Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (173)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da andra aia sunt, pai incerc sa ii dau cat mai mult dinaceia necolorati. deci sunt ok?
anca, dupa ce am incercat toate metodele, nu mai fac nimic. si face si normal si bobite intr-o zi (ea face kk de 2-3 ori pe zi) initial face bobite apoi urmatorul e normal. doar ca ea nu se chinuie cand face. incearca cu taratele psyllium.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Na, ca am scris in acelasi timp cu adra despre colorantii aia ..

adra - si Silvia a avut episoade de-astea de urlete prin somn ... tot la 2 variante ma gandeam si eu visat urat sau dintii ... de gasit explicatia, nu am gasit-o. Rabdare, rabdare, rabdare ... pana or incepe sa vb si sa ne spuna ce le dor pe fetele astea .

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

petro, cerealele, taratele, fructele uscate, sunt bune pt tranzitul intestinal, nu??

adra, am patit si noi asa , acum ceva timp, tot asa pe la 2-3 noaptea se trezea speriata si plangea. probabil visa urat. a trecut repede.

bianca, , cand mai vii prin tm cu printesa , sa ne intalnim si noi cu fetitele.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si Maria face la fel,catodata vb in somn si striga toti copii din parc,eu ma gandesc ca sunt prea agitate in timpul zilei si noaptea nu le e greu sa isi iasa din ritm

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bb - da, stiu, n-am zis ca nu-s bune ... da' poate in exces ... ca orice aliment de altfel, in exces nu-i bun! Asta am gandit, repet, nu am explicatii stiintifice.

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

da andra aia sunt, pai incerc sa ii dau cat mai mult dinaceia necolorati. deci sunt ok?
anca, dupa ce am incercat toate metodele, nu mai fac nimic. si face si normal si bobite intr-o zi (ea face kk de 2-3 ori pe zi) initial face bobite apoi urmatorul e normal. doar ca ea nu se chinuie cand face. incearca cu taratele psyllium.

_

ce tarate sunt astea,de unde le cumpar?

SA IL AJUTAM PE ANDREI

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ufff, eu tot caut retete de biscuiti pt Eva, da' sa fie si usor de facut. Aseara am facut doua tavi, biscuiti cu stafide, dar nu sunt multumita la capitolul aspect. De dimineata mai erau cativa, sotul a zis ca au fost f buni. Adica eu ma straduiesc sa fac biscuiti cu zahar brun, baton de vanilie, etc, sa manance copilul sanatos si adultul din casa da iama in ei

Fetelor, nu sunt numai tipete, urla efectiv si nici nu ne lasa sa ne apropiem de ea. M-am gandit ca poate e sub influenta evenimentelor zilei, dar ieri nu am iesit din casa, a fost foarte urat afara, si a venit o prietena cu copilul la noi, dar Eva ii cunoaste f bine si este familiarizata cu ei.

Aoleu, ce am mai ranjit

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Anca, para nu merge?

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Nu prea mai merge nici para si nu stiu de ce este asa de constipata ca mananca zilnic supa cau ciorba si bea cate un pahar de suc .

SA IL AJUTAM PE ANDREI

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Neata!
Andreea, imi pare tare rau!

BB, eu am gasit la plafar grau si orez expandat cu zahar si miere de albine. Tot ca pufarinele sunt dar fara coloranti. Si Luca tot bobo le zice

Adra si Luca se trezeste noaptea tipand si cateodata la fel, nu ma lasa sa pun mana pe el. Mai are putin si sparge si a doua maseluta...tare l-au mai chinuit maselutele asttea.

Pe mine ma bate gandul sa-mi iau sling. Ma cam rupe la spate domnul meu.

O zi buna!

Mergi la inceput