Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (173)
Raspunsuri - Pagina 20
ancadragoman spune:
Eu zic ca slingul este pentru copilasi mai micuti ,la astia mai mari cred ca se potriveste mai bine un wrap
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
adra_bell spune:
Roxx, merge si sling, din cate stiu eu de la Diana (facatoarea de la slinguri de la poarta-ma mami). Trimite-i ei un mail si intreab-o, este foarte draguta. Vezi ca slingul rosu e al meu![]()
Orezul expandat pentru Luca este bobite? Eu i-am luat Evei rondele si ii plac, mai mult alea de orez, desi sunt mai fade dupa parerea mea
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ancadragoman spune:
Adra acum am intrat si eu pe blogul Dianei si as vrea si eu un sling daca zici ca e comod si la copilasi mai mari.Cat ai dat pe el ca nu am gasit nicaieri preturi
?
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
roxx spune:
Adra, am primit deja mail de la Diana
. Nu stiu ce color sa aleg, ea mi-a recomandat ceva, dar as vrea o culoare neutra. Cred ca o sa o sun mai bine sa vb cu ea.
Orezul expandat este bobite. Sunt niste pungi de cca 220g, fie cu orez fie cu grau. Mai sunt si cu cacao. Rondele i-am luat si eu mai demult, dar nu a fost incantat. Chiar, ia sa-i mai iau sa vad daca vrea.
adra_bell spune:
Anca, alea noi sunt 120 de lei, dar are si din colectia veche la preturi de 70 - 100 de lei
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
ancadragoman spune:
Dar exista diferente intre ele?
Unde le pot vedea si pe cele vechi?
Hai ca te capiez![]()
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
popbianca spune:
mai am putin si inchei saptamana de lucru....la 13 am terminat!si ma duc acas la copilita mea...
bb...la intrebarea ta nu am raspuns....ca eu o duc asa ,pe drumuri , doar daca e imperativ necesar,de obicei la doctori...dar promit ca la urmatoarea deplasare iti dau de stire!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Dar exista diferente intre ele? Unde le pot vedea si pe cele vechi? Hai ca te capiez anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!! UN VOT VA RUGAM |
Exisra diferente in sensul ca unele sunt reglabile (cu inele), probabil sunt mai scumpe, ea comanda inelele in State, si altele sunt fixe (pouch-uri), pe care ti le face la comanda dupa dimensiunile tale. Probabil exista diferente si la materialele din care sunt facute.
www.sling.ro/CATALOG/Pages/Slinguri_reglabile.html" target="_blank">reglabile si www.sling.ro/CATALOG/Pages/Slinguri_fixe_ pouch .html" target="_blank">fixe
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
adra_bell spune:
Roxx, parca sa zic ca am vazut si un sling de blugi la ea, dar nu mai il gasesc acum. Nu te-ar incanta?
Eu l-am luat p-ala rosu pentru prietena mea, care tocmai a nascut, ea poarta mult rosu. Vorba vine l-am luat ca nu l-am platit inca....
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
jucarii cautam copii
ancadragoman spune:
mersi mult
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM