Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 20
cleo78 spune:
fetelor, io nu am nik cu linsu si datu din guritsa.
de ce? pt ca tot o pup toata ziua, si ii pup degetelele...deci schimb de microbi deja am facut ca fata sta toata ziua cu miinile in gura. sa nu va zic, ca merge pe jos in 4 labe, pe acolo trec si io si Lucy.... si tati, si nici io nici tati nu merge in miini. De lucy nu mai zic.
si fata sta cu miinile ei in gura pana la cot.
gresia o sterg cu mopul de 3-4 ori pe zi, de cate ori intra/iese cineva cu incaltsaminte, ca pe hol e mai FUN sa bati cu jucariile.
deci e imunizata.
imi aduce aminte de faza aia, de acu cativa ani:
-neste tineri beau apa la aceeasi sticla. Trec sticla din mana in mana, si fiecare inainte sterge gura sticlei cu mana. Adica gura celuilalt e mai murdara ca mana proprie??
si io vazui fesu roz-frez a lui Iasmina. Ba chiar m-am uitat sa vaz cum e croshetat. E f. simplu, piciorushe simple, dar atza e de un efect.....
si m-am mai uitat un pic la pozele lui Eric+ rares... tii, frumoase mai sunt!!!cel putin acolo unde sta pe paturica, cu pufuletii si inca o fifitsa (ce ne-arata limba)...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:
Adriana ai dreptate cu imbracatu gros, eu sunt!! 
Lorich dar ce a avut Robi de a vomitat?? ca asa mi-a vomitat si Mirci si acu imi dau seama ca de la secretiile de pe gatut
s anu aiba nimic.
Adriana, Lorich, Emycor, Sis, Iulia merci fetele de complimente si vizionari
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Lorich spune:
Adriana sunt superbe insulele alea, am citit si eu...
Laura a regurgitat, s-a auzit asa "grrr"" si apoi era plin, ii iesea lapte pe nas si gura
Nu cred ca asta e vomitat, doar niste aer, ca suge ca haplea ...
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
gabitzam spune:
Cleo, adultii dezvolta in timp rezistenta la diverse chestii, bacterii, streptococi si alti miscatori proprii, cu care fac casa buna si nu se deranjeaza unii pe altii. Eu n-as vrea sa testez de buna voie ce pot face la un copil mic. Si al meu ala mic mai linge cate un papuc sau baga in gura de pe jos, dar nu cu voia mea. Dar, cum mai zicea cineva, fiecare si le stie pe ale lui.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Adriana sunt superbe insulele alea, am citit si eu... ![]() Laura a regurgitat, s-a auzit asa "grrr"" si apoi era plin, ii iesea lapte pe nas si gura Nu cred ca asta e vomitat, doar niste aer, ca suge ca haplea ...Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
adriana, voi in concediu in gretzia mergeti cu mashina cu cupiii? cum rezistati? mai exact cum rezisti tu cu 2 cupii energici si sanatosi?
vreti sa vedeti idei de vacanta exotice? sa va arat ce mi-a scos tati de pe net: http://www.eturia.ro/ . pt toate gusturile, si buzunarele... adica pt alea mai mari, asha.
intreba lorich de ochisor. deci a trecut. nu mai curge, nu mai plange, nik.
A, si trobadex - picaturi de ochi, au si antibiotic si cortizon. Pe bune, prea multe medicamente cu cortizon la cupii...
edit: gabitzam, am prins sapt trecuta fata cu miinile pe roata la carut. Nu mi-am dorit asta... de atunci bag carutu in bucatarie si inchid usa. voi unde il ascundeti? de-al naibii e inc=antata de rotile lui....
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
gabitzam spune:
Nu prea am unde sa-l ascund, e undeva pe hol. Deocamdata nu ajunge la el, dar sa vedem pentru cat timp.
Ma duc sa fac un capitol nou.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
piggy spune:
Cleo eu am cautul de fapt sunt 2 pe hol...nu avem perete despartitor intre bucatarie si hol deci nici un ascunzis. Si mandra de vreo 2 luni de cand merge in 4 labe tot viziteaza si rotzile si papucii de la intrare..asta e...eu sunt parinte din ala indulgent sau mai inconstient...
Ilinca mea a avut rubeola manifestata prin febra mare pana la 39.6 vreo 5 zile si apoi eruptia pe burtis, pipet, sape, gat. Azi e a treia zi si deja s-au estompat. Nu am voie sa ii fac baitza si nici sa iesim afara. pANA vineri. Acum sa baz cum sta treaba cu ROR-uld e la un an ca daca tot a facut un R acum poate nu o mai injectam cu toate inca o data...sa vad ce si cum
Cand era Ilinca cu febra si dr eu pediatra nu stia ce diagnostic sa puna am ajuns si la Euroclinic la dr Mirica cu specializare in homeopatie. Mi-a placut mult de ea, o femeie de nota 10. Ne-a facut si un plan de dieta ca Ilinca nu prea papa bine nimic si e slaba (72 cm si 7.900) De luni il pun in aplicare si abia astept uramrile.
Andrada eu te sfatuies sa mai mergi la un medic cu Tiberiu ...mai bine sufli si in iaurt..Oricum dinti sau boala a copilariei sigur nu ...sa nu fie ceva infectie latenta sau poate doar imbracat prea gros...tu sti mai bine...santate multa
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
iulia83 spune:
nu merge cap nou, asa ca bag aici. noi ne pregatim sa iesim jos in parc juma de ora.
hmmm vad ca am starnit controverse cu filmuletu meu...mai, acu sunt pareri si [pareri. apai niciunul dintre noi n-am mancat de pe jos. stiu ca gura e spurcata (in toate sensuril;e) dar pana la urma, mult mai curata decat pantoful cu care am prins-o in gurita zilele trecute, sau decat jucariile pe care le molfaie, etc.
nu sunt genul de mama care linge suzeta copilului cand cade pe jos apoi i-o da, ci sunt genul de mama care o spa;la inainte. faza e ca asa amuzant mi s-a parut ca fata nici nu bagase in seama suzeta pana nu o loase cornel la rontait. in fine, sper ca n-am jignit pe nimeni cu clipul. 
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
jady spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Neata fetele. Cami, multumim de coffee ![]() SIs, superbe pozicile din parc, si cele de la petrcere imi plac. Mirci e tare frumos si Iulia a nimerit-o cu tigarea.hihi Imi pare asa rau de mucisori...oare de la noi??Intreb si eu retoric..OOf. Adriana, ai dreptate. CUm spun si fetele totusi. Dar putem face si inainte o intilnire, si dupa ce veniti voi din concediu. Acum fiind vreme buna e cazul sa ne vedem mai des, nu? Sanatosi sa fim. Eu miine il duc pe Mati la ORL, vreau sa-mi scot ideea de otita din cap...Sper sa nu aiba nimic DOamne AJuta! Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
simo ERIC avea o febra
,si spre dimineata ii curgea un pic de ceara ,asa am patimit 5 ore apoi neam dus la urgente si nea spus ca este un inceput de otita,si am tratat cu amoxicilina la 8 ore ,o sapt intreaga.
sa nu aibe nimik
eu mai inainte am ajuns acasa ,de la servici tati face pe
,si mai tarziu mergem la mare ca sunt 23 grade