Licurici de ianuarie-februarie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

IRINA , saru'mana mult. Am luat deja ca muream de durere.

ANUC, NU face anestezie. Am vorbit si eu cu vreo 3 DR stomatologi si toti au spus la fel! Dupa anestezie se opreste alaptarea 24 ore!!! De ce crezi ca nu ma duc sa-mi scot maseaua care ma chinuie ingrozitor . Mai consulta si altii medici! AI MARE GRIJA!!!

Dark, LA MULTI ANIIII pentru MISTER MISTER!! Sa creasca mare si frumos si sanatos!!

CADIA, eu ii dadeam o pipeta plina inainte de fiecare masa. Acolo scrie ca poti si doua la nevoie...dar mai intai vezi cu una.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bleuberry

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

IRINA, heeeeelp! Ma doare rau o masea, nu mai pot! ce pot sa iau analgezic ca MOOOOR!!!

Buna,

Alina din cate stiu eu cand alaptezi paracetamolul si ibuprofenul sunt safe.Dar in cazul durerilor de dinti, iti spun sincer ca doar anestezia face durerea sa dispara.Chiar daca va trece pentru o perioada scurta de timp cu analgezic si nu mergi sa o tratezi(scos nerv sau drenaj) durerea va reveni si va fi din ce in ce mai puternica pana nu va mai ceda la nimic uzual.
Sfatul meu este sa iti faci un pic de timp si sa te duci la stomatolog pentru ca la noapte e posibil sa te vei urc pe pereti de durere.

Daca as putea as scoate-o eu singura acum pe loc. NU o mai suport.
Am vb cu Dr la tel azi si mi-a zis pt a mia oara..."dupa anestezie NU alaptezi 24 ore!! Nu exista alt fel de anestezic...toate sunt la fel si eu nu scot masele de minte pe viu."
Crezi ca eu nu ma duceam de o suta de ori pana acum...

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bleuberry

Irina este foarte frumos costumasul.Ce nu iti place?
Si noi avem botezul pe 2 mai,dar inca nu i-am luat nimic Ioanei.
Noua de la biserica nu ne-au dat voie sa il facem pe 25 aprilie ca atunci e saptamana luminata si nu se fac nunti si nici botezuri ,cica asa au primit ordin de la patriarhie.

Botezuri nu pot face oricand!! Nu exista interdictii la botez...eu nu am mai auzit asa ceva...pai au facut fetele si in Post...dar dupa..
Si eu tot pe 25 Aprilie am botezul si dupa cum se vede treaba suntem multe in aceeasi zi. Eu zic sa mai intrebi si la alta biserica...ca ce ti-e si cu preotii astia...

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc
O sa ziceti ca sunt idioata, dar tot imi fac planuri si calcule pentru ziua de joi cand ma duc la dentist si mi se va face anestezie. Ok, arunc primul lapte, dar care e primul lapte? Eu stiam ca tot ce papa mama se duce in laptic cam la 4 ore. Anestezicul s-o transfera mai repede? Daca-i dau sa pape inainte sa plec, la cat timp sa ma mulg ca sa arunc laptele? daca ma mulg la 2-3 ore si anestezicul se transfera abia dupa aia in lapte? am emotii si ptr ca Dl. Papa Tzatza, nu suporta biberonul si cred ca o sa cam faca foamea pana se reumplu sanii...ca sa nu mai zic ca el vrea san si ptr divertisment...nu stiu daca rezista atatea ore fara...

Anuc, cand te duci la dentist, nu are cine sa stea cu bbafara. asa poate doarme mai mult si nu plange dupa laptic

Florence a fost azi dupa-amiaza tare maraita. a dormit doar cand am dormit eu, cum m-am ridic at din pat, a facut oki. acum doarme, in sfarsit, dar nu in patut, of course

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor ne-am inscris la concurs la pampers, va rog sa intrati sa ne votati si pe noi si daca mai aveti prieteni care sunt draguti si vor sa faca asta....

http://concurs.pampers.ro/profile/30912

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput