LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (235)
Raspunsuri - Pagina 19
zozela spune:
luny va tin pumnii!
Irina pooozeee!! Ma bucur ca ati fost la tara-e minunat-gainile,cateii,pisicile,ratele,gastele,pasareii cantareti,vacutele,caprele,oile si iedutii/mielutii lor..O nebunie pentru puiuti!
Felicitari printesei pentru primii pasi-urmeaza avalansa!

Ramo ati inceput petrecerile deja?!

Multumesc pentru inviorare,Cami!!
-As modifica putin titlul,insa:Jurnalul unui barbat de peste 40 de ani,burlac si NF!!![]()
Clau oi le facuram pe toate-si parcul si cumparaturile
..Subscriu-mari fani cheerios-si io si Mihai!
Alice imi scoate sufletul-da' ma bucur-poate asa mai scap de surplus
Lasa fata sa doarma-daca era flamanda nu mai adormea..Eu il las pe Mihai,iar cand se trezeste-rupe!
Ralu se spala usor ceratele de pe parchet-e canvasul preferat al lui Mihai![]()
Ptiu Doamne-pe Sophie cea movulie o sarii

Tocmai pe ea-care m-a dat gata cu tinuta ei
E dulce rau,
io pe ea de fata!
Naty cum sa sara in pat-in picioare?! Nu sare!! Face tumbe,se arunca in cur,in cap,dar in picioare-nu sare..Imi amintesc cu drag de saritul in pat,la bunici,la tara-era sportul meu preferat!
Simo
puiutului bolnavior! O sa fie bine,astea-s nenorocitele de viroze,ce sa facem? Imi pare rau ca-i ataca pe sufleteii astia mici

Oana,Doamne-ajuta sa nu creasca temperatura!
Kya imi pare rau de printesa
Cred ca ce-a fost mai rau-a trecut-bine ca a facut-o,intr-un fel..
multi-sa treaca repede bubitele!
Am poze si filmulete gramada,dar nu le pot descarca,sper sa rezolve Dan in seara asta
V-am pupezat!
tonic spune:
ce-ati facut fetele? Ce cautati in pg 2? Sa inteleg ca e o zi grea pt randunici si puiutii lor ca am vazut ca unii sunt bolnaviori, altii se vaccineaza...
Kya, Sanzi facuse vaccin? Ca am mai auzit de cineva in afara de vecina lui Naty care a patit asa.
Vecinii mei care au o fetita cu o luna mai mare decat Luki au facut varicela:intai ea, apoi el, fetita (inca)nu.
E clar sezonul bolilor.
Eu am o migrena de zile mari si ceafa teapana, dar tot m-am bagat putin sa vad ce faceti.
Sper sa va aud numai cu vesti bune.
Luny, sa spui cum a fost la vaccin. Noi am facut si Priorixul, aveam peste 6 sapt de la rubeola si dr a zis ca e OK. Pielea uscata am rezolvat-o cu Trixera de la Avene, a mai spus o randunica de ea, Criss parca...e uimitoare si poate fi folosita si pe fata.
ma duc sa ma uit la poze si sa citesc din urma.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
Kya spune:
Yup! E confirmat - avem rubeola!
Intr-un fel e mai bine, ca dr a zis ca boala ii da sigur imunitate, dar dupa vaccin exista posibilitatea sa o faca.
E o boala a copilariei, o sa treaca si gata.
Rami nu e alergie, si parca "imi pare mai bine" ca nu e alergie, ca aia poate sa o tarasca dupa ea toata viata.
Tonic nu apucase sa faca vaccinul inca. Am inteles ca se decaleaza acum.
Clau da, acum am ideitificat sursa febrei si a lipsei poftei de mancare. Mi-a zis sa nu o fortez, cat vrea atat sa-i dau. In gandul meu ziceam "pai cum crezi tu ca pot sa o fortez? cand isi inclesteaza gura in faa linguritei, nici cu picamerul nu o desfaci..."
Cica a vazut-o cam palida (si de cand nu mananca, a mai si slabit), si suspecteaza o mica anemie. Trebuie sa ma duc sa-i fac hemoleucograma. Ii recolteaza din vena? Aveti idee?
fetele inimoase! 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Of, Kya...ce se intampla, mai nene?? sanatate multa Zanutei!
Zoze, n-a facut febra!! CE MA BUCUR! a dormit bine la pranz, de mancat, mananca...
Am vazut poze cu party 2 de Bubu mic, fetele lui Miradi...si nu mai stiu...aa, blogul facut de MIha 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bitza037 spune:
Ela
...poze am vrut sa pun azi, dar am vazut ca vorbesc singura pe aici ca nu era nimeni si nu am mai pus,pun maine cateva....
Kya - Antoniei i-a luat sange din degetel cand i-am facut analiza.
va pup
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
natynic spune:
Kya, ce rau imi pare-dar vorba ta, e mult mai bine ca a facut boala decat cu vaccin. Ca, zici ca din aprc ar fi luat-o...pai nene, daca toata lumea se vaccineaza cu ROR de unde atata rubeola?? Sa stii ca mie Sanzi totdeauna mi s-a parut palida, dar cred ca pur si simplu e alba ea la fata. Pentru hemoleucograma depinde unde-i recoltezi, eu m-am dus la Medsana ca mi-era aproape si i-au recoltat din vena, ff frumos si usor dealtfel; in alte locuri se ia din deget.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
natynic spune:
> Cum se roaga fiecare zodie atunci cand se afla la ananghie?
>
>
> Berbec: Oh, Doamne! Te rog frumos sa imi dai rabdare, caci
> am mare nevoie de ea. Si o vreau ACUM!
> Taur: Doamne, te rog frumos ajuta-ma sa invat sa accept
> schimbarea in viata mea. Dar nu acum, mai lasa-ma sa mai
> astept un pic.
> Gemeni: Doamne, am si eu o rugaminte. Am o mica intrebare
> pentru tine, daca ai timp. Cine esti? Ce exact esti? Unde te
> afli? Cati sunteti acolo, esti unul singur? Nu pot sa imi
> dau seama.
> Rac: Doamne, pentru mine esti ca un tata. Vreau sa ma pot
> baza pe tine, sa imi dai siguranta, mai ales acum in momente
> grele cand mama este atat de departe de mine.
> Leu: Tatal nostru al tuturor, cred ca esti mandru sa ai un
> fiu ca mine.
> Fecioara: Doamne, fa lumea un loc mai bun si te rog mult nu
> repeta greseala de ultima data, ca uite ce-a iesit.
> Balanta: Doamne, stiu ca ar trebui sa iau deciziile de una
> singura. Dar, pe de alta, parte, tu ce crezi ca ar trebui sa
> fac? Astept un sfat din partea ta, un semn, orice.
> Scorpion: Doamne, ajuta-ma sa imi iert dusmanii, macar pe
> cei vechi de 10-15 ani, chiar daca nenorocitii nu merita.
> Sagetator: Oh atotputernicule, atotstiutorule,
> atotiubitorule, omniprezentule, vesnicule
> Dumnezeu, te rog inca o data: ajuta-ma sa nu mai exagerez.
>
> Capricorn: Doamne, voiam sa m! a rog, dar am realizat ca
> trebuie sa imi dau seama singura care este solutia pentru
> problemele mele si sa ma descurc singura. Mersi oricum.
> Varsator: Buna, Doamne. Unii spun ca esti barbat. Altii
> spun ca esti femeie. Eu spun ca fiecare dintre noi este
> Dumnezeul sau. Asa ca, de ce sa ne rugam? Hai sa petrecem
> mai bine!
> Pesti: Dumnezeule atotputernic, in timp ce beau ultimii 50
> ml de Whisky din paharul meu pentru a-mi ineca durerea si
> nefericire, fie ca starea mea de ebrietate sa fie pentru
> onoarea si gloria ta.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
luny spune:
ne-am vaccinat doar cu Infanrixul. Mi-a placut tare de pediatru, nu a trebuit sa zic eu nimic, a zis ea, am fost pe aceeasi lungime de unda: pauza de o luna intre vaccinari, inainte facem un set complet de analize inclusiv anticorpii anti rubeola, apoi vedem ce facem cu Priorixul, cica se face pana la 1 an si 3 luni, deci e timp...ITP: 9,300 kg si 71 cm cu semnul intrebari mare, caci nu a stat deloc la masurat. M-am mirat ca are doar atat, a luat vreo 200g fata de luna trecuta si in lungime cam deloc...e miiiiic maaaah...si toata lumea imi spune ce mare pare in poze, si cand il vad live, spun ca nu e chiar asa...
Am stat toata seara cu Mufy, ca la vreo 3 ore de la vaccinare, a inceput sa maraie intr-una, se tragea de pantalon in dreptul vaccinului, ca-l durea..si a facut si temperatura 38, i-am dau nurofen inainte de culcare..asa mi-e mila de el..parca datile trecute nu s-a marait asa...
Ne-a recomandat cu ardoare o cura de mare de cca 12-14 zile!!![]()
..atat ne trebuia, daca e pentru sanatatea copilului, cu placere strangem di kur sa punem la ciorap ptr Grecia, in septembrie! Ai auzit, Stela??
sansele au ajuns la 95%!!![]()
bitza cu biscuitii..am mancat eu mai mult de jumate, asa mi-au placut..
maine vreau sa ii cer reteta mamei, si ti-o dau! daca uit, ma tragi de maneca!![]()
kya
jur ca vroiam sa-ti zic in parc, febra aia 'pe uscat', fara alte simptome, asa a fost la Mufa, apoi la cateva zile eruptia, si intai cica a fost roseola infantum, apoi a dat un rubeola!..si sunt sigura ca de acolo din parc am pescuit-o!
tonic Trixera e aia cu zinc?? si noua ne-a recomandat-o pe asta sau Uriage...maine dupa masa nu iesi pe la Mall in parcul de vis-a-vis?![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
naty ce tare
..banuiesc ca maine sa vii la Mall la noi, nu ti-e la indemana?..
Tocmai ii propusesem lui Tonic, daca mai sunt doritoare, cu mare drag!
Iubirea mea,
luny spune:
bitza mi-am adus aminte cu rosiile, anul asta le-am pus cubulete mici si s-au lipit si inchegat prea tare, greu de spart cat iti trebuie...la anul, cred ca le oparesc sa le scot coaja, si le tai jumatati, sau le pun tot crude, dar jumatati!![]()
Iubirea mea,