Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrasonia spune:

Buna ziua. As dori sa ma alatur si eu listei aspirantelor. Numele meu este Andra. Va rog de asemenea sa imi spuneti si mie ce rugaciuni trebuiesc citite. Va multumesc si sa ne dea Dumnezeu bb la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Dumnezeu sa-l ierte pe Alin!
Condoleante familiei.”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

multe, multe lacrimi pt ALIN.
Atat pot scrie....imi vine sa plang.

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Condoleante pt Alin, Bunul Dumnezeu sa-i aibe sufletelul in paza

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

laura imi pare sincer rau.
condoleante familiei.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace pe Alin.
mare durere cand se duce la Domnul un copil. bietii parinti. imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

laura Dumnezeu sa-l ierte pe Alin. Un baiat atat de tanar, avea o viata inainte. L-am cunoscut de mic copil. O grea incercare pt familia lui. Sincere condoleante familiei.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

mamieea nu pot sa cred ca a ars bisericuta din lemn din Parcul Tineretului.
Astazi am citit numai vesti triste. Nu stiu de ce, dar de ieri seara am o stare de tristete si de rau. S-au intamplat niste lucruri atat de ciudate, care nu mi le explic.

O sa ma rog pt parintele Ioan si pt bisericutza lui. Poate se vor strange fonduri si in scurt timp se va ridica o biserica mai solida.

FETELOR SUNT TRISTA!

Citat:
citat din mesajul lui mamieea

fetelor va rog sa va rugati ptr parintele ioan...azi noapte i-a ars bisericuta..e un preot cu totul deosebit...pun mai jos un link daca vreti sa vedeti..eu azi am fost f trista ptr ca ne cunoastem cu parintele iar bisericuta ne era foarte draga...
http://www.stiri.botosani.ro/stire/5036/Incendiu+devastatator+la+Biserica+de+lemn+din+Parcul+Tineretului!.html
a dat si pe la stiri...acum parintele nu mai are nimic din biserica..iar cea din zid este doar un pic ridicata...

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Condoleante pentru familia lui Alin. Asa de tanar saracul....Ce o fi in sufletul familiei si celor care l-au cunoscut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Lauraa: Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei! Mare tristete pentru ai lui....m-a afectat pe mine care nu-l cunosc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Va multumim fetelor; mi-e greu si ma doare ca nu ma lasa nimeni sa merg la inmormantare.O sa merg acasa si sa ma duc dupa inmormantare acasa la ei.Am 8 luni de sarcina si la o emotie puternica mi se poate declansa nasterea.Cum va vrea Dumnezeu sa ma intaresca!

Si aseara noi am fost ultimii care l-am vazut in viata;uof doamne.De faot sotul meu ca el s-a intors sa-i mai duca niste medicamente caci spitalul nu dispunea de ele si tbuia sa le cumparam noi mereu.....

Lumea e rea, mai critica, dar va spun cu mana pe inima: era un copil nevinovat iar mama lui este EXTREM de credincioasa.Ea m-a dus la multe manastiri si pe mine si pe multe prietene cu masinile incarcate sa ajutam, sa cunoastem preoti, sa ne rugam.........

Ma astept sa fie o inmormantare de 500 de persoane, multe lacrimi....

va multumesc din inima pentru vorbele bune

va pup

31 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput