Bucurii de sept-oct 2006 (162)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am intrat fff rapid sa vad cum mai sunt bucuriile bolnavioare...Roxana ma rog pentru voi sa fie bine Dariutza(chiar dc nu prea va zic asta ca n-am tp de forum)....Mexxa si voi sunteti in rugaciunile mele...!
N-am apucat sa citesc decat ultimele 2 pagini(le-am rasfoit de fapt), insa mi-a "sarit" in ochi ca vorbeati de spre Salvare....si m-a frapat faptul ca spuneati ca ati asteptat dupa ce ati sunat la Salvare si 40 de minute pana sa vina....
Eu lucrez acum la Salvare(asistent medical pe masina de urgenta), insa din mom. in care primim solicitarea si pana ajungem la caz nu trec mai mult de 10 minute(maxim!!!!) daca solicitarea vine din municipiu(in Arad lucrez si locuiesc), si maxim 15-20-25 minute daca e din judet(adik avem localitati pana la care sunt si 40-45 km....deci dureaza ceva mai mult).
Imi pare rau sa aud ca in alte localitati serviciul de Salvare functioneaza atat de greoi....dar oricum pt mine e cam inexplicabil...

Na ca m-am intins de numa'....ma duc la treburi ca azi am o zi super incarcata!

Lexi multumesc mult de poze! Iata ca totusi mi-am facut timp sa "arunc" un ochi in zona...

pe toate!!!!!!!!!

Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pufy, e bine sa stii ca macar in unele zone din tara te poti baza pe Salvare. Dar tu stii ca ti-am mai povestit, ca in seara in care a murit tata, am asteptat 3 ore (!!!) dupa salvare, a dat unchiu-meu (care culmea! fusese medic pe salvare, proaspat iesit la pensie) vreo 3 telefoane pana sa apara cineva c se schimba tura, cica. Iar cand in sfarsit a venit salvarea, nu vroiau sa-l ia pe tata ca cica n-are nimic daca nu-l doare nimic Ce daca nu se putea ridica din pat. Asa ca din pacate nu peste tot serviciul de ambulanta e OK.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, tuturor! Nu stiu ce e cu mine, azi, dar, de dimineata, am o durere de cap ce a devenit insuportabila...Am luat tot felul de analgezice...dar, fara efect...Si am si o stare de ameteala...Nasol rau... In fine...sper sa-mi treaca cat de curand...

Xandrinne, multumim pentru cafea!
Si la noi, se pare, ca e super fain, azi. Sper sa nu patesc ca si ieri...caci la fel de frumos a fost pana la amiaza...si...pe urma...
Am trebaluit de dimineata prin bucatarie, mancare etc...Si nu am putut sa o scot la joaca pe Mitzu , inainte de masa de pranz...Acusi, ii dau sa manance si, cred ca iesim...Oricum, azi mi-a dormit pana la 10, si nu cred ca voi reusi sa o adorm la pranz...
Voi, v-ati bucurat de primavara? Ai iesit cu fetele?

Roxana, imi pare rau sa citesc cum ca Daria a mai facut febra si despre tratamentul prescris...
Dar...vestea cu plecarea in Germania...e PREA BUNA SI MARE...ca sa nu ma bucur enorm pentru voi! Dumnezeu sa va ajute in continuare! Ai toata increderea!

Andreea, astept vesti BUUUUNE si de la voi! Doamne ajuta!

Lexi, ce dulcica Maria in parc...Data viitoare sa luati aparatul...sa mai vad si eu poze cu minunea ta...Ma bucur ca e ok...

Multumim pentru pozele cu strumfii lui Pufy....

Si pentru........VESTEA EXTRAORDINARA despre Emma!

Doamne, te rog, ai grija in continuare si ajuta acest sufletel pe nume Emma! Iti multumim, Doamne, pentru bunatatea ta!

Pufy, minunati pustii tai! Iar poza in care stau imbratisati in fata copacului......Mi-a consolidat mai tare dorinta de a mai avea in ca un bebe...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!

Mitzu si...perlutzele!

"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana , mami de Maria-Elena! (5 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Revin...pentru o completare...

Tocmai ce am vorbit la telefon cu sotul...si m-a informat ca Mitzu e oficial inscrisa la gradi'...Yuhuuuu! S-a intalnit sotul, in aceasta dimineata, cu doamna director de la gradi' de care va povesteam...si...se pare, ca Mitzu era, deja, notata pe lista de inscrieri. Astazi s-a concretizat inscrierea!
Trebuia sa ma fi intalnit, luni cu d-na director, dar nu s-a mai putut, caci a intervenit o problema din partea dansei. Nu mai conteaza, pana la urma...Important e ca puiul meu e inscrisa la gradi'.... In mare, ce am vb cu sotul meu, mi-a spus ca analizele se duc, inainte de a incepe gradinita...Nu stiu...ce analize..., aflu in aceasta seara, cand vine sotul...

