Tinuta potrivita
Buna fetelor, din nou!
Am ajuns iar in dilema cu imbracamintea. Mi-am cumparat de cateva luni bune aceste incaltari: www.auctiva.com/hostedimages/showimage.aspx?gid=292396&ppid=1122&image=221032814&images=221032790,221032805,221032814&formats=0,0,0&format=0" target="_blank">http://www.auctiva.com/hostedimages/showimage.aspx?gid=292396&ppid=1122&image=221032814&images=221032790,221032805,221032814&formats=0,0,0&format=0
pe care nu le-am purtat niciodata.
Luminati-ma si pe mine ce ar trebui sa pun pe mine cu acesti papucei?
Trebuie sa merg si la 2 nunti in aprilie si mai, asa ca daca ``ii vedeti`` la o asa ocazie, dati-mi de stire...
M-am uitat la multele link-uri de la subiectul cu nevasta sotului, dar eu sunt mai grea de cap...
Descurcati-ma, va rog!
Am uitat sa spun de culoare; sunt albastru navy cu un alb putin spre gri
Raspunsuri
Deus spune:
ei ca ei dar tu ce ten ai si ce culoare la par ai/ochii? Trebuie sa-ti asortezi dupa parerea mea hainele in primul rand cu tine! De exemplu daca ai brate grasute cu celulita nu-ti pui o rochie de zana cu bratele goale, daca ai pielea cu buburuze nu-ti pui o rochie ultra decoltata, daca ai picioare groase nu le etalezi in rochii mini, daca ai gatul mai gros nu porti o rochie la baza gatului, etc.
Spui ca sunt albastre cu gri/ , poate ca as incerca o rochie argintie ? ce zici cum ti-ar sta culoarea?
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Carrye spune:
Buna!
Eu nu ii vad la nici un fel de ocazie speciala. Sunt inchisi in fata, cu botul patrat ceea ce inseamna ca sper sa ai un picior fin mai ales ca au si bareta pe glezna ceea ce face piciorul sa para mai gros.
Eu daca i-as purta i-as purta in genul asta:
http://www.net-a-porter.com/product/37275
http://www.net-a-porter.com/product/40690
Pup!
ladyJ spune:
Alina, cati ani ai?![]()
Te intreb, pentru ca perechea aceia de pantofi nu este pentru femei tinere.Parerea mea...
Botul patratos nu se mai poarta de ceva vreme.Iar tocul alb la pantofi colorati(orice alta culoare) arata rau.(gusturi personale)
Nu i-ai purtat, banuiesc pentru ca nici tu nu esti foarte icnantata de ei. Renunta la acesti patofi si cumpara-ti o pereche cu botul rotund,usor spre ascutit, cu toc de acieasi culoare si NU din plastic sau metal.
La nunti, daca esti genul care poarta cu placere rochii de seara, NU purta pantofi la rochia de seara ci sandale fine.
Daca esti mai mult genul care poarta rochii coktail,poti incerca sa probezi rochia cu o pereche de pantofi peep-toes sau o pereche clasici, negri, toc inalt si subtire, bot rotunjit spre ascutit.(cu dres mat sau fara dres deloc, depinde de modelul rochiei si..de cat de frig va fi).
Nu te superi, da? Dar mie nu-mi plac deloc pantofii aia...
desprecopii spune:
mi se par foarte frumosi pantofii - si nu este adevarat ca nu se mai poarta botul patratos. Ba dimpotriva. Sunt foarte moderni.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
x_alinutza spune:
Multumesc de raspunsuri, fetelor!
Carrye, punct ochit, punct lovit! Mi-ai confirmat banuielile... si eu inclinam spre o tinuta office.
Nu sunt fotomodel, am aproape 30 de ani, 1,65m si 53kg, bratele si gleznele sunt subtirele, cred.
Talia nu ma prea ajuta (dupa doua sarcini - doar daca stau 2 zile nemancata mi se aplatizeaza abdomenul). Ten cat se poate de deschis la culoare si parul castaniu inchis.
Imi plac rochitele coktail pentru nunta dar, in aprilie si mai e destul de rece inca, imi trebuie dres si ceva peste 
oanamada spune:
Ok...iti spun ce cred eu...sandalele sunt super cool...si foarte en vogue!
