Bucurii de sept-oct 2006 (162)
Raspunsuri - Pagina 14
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Poftiti la 
Am intrat repejor sa va salut si sa va doresc o zi frumoasa!
Sanatate multa bolnaviorilor! Sanatate Sebicu si Daria!
yoannamarie spune:
Ziua buna!
Xandrinne, multumim pentru cafea!
Salutari si o zi minunata si voua!
Andreea,
! Fiti tari, dragilor! Incearca, e greu, cred, dar incearca sa nu te mai gandesti la intamplari rele, la tragedii...Pune-ti sperantele in Dumnezeu si Maicuta Domnului si mergeti inainte...Daca, o alta operatie e cea mai buna solutie pentru Sebicu... Nu stiu ce sa mai spun....
Mamici, sa ne adunam (virtual si spiritual), luni, si sa ne rugam pentru micul Sebicu. Sa stabilim o ora si...poate ca ora cand intra in operatie ar fi potrivita... Nu mai am cuvinte...E dureros...
Gety, i-a placut Mariei cu tricicleta?...A stat cumintica?
Te intreb, pentru ca eu am tras-o anul trecut. Sotul meu i-a cumparat lui Mitzu, anul trecut o tricicleta. Pur si simplu a aparut cu ea acasa. Foarte faina dealtfel, dar si o gramada de bani...ca e made in Italia etc, ma rog....M-am suparat cand am auzit cat a dat pe ea stiind ca, in piata sau in alte magazine erau mult mai ieftine....
Si...mai mare mi-a fost supararea cand Maria a refuzat sa o plimbam cu ea. Statea cam 10 minute cumintica sa o impinga ta-su dar...pe urma, nici o sansa sa mai stea pe tricicleta...Iar, in parc, desi avea si ea tricicleta, tot dupa a altora urla...Nu am putut sa o inteleg...Asa ca am renuntat sa mai iesim la plimbare cu tricicleta, atat timp cat trebuia sa am grija si de Maria si de tricicleta separat.
Si acum, acea tricicleta, noua dealtfel, ca n-am iesit decat de doua sau trei ori cu ea, sta parcata pe balcon la sora-mea. Aceasta locuieste foarte, foarte aproape de parc si...n-avea sens sa o mai car pana la mine...
As fi vrut, zilele astea, sa o scot, iar, cu tricicleta...Poate ca fiind mai marisoara, va sta cumintica...Dar, i-am vazut reactia in parc vis-a-vis de tricleta fetitei unei prietene...Pur si simplu, nu vroia sa fie ea cea impinsa si plimbata...vroia ca ea sa impinga...Si, nu o pot lasa...Era sa intre intr-o bancuta cu tricicleta, a rasturnat-o...Deci, se pare ca se repeta povestea de anul trecut...Si imi e ciuda...
Ca am dat bani aiurea....si tricicleta "rugineste" pe balcon...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!
Mitzu si...perlutzele! ![]()
"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana
, mami de
Maria-Elena! (5 septembrie 2006)
yoannamarie spune:
Revin...
Aseara nu am mai avut timp sa pun poze...Caci am fost, iar in parc...pana pe la opt... Am avut treaba cu trotineta, caci, uitasem, sa circulam cu ea....de anul trecut... e ceva vreme...![]()
Asa ca...pentru cine are placere sa ne vada in poze, iata-le:
POZE CU MITZU si nu numai...
Multumim pentru amabilitate, mamicilor care le vor viziona! Va
[/b]
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!
Ioana
, mami de
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Andreea, te rog din suflet, incearca sa scapi de gandurile negre. Sebi are nevoie de o mamica cu moralul bun!
si va imbratisez mult, mult!
Yoanna, chiar ma intrebam ce-i cu tine. Apropo de pediatru, am fost o singura data la el, cand avea Maria 1 an si 8 luni. Am fost s-o inscriem la el, ne fusese recomandat plus ca e si fff aproape de casa. Am intrat acolo si cand ne-a luat in cabinet, printre altele imi spune ca trebuie sa-i faca un vaccin. Mi-a explicat ce si cum, bun, am fost de acord, mai ales ca nu-l facuse in tara, deci era OK. Maria e oricum mai sperioasa din fire si era pentru prima oara in acel cabinet si-l vedea pentru prima oara pe acel om. Evident s-a pus pe plans. Eu m-am apropiat de ea s-o calmez si eventual s-o tin ca sa-i faca vaccinul mai bine. La care el "Nu, nu, treceti in spatele meu." M-a pus sa stau in asa fel incat Maria sa nu ma vada! Evident, copilul s-a speriat rau, eu disparusem din raza ei vizuala, ramasese singura intr-un spatiu necunoscut cu o persoana necunoscuta si care mai vroia s-o si intepe pe deasupra. Putea sa faca un soc copilul, nu avea nici 2 ani!
Evident nu am stat mai mult de cateva secunde cum imi spusese el sa stau, m-am pozitionat in asa fel incat Maria sa ma vada. Deci, dupa parerea mea, cunostintele acestei persoane care se vrea pediatru, despre psihologia copilului sunt egale cu 0. Ca sa nu mai spun ca la plecare el i-a intins mana Mariei, in semn de "la revedere". Maria nu a stiut cum sa reactioneze, era pentru prima oara cand cineva ii intindea mana in semn de salut. Eu i-am luat manuta sa-i arat ce trebuie sa faca, mi se pare normal sa-i arati unui copil cum sa salute sau ce sa faca intr-o situatie noua pentru el. Si atunci el a sarit cu gura pe mine ca de ce constrang copilul sa faca ce nu vrea, ca nu am voie si dreptul sa oblig copilul sa faca ceva ce el nu vrea, etc. Halal mentalitate. A fost prima si ultima vizita la acel medic desi ar mai fi trebuit sa revenim pentru vaccinuri. Dar eu nu-mi traumatizez copilul, si-asa e fff sensibila, seamana cu mine si cu tatal meu. Asa ca acum ii caut alt pediatru. Doar ca mi-e teama sa nu nimeresc la fel de prost si a doua oara.
Gety, Maria e o dulceata de fetita, ii sta tare bine in sarafanul rosu!
Sa stapaneasca tricicleta sanatoasa. Maria mea nici acum nu pedaleaza la a ei si o are deja de aprox. 1 an.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!
anangel_lexi spune:
Yoanna, sunt superbe pozele, Mitzu e o dulce si o eleganta
iar tu mamico esti enervant de slaba! Vreau si euuuuu!