Oricum, la gradi cu sistem privat, la care a fost Mitzu, anul trecut, nu am dus decat fisa cu vaccinurile la zi si o adeverinta de la medicul de familie cum ca ar fi apta pentru gradi', etc... Probabil ca ar mai fi urmat si alte analize, dar cum inca nu era inceput anul scolar...Eu am dus-o cu doua saptamani inainte de 15 septembrie, pentru acomodare etc. Si erau doar 7 copilasi prezenti...Probabil de asta nu mi-a cerut alte analize...sau...nu stiu...ca nu am mai apucat inceperea anului scolar 2008-2009, la acea gradi'...In fine...

Aaaaa...sa nu uit.... Excat cum am anticipat...a inceput sa bata vantul la Bacau....si sufla cu ceva putere.... Are contract...dom'le...de la ora...pana la ora....caci, culmea, noaptea e asa liniste...

Va si va uram o zi buna in continuare!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!

Mitzu si...perlutzele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare...

Am ajuns si noi acasa...din pacate vestile nu sunt deloc bune
Suntem programati pe 13 aprilie din nou la opratie...
Nu mai rezist...a'si vrea sa dispar de pe fata pamantului sa nu mai stiu ce va simti Sebi din nou.
Alta sansa nu avem vazand cum infectia recidiveaza....nu mai stiu...nu mai pot zice nimic.
Sunt demoralizata total.

, mamica de Sebastian-Mihai

_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am ajuns si eu acasa si am mancat si eu si Maria.
La Iasi zici ca vina vara, sunt vreo 18 grade afara.

Mai am puterea sa sper ca vor veni vremuri bune si pentru copilasii bolnavi.

Lexi, grea problema cu vomatul asta. Poate reusesti sa consulti si dr. de acolo din Germania in privinta asta, nu numai din Romania.

Am vazut pozicile cu Pufisorii. Doamne, ce au mai crescut copilasii nostri! Am realizat asta dupa ce l-am vazut pe jr. lui Pufy in poze.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza, mi-au scapat pozicile tale, n-am reusit sa le vad. Sunt tot in capitolul asta, nu? Sa mai fac "sapaturi"....

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

M-am mai linistit putin...dupa ce am plans bine sa ma racoresc.
Sebi cand ma vazut plansa imi zicea "iubeche eu mama", nu ma doae"...adica te iubesc eu mama..nu mai doare..atat de dulce si de nevinovat incat ma luat iar plansul.

E greu...nu stiu cum sa trec peste.Simt ca deja e prea mult pentru noi.
Nu vreau sa judec dar uneori Dumnezeu ataca oameni nevinovati......Preferam de 10000 ori sa sufar eu..si nu copilasul meu.

Am sunat si am dat comanda de tubulet de dren.Saptamana viitoare sper sa ajunga.
Roxana multa bafta in Germania si sanatate micutei Daria.Sa va ajute Doamne Doamne si sa veniti bine inapoi!!! Va tin pumnii si sunt alaturi de voi
Te rog zi si mie la ce clinica mergeti...

Va pup si va doresc o seara frumoasa!!

, mamica de Sebastian-Mihai

_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GETY

Xandrutza, mi-au scapat pozicile tale, n-am reusit sa le vad. Sunt tot in capitolul asta, nu? Sa mai fac "sapaturi"....

Asa creste Maria Diana

Gety, scuze, nu mai stiu, am pus poze? Chiar nu mai tin minte... Daca nu am pus o sa pun. Of, greu la 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yoannamarie

Xandrinne, multumim pentru cafea!
Si la noi, se pare, ca e super fain, azi. Sper sa nu patesc ca si ieri...caci la fel de frumos a fost pana la amiaza...si...pe urma...
Am trebaluit de dimineata prin bucatarie, mancare etc...Si nu am putut sa o scot la joaca pe Mitzu , inainte de masa de pranz...Acusi, ii dau sa manance si, cred ca iesim...Oricum, azi mi-a dormit pana la 10, si nu cred ca voi reusi sa o adorm la pranz...
Voi, v-ati bucurat de primavara? Ai iesit cu fetele?

Mitzu si...perlutzele!

Am iesit de doua ori, am stat mult afara azi. Spre seara am intrat eu cu Dia, trebuia sa pun de-o supa, in plus incepea "Cireasa de pe tort" Narcisa a ramas cu taxu. Nu am ce face, vreau nu vreau, ies afara
In legatura cu starea ta, n-o fi astenia de primavara? Cred ca si mie imi da tarcoale...
A, si felicitari pentru gradi! Nu mai retin, e program normal sau prelungit? La prelungit parca trebuie dus si exudat si coproparazitologic si coprocultura... pe langa vaccinari.

Mergi la inceput