LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (235)
Raspunsuri - Pagina 20
mimonix spune:
Vad ca stati la pagina nooshpe , ce se intampla nu stiu...va e frica sa nu se termine capitolul? 
Eu am intrat sa:
1.dau un pup copilasilor bolnaviori: Vlad, Stef, Surub, Sam, Zana 

Am dat cinci pupici, sper ca nu mai e nimeni bolnavior 
2.Sa urez drum bun si relaxare placuta Tuchitei , sa faci poze multe si frumoase ca e tare departe Copenhaga aia 
3.Sa rad cu lacrimi inca o data la postarea lui Cami
Absolut dementiala 
4.Sa va zic ca am facut azi ciorba de loboda cu leurda
Am fost sceptica la inceput cand am vazut ca arata ca frunzele de lalele dar am zis ca frunzele n-au ce rau sa ne faca oricum ...a iesit fff buna, a mancat Mimu 3 portii
Nu mai fac altadata , ca in ritmul asta trebuie sa gatesc in fiecare zi ![]()
5.Vazut pui mic, Matei de Valentina cu funda lui roz in motul negru
Ce mi-a placut cum ati rezolvat problema , rapid si fara tam-tam
Un deliciu grasanelul
Cand era actiunea aia cu gradinita in IOR, ca n-am retinut si nu vreau sa ratez ![]()
6.Zoze, pune fata mana si fa capitol nou ca s-a speriat lumea de asta vechi si a fugit ![]()
7. Noapte buna, somn usor , 7 purici p-un picior 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Luny, pupa si piciurelul care nu creste prea mult de ocupat ce e cu nazdravaniile lui
Ce Mall soro, ce Tonic...ca si eu vreau s-o vaz pe Tonic...mi s-au bulbucat ochii de cat am cercetat parcul dupa o motata blonda si o mami cu bebe in carut 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
pup si ru puii bolnaviori, sa se faca bine repede, ii urez Catalinei distractie maxima, si ma duc la randunoi!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Luny, pupa si piciurelul care nu creste prea mult de ocupat ce e cu nazdravaniile lui ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
haideti bre, ca-s bancute, tobogane si inca 2-3 acarete de copii, exact peste drum...de Mall Vitan, ovcors, noi acolo vietuim
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!