Hmm, vad ca activitatea cam tinde spre 0 pe forum, ia sa aduc catalogul:
Martha, AlinaMoro, Flavia, Ramo, Monique, Lakioana, Cata14, crisnemes, princess, Mira, Sephora, lilina, tasia, itzy, eunice, alexutza, Adina, Sandra, CristinaGoji, ce-i cu voi? Va asteptam pe-aici!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
eleņia spune:
buna ziua dragele mele
Mexxa te rog nu te mai gandi la cei mai rau,fii optimista si ai sa vezi ca totul va fi bine si DD o sa va ajute sa treceti si de acest hop,il pup pe Sebicu care este un scump si un dulce

Ioana am vazut-o pe Mitzu cea eleganta si frumoasa cu tricicleta ei cea roz si cu fifi

Lexi nu pot sa cred ce spui despre acea persoana cum adica sa nu stai langa copilul tau cand ii face injectie? este dea dreptul inconstient

all
yoannamarie spune:
Ziua buna, din nou, dragutelor!
Lexi, esti o scumpa
!
Deasemenea, multumim pentru complimente...
...
Cat despre mine...crede-ma ca sunt, totusi, prea slaba....
...Ce-i drept...nu am fost niciodata plinuta...dar nici asa slaba...Nu stiu ce e cu mine...ca nu-mi mai revin....cu greutatea 
Am ramas...
...vis-a-vis de pediatrul la care ai mers cu Maria. E inadmisibil...modul in care a procedat...Desi, speriata, de la inceput, micuta...sa-i mai lasi si impresia ca a ramas singura cu BAU-BAU! Maaaaaaaaama...dar ce
merita doctorul respectiv....Virtuali ce-i drept, caci sunt pacifista....
Intrebare: oare are multi pacienti inscrisi pe lista lui?
Daaaa...Draguta mea, te inteleg perfect de ce esti in cautarea altui doctor. MULTA BAFTA!!!! Si multa sanatate puiului scump
!
Elenia, multumim
! Eh
...Fifi e nelipsita din plimbarile noastre....![]()
pe Darius! Am vazut pozele...E drag tare, "carliontatul" mic...
Ioana
, mami de
anangel_lexi spune:
Yoanna, nu stiu daca are multi pacienti, cert e ca pe noi ne va taia sigur de pe lista.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Monique_new spune:
Buna seara dragele mele.
Va invit sa savurati cu mine o inghetata bulgareasca cu afine
.
lexi
Hai mai nu iti mai face atatea probleme cu ticul Mariei, sincer si Cosmi cand e obosita sau isi bea laptele se freaca la gatut, dar nu m-am gandit vreodata sa aibe ceva. Sau cand vrea sa ne iubeasca tare mai are obiceiul tot asa sa ne ciupeasca de gat in semn de afectiune. Tu chiar nu ai nici un tic
sau nu ai avut ca acum poate nu mai ai timp. ...glumesc.
Vezi in timp daca chiar ti se pare ceva dubios du-te la un medic sa te linistesti.
Andeea, nu ma prea pricep la cuvinte, doar te rog fi inca o data puternica pentru Sebicu, are nevoie de tine iar DD sigur este acolo sus.
Nu prea am mai avut timp de forumit. Daca ma credeti abia acum jumatate de ora am apucat si eu sa ma dezbrac pe ziua de astazi. Venit de la serviciu scos copilul in parc......in rest curatenie, cumparaturi de iepuras...etc stiti voi cum este inainte de sarbatori.
Ioana vazut Miztu cel frumos
. He he biciclete, motociclete, caluti care zac avem si noi in balcon
asa ca nu mai comentez.
Cum merge cu trotineta ca ma batea si pe mine gandul sa-i cumpar una in genul ala cu 3 roti?
.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

GETY spune:
Neata!
Haideti la
, mamici!
Maria nu s-a trezit am pus deja
, asa ca scriu repede.
Ba s-a trezit, a venit la mine.
Lexi, vreau si eu ce vrei si tu
!
Yoanna, am vazut si eu pozicile cu Mitzu. Se descurca destul de bine cu trotineta. E cu 3 roti, sau n-am vazut bine?
Maria n-a iesit decat o zi cu trotineta, mi-a spus tati ca nu stie sa pedaleze si nici cu ghidonul nu se descurca prea bine. Asa ca punem o sfoara de ghidon si ... tractiune..., pana se invata sa pedaleze. Ieri n-a iesit, ca am ajuns tarziu acasa de la tatal meu plus ca-si luase portia de aer si miscare.
Sa vedem azi ce-o sa fie...
Asa creste Maria Diana