dus-o capul! Draga de ea
Stoisor
ocupa-ti timpul cu tot felul de chestii si chestiute!
Ramo
bafta la vaccin!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Laura Ioana spune:
Mey, fetelor, dar ce se intampla de la o vreme? Asa putine mesaje? 1, 2 / ora? unde-i gasca vorbareata? Afara? La noi e o vreme inchisa si urataaaa!
Filmulete
Craciun 2008
Thea la 1 anisor
ancadragoman spune:
Laurici am vazut ca ai scris si am intrat sa va pupacesc

Am vazut pozici si Thea este superba
,s-a facut mare si frumoasaaaaaa
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
ceska777 spune:
Laura_ioana,
si eu pe aici. Cu un ochi pe forum, bloguri si altul la oalele din bucatarie. Mie in general, in jurul pranzului cand doarme gaza si as avea timp, imi incarca foarte greu DC-ul sau da chiar eroare!
Roli,
ce bine de voi v-ati aerisit. Sunt curioasa de locatie!
Lala20,
bem? Tu daca conduci suc dar pasagerii se baga la
?!
Shose,
acuma sa te tii alergatura!
Noi am venit la 11:30 de la grupa de pitici, am fost iar creativi (a se vedea pe blog) si ffffffff obositi, doarme deja de 1h!!! A plans de vreo trei ori acolo, odata a cazut el singur impiedicandu-se de o lada de jucarii, apoi i-a luat o fetita tractorul (ii ia de fiecare data jucariile si azi a semnalizat mai tare copilul meu). La final un baietel care e f harnic si da mereu cu mopul i-a tras o coada de mop in cap!!!! Nu e vatamat dar el urla din orice!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
iulia82 spune:
Neata!Intru repede,cat doarme gaza,sa mai scriu una alta(ca sa nu se mai planga Laura de lipsa de limbarnita pe forum
)
Shose felicitari pt primii pasi ai Iuliei;astept si filmuletul
Laurici off ce bine te inteleg...si la noi trece f greu ziua de 28 febr..e asa o liniste in casa,si eu si sotul ne gandim la micuta noastra care a plecat la Doamne Doamne,dar nu vb despre asta ca inca ne e greu.Uite o
si un
-ic
Elle ai o fetita tare desteapta.Scumpa de ea,parca mi-o si imaginez...
Ramona am vizionat si eu pozicile si filmuletul cu Razvanici.Cum ziceau si fetele,are niste ochi curiosi de-ti vine sa-l papi.
Am mai vazut si filmulete cu ratusca Ema,o dulcica de fata,cu Eleni mare dansatoare,pozici cu Pletoselul(apropo,Lala,asa-i si pe la noi,copii infofoliti ca-n miezil iernii,ca aproape ma luase rusinea ca eu mi-am scos fata in trening),cu fratiori frumosi foc de Danybv...si nu mai stiu
..sunt uituca ca de-obicei ![]()
Lala 20 bafta la examen!
Dani bv sincere condoleante
si o stigare pt Miri si Creata...fetelor macar asa un varf de nas mai bagati pe-aici ![]()
POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE
uite cum cresc
mami Iulia si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
Laura Ioana spune:
Ancutule
Roli
bine ai revenit! ce frumos suna ce povestesti tu acolo! Se vede ca ati avut o minivacanta pe cinste
Poate dai mai multe amanunte legate de pret
Si abia astept pozicile
Ceska
ce dragut ca facet astfel de activitati! Socializeaza piciul, chiar daca se mai lasa cu lacrimi
Foarte frumoase realizarile voastre
Si participa si Benji? Vaaai cum papa el acolo....pfoai ce isi face...ii daduse-si sa pape inainte si era pe sfarsite cu papa, nu? Ca altfel nu i-a mai ramas nimic
Vai, ma uit si tot rad
Ce manca acolo?
Vera
parca tu ziceai de nush ce activitati de care ti-a amintit LalaD...unde scrie pe blogul ei, ca nu gasesc
Lala
putin ajutor?
Vazut pozicile din parc cu pletoselul Lalei
Ce-mi place parcul ala, cata verdeata are, mai mare dragul sa lasi puiul sa mearga peste tot, fara sa-i pui oprelisti! Of, iar imi amintesc ce parc avem noi (singurul
), mai mult cu alei, cu putine zone unde ar trebui sa fie verdeata, dar e mai mult pamant si kk de la catei, mucuri de tigari etc., care zone sunt in panta, deci riscul de julit nasul e mare
Am vazut de ieri si pozicile cu Eleni, dar am uitat sa spun
LauraD
ai o frumoasa si o indrazneata de fetita si un baietel tare sensibil (asa un tata responsabil, mai rar
).
Filmulete
Craciun 2008
Thea la 1 anisor
Ioanact spune:
Buna!
ellenuta tare isteata e Eva..![]()
Shose FELICITARI!
pt primii pasi, la cat mai multi si siguri.
Multumim tuturor celor care ne-au vizionat pozele si filmuletele.
Am fost si noi afara azi, am intrat in casa pt somn (doarme de la 14:30), cand se va trezi, voi m iesi afara..ca este asa de cald..intre timp am mai facut
in casa (am inceput curatenia generala), acum am pus
. Cat mai doarme buburuza, merg sa ma relaxez in balansoar
.V-am
, voi intra m tarziu.
ALBUM
6
si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi
DOAMNE AJUTA!