Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 10
MsBB spune:
Gata a papat fructele, am papat si noi acum calareste calutzul - adiq pe tati
. Il trage de par de nu se poate
Aseara am fost si i-am luat niste jucarii mandrei. Am venit acasa parca eram in preajma
, eram ca un
nerabdator sa se joace. M-am apucat am desfacut minunile si ma asteptam sa o vad pe fii-mea
...Da' de unde? A dat o
pe ele si apoi le-a aruncat cat colo
. Mult mai interesanta eram eu, sa ma traga de par , sa ma escaladeze
. Doar am zis ca nu mai dau o gramada de bani pe jucarii ca nu le baga in zeama dar ma pot abtine?
Asta e , sunt condamnata sa ma joc eu cu ele
. Ninoooo - ninoooo!
Hai ca va urez o zi buna , va
si ma duc la ale mele, fac supa fetii, dupa-amiaza vom iesi si noi ca porumbei iar mai pe seara promite sotul o
.
Elena - mi-am adus aminte
. Eu sunt omu' care minte poporu'
. Ti-am dat false sperante ca vom castiga o ora de somn dar
nu-i asa . Vezi, mi-am stors neuronul 5 min ca sa zic o prostie
. De aia nu ma chinui eu sa gandesc - sa nu gresesc
. Doar era logic - se lungeste ziua dar cred ca o voce interioara imi soptea asa sa stau linistita, sa nu ma sperii la gandul ca fii-mea imi va da trezirea la 5 ![]()
Darrr vestea buna - ramane in continuare - ca Tudor iti va da desteptarea la 6 si 20 hihihih macar stii una si buna - daca nu functioneste desteptatorul iti da el trezirea sa te pregatesti de munca ![]()
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
Lorich spune:
Neata,
MsBB cam asa e si la noi cu jucariile, dar e perfect normal, peste tot scrie ca mami e cea mai interesanta jucarie la varsta asta!
Simona, ah, ce povesti urate! Saracutul Mati! Noi de cand am scapat de stafilococ (pe la 4 luni jumate) nu mai avem nimi9c la ochisor, cand a fost racit rau in ianuarie si era super infundat stiu ca facuse ceva la ochi, dar a trecut dupa ce s-a desfundat nasucul; e normal, ca se infunda canalele de la mucuti. Sanatate multa!
Cleo voi ce mai faceti cu okisorul?
Uitati aici poze recente cu Robert
si aici poze de ieri cu doua fetite dulci.
Eu sunt cam suparata, tati e racit/virusat, ceva si are o stare de ma termina de joi incoace, mai nou azi zice ca are TBC (deh, i-a bagat cuiul un coleg care a facut) desi au foat toti radiati in ideea asta, acum zice ca sigur ceva nu e in regula. Imi vine sa ma impusc, mi s-a terminat si rabdarea si tot. Plus ca a facut si o alergie urata de la un medicament ceva (desi n-a luat decat nurofen si trachisan) Uf... ce bat io campii aici, arata ca si cum as vorbi de un bebe, da e bebe 2, tati!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
jady spune:
MsBB nu este nici un deranj cu mare placere as ajuta ,speram sa nu fie nevoie si printzsesa sa fie bine dar sa nu eziti daca vreodata crezi ca as putea sati fiu de ajutor,spun lucrul asta pt ca eu lucrez la o fam .de medici fff renumiti si nu numai aici avem asistenta medicala gratuita si sunt super profesionali.
Simonacip imi pare tare rau de Matei dar pe o parte stai tu mai linistita,si e fff bine sa produca asa se mai curata un pic dar ai grija sa se vindece bine pt ca acum vreo luna Eric de la o raceala care nu sa vindecat cum trebuie a facut un inceput de otita si pt prima oara am inceput cu antibioticul,iar doctorul imi spunea sa stau toata ziua cu suerul si aspiratorul nasal in mana,sa desfundam canalele.multa sanatate
cleo chiar cum ii dam de mancare???dupa ora noua sau veche???
Lorich vazut pozele cu blondutzul cu ochi albastri
ce mare a crescut si puternic ,iar de Daria si Ismina sa nu mai vorbim cred ca Robert se simtea ca un rege intre doua fete![]()
MsBB spune:
inca mai dau tarcoale pe aici...
Am pus legumele la fiert, mandra a adormit, tati citeste si io bat forumul ...dar asa l-am prins pe Robert mumos rau
cu mami tare dragutza cu zambet senin si mumos! Ce poze parca e vestitorul primaverii!
Lorich - asa se zice, ca barbatii sunt mai rau decat copii cand vine vorba de boala. E naspa cand iti baga cineva un cui inima, numai la asta te gandesti dar sunt sigura ca nu are TBC, cu atat mai mult cu cat zici ca a facut si raza. Multa sanatate! si tie rabdare!
Jady -
e bine de stiut ca am la cine apela in caz de nevoie. Multumesc inca odata! Am avea si noi nevoie aici de niste medici competenti si profesionalisti in adevartul sens al cuvantului. Ti se rupe inima cand mai auzi, sau mai rau te confrunti chiar tu cu medici care nici nu se uita la bietul pacient pana nu primesc bani.
Inteleg ca sunt prost platiti dar nu-i vina bietului om ca a incaput pe mana lor. Chiar zilele trecute auzeam de un om grav bolnav care nu era bagat in operatie, era ignorat pt ca nu a bagat bani. Este strigator la cer cat de insensibili pot fi unii. Nu sunt toti asa dar cand auzi de cazuri din astea ..
Hai ca o iau pe aratura de acum .
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
elena_g spune:
MSBB...m-am prins si eu dupa ce ne-am despartit de ora si implicit somn.Vorba ta,atunci am reusit si eu sa gandesc.Si .....bineinteles ca Tudor azi s-a trezit la 6.20.
Cat despre poze....pune tu ca eu nu mai reusesc.Nora-mea ce face?![]()
Azi..cred ca pas la plimbarica...scarboasa vreme!!!Am trs o fuga la biserica totusi dimineata...ne pregatim de papa si cred ca azi doar joaca la domiciliu.
Magnetism79 spune:
Fetelor sorry, acum m-am trezit, la 8.30 i-am dat laptele , nu a vrut nimic, m-am bagat inapoi in pat, tati ba avut nu stiu ce treaba, a plecat un pic, mi-a adus prajituri, le-am mancat pe toate si pe la 10 am adormit din nou, acum m-am trezit, asa ca de-abia acum bag cafeaua.
As pune un filmuletz dar trebuie sa-l descarc si imi e o leneeeeeeeee, sa vedeti ca face asta micu in cada, deja de o sapt nu mai vrea in scaunel, il las asa liber, el oricum e obisnuit cu apa de la piscina, pur si simplu isi da drumul in fund in apa si bineanteles ca face asa de sute de ori, pana oboseste, se joaca in apa zici ca e pinguin.Iar spuma ii place la nebunie sa fie cat mai multa spuma.
Lorich imi pare rau de tatic bolnav, zici ca are un coleg de la munca TBC? Da, cea mai buna prietena a mea are , acum e in tratament , adebutat exact de Craiun cu tuse, o tuse din aia care nu se mai opreste si febra cu debut rapid a ajuns la 39-39.5, s-a dus la Matei Bals, aia dobitoci nu au stiut ce sa-i faca si apoi am sfatuit-o sa mearga la Pneumologie la Marius Nasta.La examenul de sputa, caci doar asa poti stii daca ai TBC, i-au pus diagnosticul TBC.Si acum mai e in spital.A luat TBC-ul de la un pacient cand se ducea cu un Reprezentant in vizita la un doctor, in timp ce astepta medicul pe hol, asa ca.....................
Daca suspecteaza tati ceva, daca a avut contact direct cu acel coleg in sensul ca a stat fata in fata cu el, eu zic sa il trimiti la Marius Nasta pt examenul de saliva , doar asa se depisteaza virusul.Si da, se transimte f. repede.Pacientul poate avea TBC si poate fi rezervor de bacili pt ceilalti.Imi pare rau. Sa fii atenta la temperatura sa o monitorizezi.
Ma duc sa-i fac baiatului de mancare niste salau la gratar, probabil cu niste legume, sa vedem ce iese.
pupici
Revin
Mami de Bogdanici Pogonici
momMinodora spune:
gataaa...aveti pozici, fetele...in curand o sa adaug unele noi-noute...uff, de azi dimineata tot pun la poze, printre altele...acum am ramas singura...tati a plecat la meci...norocul meu ca pitika doarme..dar nu pentru mult timp...
mamica fericita a Dariei din 24.05.2008 http://family.webshots.com/album/570730595GbzRwJ
Don't drive faster than your guardian angel can fly !!!
