Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

inca mai dau tarcoale pe aici...
Am pus legumele la fiert, mandra a adormit, tati citeste si io bat forumul ...dar asa l-am prins pe Robert mumos rau cu mami tare dragutza cu zambet senin si mumos! Ce poze parca e vestitorul primaverii!

Lorich - asa se zice, ca barbatii sunt mai rau decat copii cand vine vorba de boala. E naspa cand iti baga cineva un cui inima, numai la asta te gandesti dar sunt sigura ca nu are TBC, cu atat mai mult cu cat zici ca a facut si raza. Multa sanatate! si tie rabdare!

Jady - e bine de stiut ca am la cine apela in caz de nevoie. Multumesc inca odata! Am avea si noi nevoie aici de niste medici competenti si profesionalisti in adevartul sens al cuvantului. Ti se rupe inima cand mai auzi, sau mai rau te confrunti chiar tu cu medici care nici nu se uita la bietul pacient pana nu primesc bani.
Inteleg ca sunt prost platiti dar nu-i vina bietului om ca a incaput pe mana lor. Chiar zilele trecute auzeam de un om grav bolnav care nu era bagat in operatie, era ignorat pt ca nu a bagat bani. Este strigator la cer cat de insensibili pot fi unii. Nu sunt toti asa dar cand auzi de cazuri din astea .. Hai ca o iau pe aratura de acum .

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

ai dreptate sa vezi o faza -vin parintii mei in vizita si profit si le fac niste analize de la A la Z ,si in final spune mami hai sa le dam 100 de euro!iti dai seama saraci sunt obisnuiti sa de in toate partile dar pe astia ii jignesti daca le dai ceva ,sau multumit cu o masa romaneasca sarmalute cu mamaliguta mititei etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

am uitat sa va spun ca mamde DARIA ,ce dulce ei fetiza lu mami,are niste ochisiori tare scumpi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bine v-am regasit fete dragi pe meleaguri europene! Va citesc si eu acum in acelasi timp, fara decalajul de 7 ore. Nu ca as avea timp sa citesc, am citit ceva din capitolul asta insa cam pe diagonala AM vazut ca avem o mladita noua, bine ai venit Daria si mom Minodora, de asemenea multa multa sanatate bolnaviorilor!
E greu tare fara scaun, pititcul sta mai mult in bratele noastre, el de-a busilea nu merge, cum aterizeaza pe burtica plange, in picioare inca nu merge, deci e mai rau ca acasa Hehe, nu ma plang, ca suntem 4 care il tot poarta in brate, deci e mai bine ca acasa oricum.

Suntem cam ametiti, eu zic ca Patrick s-a adaptat deja la fusul orar, aseara a dormit tare bine. Eu insa de pe la 4 pana pe la 7 am stat cu ochii pe tavan.
Drumul peste ocean a fost cumplit de greu, am luat noi un bazinet insa daca sunt turbulente trebuie sa tii copilul in brate legat de tine cu o centura. Asa ca il lasam in bazinet 5 secunde dupa care trebuia sa-l iau din nou ca erau turbulente. Asa ca la un moment dat am renuntat si l-am tinut numai in brate, am amortit cu totul.
Bebe a dormit muuult tare, vreo 3 ore, dupa care un baietel de langa noi s-a pus pe urlat si a urlat vreo ora asa. Asa ca s-a trezit si Patrick si au inceput sa urle amandoi in tandem. Nici nu m-am uitat in jur de frica sa nu-mi aterizeze ceva in cap Mai erau doi copii langa noi care au dormit lemn-Tanase tot drumul, si parintii cu ei, eu ma uitam si ma minunam.
In Londra, unde am schimbat nu ne-au mai dat carutul, ne-au promis ca il pastreaza in avion si i-au dat drumul la cala pana la urma. Asa ca vreo 3 ore l-am purtat in brate, mi-a rupt mainile, mergand cu el de la un terminal la altul. Gabi avea doua valize si doua genti de carat, asa ca nu ma putea ajuta. Acuma ne era frica si ca ni l-au pierdut (carutul), insa l-am gasit cu bine la Hamburg.
In prima noapte a cazut piticul la datorie, a adormit bustean inca de pe la 8 (daca dormise cu o seara inainte 3 ore per total, va dati seama).
E greu cu socializarea, parca e speriat de bombe, stiam ca va fi greu, insa nici chiar asa. Nu prea sta fara noi, plange imediat cand il iau bunicii in brate. Daca el atatea luni a stat numai cu noi, inchis in casa, ce sa-i faci. Incet incet parca incepe sa se obisnuiasca cu soacra-mea. SI la baie cand merg il aud cum incepe sa se jeluiasca de mama focului. E si mediu nou, eu zic ca se va obisnui intr-o saptamana. Mai greu o sa fie in Romania unde am 100 de rude pe metru patrat. Aici nici cu 2 omuleti nu a reusit sa se impace.
In rest, aici e frig de-ti ingheata limba-n gura, mai frig decat in Canada Si ploua non-stop. Insa prognoza zice ca o sa fie mai cald in urmatoarele zile.
V-am pupat, va mai dau de stire.

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor o intrebare, cum pun un filmuletz pe pagina pe care scriu? Pls help!!!!!!!!!!!!

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

hai ca m-a bufnit rasul..cica-i mai frig ca-n Canada...mai Doloress, pe tine te urmareste frigul, ...sa-ti zic ca ieri am avut 14 grade?
fetele, eu va pup pe toate fara exceptie...Iusti iar face figuri noaptea, se trezeste foarte des si plange, si-a stricat somnul..uff...ce naspa e...
LMA bebelusi de 29 si sa nu mai auzim de bolnavioriprin zona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Simo sanatate lui Mati! Imi pare rau ca ati ajuns la spital...Sper ca sunteti mai bine.

Msbb sper ca Andra e ok...o mamica de pe forum din Tm a patit o tampenie cu fetita...era stricat un aparat si au speriat-o ca e grav bolnava fetita...Au tras o sperietura, iar copilul e perfect sanatos.

Noi azi am ascultat-o pe Alina si am iesit la o plimbare si la o praji, desi nu prea era vremea buna...
Eli cred ca s-a iritat de la un suc de ananas...A patit-o si Diana79! E ciudat ptr ca de la ananas crud nu s-a intamplat.
O sa cam termin cu borcanelele si sucurile din sticle...acum o sa apara fructe in piata. Abia astept!
Nu prea mai papa nici cereale, in schimb face niste showuri...e mortala! Face ca indienii, aplauda E foarte incantata ca are public...eu si tac`su.

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Magnetism, ca sa-ti apara filmul aici pe DC in primul rand trebuie sa-l ai pus pe net, pe youtube. Pe urma pui linkul filmuletului intre [ tube] si [ /tube] (fara spatii intre parantezele patrate).

Iulia, nu trebuie sa-ti faci cont acolo ca sa descarci filmele cu Baby Einstein. Trebuie doar sa astepti un numar de secunde inainte sa poti incepe descarcarea.

Minodora, vazut poze cu puiuta frumoasa Daria

Am fost azi iar in Herastrau, la Roata mare, parca erau toti copiii din Bucuresti stransi acolo.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui momMinodora

gataaa...aveti pozici, fetele...in curand o sa adaug unele noi-noute...uff, de azi dimineata tot pun la poze, printre altele...acum am ramas singura...tati a plecat la meci...norocul meu ca pitika doarme..dar nu pentru mult timp...

mamica fericita a Dariei din 24.05.2008 http://family.webshots.com/album/570730595GbzRwJ

Don't drive faster than your guardian angel can fly !!!

Mamica fericita de Daria, am vazut pozici de bebe frumoasa foc!

Am vazut si pozele puse de Lorich... yo nu ma mai uit la poze de la intalnirile voastre ca mor de invidie Vreau si eu intalneala cu mamici de la noi de la M&M

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara fetelor!

Doloress, ma bucur ca ati ajuns cu bine! Sunt convinsa ca Patrick o sa se obisnuiasca cu lume in jurul lui.
De ce nu iei un marsupiu ceva, sa-l cari? ca sunt situatii ca cea din aeroport dintre terminale si e super sa poti avea mainile libere.

Micaela, te simti mai bine vad din poze - cand poti poate ne vedem sa ii dau punguta. sau asteptam urmatoare intalnire
FETELOR, mai organizam o intalnire inainte de Paste? afara sau tot la mine?
Noi plecam la Viena de Paste, deci trebuie stabilit inainte.

Simonacip, sper sa-i treaca pana la urma lui Matei.
Si Annika a facut o conjunctivita zilele astea, tot de la o raceala cred. Nu i-a trecut infectia decat cu picaturi cu antibiotic.
Acum i-am pus in nas Ophamesone, desi de cortizonul ala din compozitie nu sunt prea incantata, insa nu reusesc sa-i curat nasul cu nimic. Sper ca asta sa-si faca efectul

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna mamicilor,
Noi, we asta am batut parcurile, ieri in Herastrau unde ne-am intalnit cu Iasmi si cu Robert si azi in IOR, unde din nou ne-am intalnit cu Iasmina
Adriana eu saptamana viitoare, adica de maine, ma duc la serviciu, poate saptamana urmatoare ...
Nicole pai atunci, cine ti-a completat adeverinta aia merita bataie... ori a completat-o in doru lelii ori a fost rau intentionat. Bine ca tu nu ai stat mai multa vreme in concediu.

Mergi la inceput