Iti cauti o pereche de ciorapi albastri (cu o nuanta mai deschisi sau chiar turcoise ca se poarta!
), opaci, minimum 50 de deni...si iata variantele...depinde daca ti se potriveste stilul:
1. Pantalon mulat, tigareta sau scurt sau trei sferturi...dintr-o stofa subtire sau material stofa combinat cu lycra+ top "pretios"...sincer...mi-as lua pantalonul o anumita nuanta de mov (e una care merge bine cu navy-ul) si bluza as lua-o in nuanta aceea de alb-gri...
2. Pastrezi ciorapul si-ti iei o rochie scurta, gen baby - doll ...din saten gri-perla!
3. Eu una, daca as fi avut exact sandalele din poza...alb-negru...as fi ales ciorapii aia jumatate albi-jumatate negri de pe site-ul Chanel....o fusta scurta alba si un top rosu! Eu sunt foarte fistichie si indrazneata si chiar testez uneori "limitele" combinatiilor...sper ca nu v-am oripilat!![]()
Oana si
Cati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
dianas spune:
Hello, dupa parerea mea, merg la evenimente ceva mai cuminti decat o nunta si combinati cu ceva neutru in sus (office, negru). Din cate am vazut eu nu sunt alb/negru, sunt crem/negru, deci daca ii combini cu o tinuta alb/negru in sus nu cred ca ar arata prea ok.
In plus, la combinatia negru/crem nu cred ca merg prea bine culorile fistichii, iar forma lor e foarte clasica. Deci si prin urmare poarta-i cu ceva clasic, un pantalon negru sau o rochie crem (sau combinatie crem negru, poate i putin albastru) deasupra genunchiului cu ciorapi negri 100 den.
rory76 spune:
Io nu cred ac pantofii aia merg cu dres, sunt cam decupati pentru un dres. Doar daca vrei sa fii trendy si ii pui cu un dres opac. Dupa aia, alegi o rochie alba din aia bufanta , cum naibii ii zice, gogosar, daca zici ca ai si burtika, dar ai brate subtiri...sau o rochie asa nebuna, cu taieturi geometrice fara modele in material, uni, dar sa aiba o croiala mai nebuna...si deasupra iti iei o gecuta de motor de piele, neagra, si gata ! Unghiile le faci cu negru si faci o coafura din aia linsa asa, cu un coc mic starns la ceafa, cu cercei mari si sclipitori, un inel mare si ala, o poseta clutch albastru electric si gata!!!
Sandalele arata super bine, imi place cum au facut talpa si tocul, cam cat ai dat pe ele? Eu sunt fana infocata pantofi, sandale, cizme, orice sa baga in picioare...de-aia te intreb...
daca gasesc vreun link cu o rochie de care ti-am zis, o sa-l pun aici...
"sky is the limit!"
oanamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianas Hello, dupa parerea mea, merg la evenimente ceva mai cuminti decat o nunta si combinati cu ceva neutru in sus (office, negru). Din cate am vazut eu nu sunt alb/negru, sunt crem/negru, deci daca ii combini cu o tinuta alb/negru in sus nu cred ca ar arata prea ok. In plus, la combinatia negru/crem nu cred ca merg prea bine culorile fistichii, iar forma lor e foarte clasica. Deci si prin urmare poarta-i cu ceva clasic, un pantalon negru sau o rochie crem (sau combinatie crem negru, poate i putin albastru) deasupra genunchiului cu ciorapi negri 100 den. |
Reciteste...fata a spus clar ca pantofii sunt albastru navy cu un alb-gri (poza era doar o exemplificare a modelului!)
Oana si
Cati mica (1 an si 7 luni)CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
carolinah spune:
Sunt bestiali pantofii, si mie-mi plac.
Merg cu 2 lucruri:
- serios: taior f fin, mulat, exact in culorile pantofilor, adica bleumarin cu ceva detalii alb -murdar si dresuri ffff fine (6 DEN)aceeasi culoare. Vei fi extrem de eleganta, da' sobra!
- jucaus: ce ti s-a sugerat mai sus, rochita nebunatica!