MissParker spune:
Fetelor, va pupam si noi repede pe ziua de azi.
Am avut o noapte de cosmar. Din nou. Mai, ce se intampla cu copilul asta??????? L-am culcat la 21:45, s-a trezit in urlete la 1 noaptea, l-am lasat putin ca am sperat sa se linisteasca, apoi l-am luat in brate si n-a vrut sa stea nicicum lipit de mine, se zbatea, se intorcea, ma impingea cu manutele, am crezut ca innebunesc. I se infundase si nasul in ultimul hal (si nu e racit, nu are muci, nimic), se potolea doar cand ma ridicam cu el in brate si il plimbam, atunci radea la tablouri, la oglinda, nu mai avea nimic. Cum il puneam iar sa doarma, iar incepea cu urletele, isi baga degetele in gurita, s-a zgariat pe fata din nou
I-a facut Bogdan un biberon, a baut 100ml si apoi a adormit vreo 2 ore, dupa care iar s-a trezit in urlete, de data asta am fost pe faza si l-am luat imediat in brate, a adormit la loc in 2 minute. Mai, ce-o fi? Sa aiba cosmaruri? Se trezeste asa brusc, tresare nasol de tot si apoi incep urletele, iar el nu e trezit complet, deci urla mai mult in stare de semi-trezie... Nu stiu ce sa mai cred!
Cu mancatul noi facem asa: il decalam cu 20 minute azi, adica i-am dat sa pape de dimineata la 11:15 (care era pe vremuri 10:15), la pranz ii dau la 14:40 (care ar fi fost 13:40), intr-o saptamana maximum il aduc la programul vechi, sper...
Sunt obosita crunt, ma ustura ochii, sunt franta...
Sanatate multa pentru Mati si Andra de MsBB, pupici multi lui Robert frumusel de Lorich si fetitelor cu care s-a intalnit el, iar restul am uitat ce mai voiam sa zic, asa ca va dau un
la toate mamicile si la toti bebicii si fug la bucatarie, sa pregatesc si eu masa de pranz a lui Bogdan!! Ah, pentru mine am facut ieri ... pateuri, moartea mea ![]()
Bey, asa dor mi-e de o placinta din aia dobrogeana, de la mama ei... 
MsBB spune:
Elena - Aici sunt
de la intalnire. Ignorati faptul ca mandra mea a renuntat la incaltari, ceanusareasa mica tot arunca papucii din picioare probabil in speranta ca vine vreun print sa i le ofere inapoi. Dupa ce am facut vreo 7-8
am renuntat sa le mai pun la loc
. Asa se distribuia caldura uniform
caciula trasa pe oki tinea de cald si se regla termic de la picioare , degaja caldura in plus
.
Sigur o vrei de nora? Cu toate ca ti-am spus ca a tras de pampersul lui Darius si a vazut 
..? Sa n-avem vorbe mai incolo
.
Cine stie cunoaste! Vad ca Magnestism este mult mai in tema. Poate n-ar strica Lorich sa-ti trimiti sotul la o investigatie mai amanuntita.
Minodora - ti-am vazut printesa mica Daria
Ce oki mari si albastri are ! O dulceatza de fata. Mai acum vad eu cine se ocupa cu scrisul pe forum.. ..Daria e ocupata rau cu tastatul vad
Uff mai Miss - cand povestesti de asa o noapte grozava ma apuca si pe mine tremuriciul. Imi aduc aminte de noptile cumplite pe care le aveam si sunt asa de recunoscatoare ca acum avem nopti mai bune. Niciodata n-am apreciat odihna
mai mult ca acum. Tot sper ca David se va regla si-n timp nu o sa se mai trezeasca asa. Sa stii ca si Andra tot asa se trezea urland. De fapt nici nu era treaza. De multe ori in disperare de cauza aprindeam luminile, faceam multaaaa multa lumina si o trezeam complet sa se linisteasca. Iti dai seama cum eram la 2 noaptea cu oki carpiti de oboseala facand km prin casa plimband odorul. Nu era bine oricum - ci numai in brate si mers. Daca ma asezam Doamne fereste
... punea
pe mine.
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui momMinodora gataaa...aveti pozici, fetele... |
Gata, vizionat pozici, placut fata frumoasa si expresiva si dulce