Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Doamne iarta-ne!
Dragele mele, cate lucruri triste in acest post.Va imbratises cu drag pe toate”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si eu sunt trista...pt ca pe lumea asta nu exista durere mai mare decat sa fii mama si sa-ti vezi copilasul in cosciug...sa-l duci pe ultimul drum...si apoi la mormant

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

8+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca!
Condoleante sincere familiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

si eu sunt trista...pt ca pe lumea asta nu exista durere mai mare decat sa fii mama si sa-ti vezi copilasul in cosciug...sa-l duci pe ultimul drum...si apoi la mormant

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

8+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

camy, te rog iarta-ma daca am ravasit niste sentimente; gandeste-te ca ai un bebe in burtica si de data aceasta TREBUIE sa fie bine.Sa fim optimiste.Nu am vrut......
Iertare daca v-am intristat

31 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

laura draga mea, nu intristezi pe nimeni. imi pare tare rau ca treci prin asa momente de tristete. te rog sa fii puternica si sa te gandesti si la tine un pic. bine ca au grija ta ai tai.
camy are mare dreptate. dragostea unui parinte pentru copilas lui este cea mai puternica. si este cel mai trist lucru sa iti pierzi copilasul, indiferent de ce varsta are.
Doamne!

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Printre atata tristete si lacrimi, fetelor sa nu uitam de ANA MARIA. Rugaciunile nostre trebuie sa ajunga la Dumnezeu si sa se indure de ea si sa o insanatoseasca.

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

DUMNEZEU,SA-L ODIHNEASCA IN PACE PE ALIN,COMDOLEANTE FAMILIEI.

DOAMNE da-mi putere sa ma pot obisnui cu ceea ce nu pot schimba,
da-mi curajul sa lupt cu ceea ce pot schimba si
da-mi intelepciunea de a le deosebi una de alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA PE ALIN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana80 spune:

Dumnezeu sa-l ierte si sa-i intareasca pe parintii greu incercati!

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

Slava lui Dumnezeu, Maicii Domnului si tuturor Sfintilor!!!

Multumim lui Dumnezeu, NAN - MARIA este mai bine....i s-au mai scos din tuburile de la plamani, dar inca este sedata si repira artificial... in ceea ce priveste analizel, sunt putin mai bine....oricum trebuie sa mai avem rabdare.... VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU RIGACIUNILE FACUTE PENTRU ANA-MARIA SI VA ROG SA NU O UITATI IN CONTINUARE DIN RUGACIUNILE VOASTRE....

lauraa - imi pare nespus de rau pt. Alin.... Bunul Dumnezeu sa il ierte, a il aseze in randul dreptilor si sa ii daruiasca odihna vesnica, iar voua, prietenilor si familiei lui, sa va daruiasca putere si rabdare sa treceti peste aceasta grea suferinta....

si sa nu uit... sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/aprilie/aprilie02.htm

Mergi la inceput