As vrea sa stiu ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

chiar daca o sa fiu catalogata ca lenesa, sau mai stiu eu cum, consider ca (a mi se scuza cacofonia), ca si femeie nu trebuie sa ai un job atat de solicitant, pentru ca mai trebuie sa ai grija si de copiii (in cazul in care acestia exista, si cu sigurantza ca orice familie si-i doreste la un momentdat), sa mai ai grija si de tine (ca aspect ma refer... si asta "consuma" destul de mult timp), sa mai fii si bucatareasa/menajera (daca nu exista posibilitati de a angajat pe cineva)... si multe altele. subscriu la ce a zis, cineva mai sus, ca toate astea trebuie prestabilite... si trebuie sa ne "educam" partenerii de la inceput despre ce viatza vrem sa avem, si impreuna sa fie luate decizii multumitoare si convenabile pentru amandoi.
o seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

EI , vad ca nu exista pretentii de 36 de ore non stop
SImplu e sa-ti spunem asa cum vedem raspunsuri in marea majoritate a cazurilor: asta ai vrut , de ce te plangi?

Daaar , mai bin cred ca este sa imparti treburiole cu sotul tau: adica luni marti ai tu grija de copii , miercuri joi vineri are el grija.
Si dupa aceea sa spuna daca e obositor sau nu.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaczm spune:

Sotul meu lucreaza in 3 schimburi deci nu i-ar fi imposibil sa ii duca si sa ii aduca. In functie de programul lui nu sunt absurda, doar atunci cand poate dar el nici atata efort nu face.
Ajung incet incet la concluzia, ca problema nu e la mine ci la el, el prea comod si misogin zic eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinaczm

Sotul meu lucreaza in 3 schimburi deci nu i-ar fi imposibil sa ii duca si sa ii aduca. In functie de programul lui nu sunt absurda, doar atunci cand poate dar el nici atata efort nu face.
Ajung incet incet la concluzia, ca problema nu e la mine ci la el, el prea comod si misogin zic eu...

Ca e lenes si nu ii pasa de tine si nevoile tale. Ai grija sa nu te imbolnavesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citesc si ma minunez !

S-a instituit cumva sclavia femeilor maritate, si singurul care a aflat si beneficiaza de aceasta, este sotul tau ?!

Trezeste-l la realitate , nu-l mai intelege atata !

Daca este atat de usor ceea ce faci tu, sa faca el.
Dar el nu este in stare nici sa te ajute..., de parca nu ar fi tatal copiilor...

Daca altfel nu se poate, apeleaza la santaj : faci tu - fac si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinaczm

Ei...e prea simplu, de ce n-ai inceput asa?
De obicei, in astfel de situatii, se ajunge treptat, se acumuleaza niste nemultumiri...dar, tot de obicei, solutia se gaseste tot in doi.
Ce-ar fi sa ne spui si ce il deranjeaza pe sotul tau?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Pe sotul meu il deranjeaza faptul ca nu are timp suficient pentru el, pentru hobyurile lui, nu ii place sa faca nici un efort. I se pare ca eu am pretentii prea mari de la viata, iar el vrea prea putin. Intotdeauna se vede neindreptatit de soarta intotdeauna altul greseste el nu, intotdeauna are o scuza pentru ceea ce nu face, si intotdeauna altul e devina ca el nu face ceva. Cred ca in mare parte este si o problema a modului cum a fost crescut. Soacramea e o scorpie nesimtita care considera ca el nu trebuie sa faca nimic in casa pentru ca e BARBAT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Scuze pt indiscretie...dar viata voastra intima cum este ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

pai mama l-a educat sa fie BARBAT,se pare ca tu ai continuat...ce vrei sa faca omu' acum?!
daca e barbat,normal ca nu e treaba lui sa faca ce face o femeie

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Problema e ca nu face mai nimic, asteapta doar sa le primeasca pe toate de-a gata, si cand nu le primeste... e grav.
Zicea cineva sa incerc o "detasare" undeva, din pacate eu am fost chiar nevoita sa ma internez o saptamana, acum o vreme, iar sotul meu a fost foarte suparat pe mine pe chestia asta, adica de ce m-am lasat sa ma imbolnavesc, suparat pe ai mei ca nu l-au ajutat cu copii, cam atat a inteles el din toate astea. L-am intrebat si eu cand am venit din spital cum crede el ca imi este mie zi de zi, dar se pare ca la asta nu se gandise nici o clipa. Din cauza copiilor si a problemelor pe care le avea de rezolvat a reusit sa vina la mine in spital o singura data...

Mergi la inceput