Clopotei de ian-feb 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 10
Ellenuta spune:
neata,
poftiti la
sau ceiut ..
lala20 dai traseul azi?? atunci tinem pumnii!! BAFTA!
codruta ce dulce e alexia si cat de mult ii place la tara!! cat despre postarile familiare .. hehe .. ai intrat deja in familie asa ca dai bataie!
ramo pupam pe razvi cel frumos si murdarici de ciocolata!! e un scump! imi place stilul lui catarator .. iar cum papa pufuleti, e mortal! 
alina ce frumos merge ioana pe afara! e o scumpa!
honey ce dulcic a fost AJ la cresa .. cum a salutat el copilasii .. 
laurici un buchet de
pentru tine si o imbratisare!!
shose felicitari pentru primii pasi nesustinuti ai iuliei!!! la cati mai multi si cat mai siguri! pupam printesa!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
12+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
hai sa va spun ce prostii a mai facut eva .. i-a dat socrella o bucata de banana s-o manance .. a mancat ce a mancat si a storcit-o in mana .. boonn .. apoi a aruncat-o pe jos .. a incercat s-o ia de acolo s-o pape si cand a vazut ca nu poate .. s-a intins pe jos si a inceput sa linga banana storcita ...
alta .. aveam un ananas pus pe televizor .. s-a chinuit ea ce s-a chinuit sa-l dea jos si cand a vazut ca nu poate, s-a dus si a luat matura care are o coada lunga si a incercat sa-l dea jos cu ea ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
12+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
stoisor spune:
neata.......
pupilic pt Eva descurcareata lu mami,D-ne
soada
i ....
vad ca nu sunt vesti de la Danuta noastra,refacere rapida mamiiiiiiiiii
eu sunt tare suparici si parca imi lipseste aerul.......tati a plecat azi dim in germania ,cu avionul si zici ca nu imi gasesc locul,astept sa ma sune ca o ajuns ok si apoi sa te tii ce plansuri ma asteapta,sta o sapt asta in conditiile in care sunt 11 ani in care nu am stat deloc despartiti (si cand eram gagici ne vedeam zilnic )imi vine sa mor ,bine ca macar o sa am activitate cu Sasa si avem amandoua noroc cu vremea superba de afara si o sa ne omoram timpul liber cu plimbarele lungiiii
ma bag in borcan ....e randul meu ,nu stiu ce o sa fac deseara dupa ce adoarme Sasa,mi groaza
mai revin ....
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ramonab spune:
Neata!
o cafea? un ceai, un suc proapat stors?
Multumim ca ne-ati vizionat pozele si multumim si pentru aprecieri.
Multumesc si pentru raspunsurile la intrebarea mea.

Shose felicitari Iuliei pentru primii pasi nesustinuti!

Lala20 bafta azi la traseu, hai ca mai e un pic si vei fi soferita.
Stoisor crede-ma ca te inteleg perfect.La fel ma simteam si eu cand pleca sotu meu in delegatie in Italia si statea cate 2 saptamani.Primele zile erau foarte grele de fiecare data.
Distrage-ti atentia de la asta, joaca-te cu Sasa, ocupa-ti tot timpul, sa nu iti zboare gandul la sotior.Iar la noapte... atunci e mai nasol, e greu.Aici nici eu nu stiam ce a fac.
Da las ca trece.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:
Elle, ai vazut tu ce-i umbla mintea deja Evei?
isteata.
Honey, e sociabil Aj.S-a bucurat sa isi vada colegii.
Ieri i-am facut lui Razvi lapte de pasare si i-a placut tare mult.
Azi nu am idee ce sa fac
Idei?
Tot azi mergem si la vaccin, pentaximu si apoi nu mai avem decat la 4 ani.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
stoisor spune:
Ramo
si bafta la vaccin sa fie viteaz barbatelu tau
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
codrutaa spune:
Buna dimineata si de la noi!
Ellenuta ce inventiva e Eva! 
Sa va spun si eu ce a facut Alexia. Zilele trecute ma plangeam ca nu mai are sosete pe masura, toate ii raman mici si ca ar trebui sa ii cumpar cateva perechi. Azi - liniste in camera mica. Cand ma duc sa vad ce face, golise un sertar in care aveam hainute pentru ea cumparate in avans. Cand le aranjez la loc dau peste 6 perechi de sosete marimea 20-21. Nici nu imi mai aduc aminte cand le-am cumparat
. Stie ea mai bine. Cred ca ii dau drumu sa isi aleaga singura hainele, sa se imbrace, sa si le asorteze, ca e mai cu capu pe umeri decat ma-sa! ![]()
codrutaa spune:
Stoisor
sa treaca saptamana cat mai repede !
Ramona bafta la vaccin sa nu-l doara deloc pe puiut si sa nu aiba reactii urate dupa!
Lala_D spune:
Numai de nazdravanii se tin posnasii nostrii ![]()
Poze calde, calde de acum 20 de minute in parc ![]()
http://avlaudum.blogspot.com/2009/03/soare-si-vant-in-dimineata-asta-in-parc.html
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
godzila spune:
Lalad un scump pletosel…ce frumos e parcul unde mergeti. In Ploiesti e un singur parc si nici de ala mare lucru. Si mai zic odata…imi place blogul tau mult
…bifai si eu activitatile…la Iulia eram experta in cautarea standardelor la asta micu m-am puturosit si ma bucur ca m-ai “servit” cu ele fara efort. [BTW pt piticii nostrii, Iulia la varsta asta facea propozitii si stia un catec de 4 strofe (ala cu avionul)…nu am stiut pana acum ce inseamna bebeluseasca]
merit, poate imi ies din cap piticii
Honey f simpatic pustiul…si binecrescut daca saluta copiii atat de frumos.![]()
Elle super tare Evita…vad ca e o descurcareatza.
Felicitari Iuliei de Shose pt pasi.
Stoisor lasa mami ca nu o sa ai timp sa te gandesti prea mult cu Sara langa tine…nu e asa mult o saptamana.
Lala20
bafta la traseu!
Ceska ce simpatic e Benji. Mine poimaine ne serveste el cafeaua.