Tinuta potrivita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns White Pisana spune:

Mie imi place foarte mult combinatia alb/bleumarin. Si chiar vreau sa imi fac o tinuta de primavara bicolora...Bine eu sunt mai sobra de felul meu, dar imi permit totusi sa iti fac niste sugestii.

Mergi pe http://www.1-2-3.fr/# (e magazinul meu preferat si nu stiu unde sa te trimit in alta parte). Apoi click pe Belgique.Se deschide o nou pagina iar in partea stanga a ecranului click pe Collections si apoi pe Themes phares. Prima tinuta care se deschide (Cabourg) e o rochita foarte sic alb cu bleumarin la care poti asorta un sacou bleumarin sau chiar rosu (de ce nu). Mi-ar placea si alb cu un accesoriu rosu (o brosa de exemplu) dar nu stiu daca e potrivit pentru o nunta. Daca nu e prea racoare poti purta pur si simplu o pashmina eleganta pe umeri. Poseta fie bicolora (alb/bleumarin) fie rosie...

Apoi, tot in stanga paginii, click pe Dressing - click pe Robes/Jupes/Pantalons/Pantacourt. Pagina se deschide direct la rochite. Mie imi place foarte mult a treia rochita de sus: e bleumarin si materialul are un luciu usor. La ea as asorta fie un sacou, fie un sal alb. Si un accesoriu rosu (cercei, poseta etc)

Bine exista mai multe modele de rochite, fuste si sacouri, poti jongla cu ele.

Stiu ca 1,2,3 a venit in Romania, au magazin la mall-ul din militar, Plaza Romania sau nu stiu cum se numeste. Nu am insa nici cea mai vaga idee de preturi. E drept ca si aici sunt destul de scumpe hainele lor.

Mergi la inceput