Licurici de ianuarie-februarie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 25
anca_ spune:
Alina, trebuie sa ma intorc la serviciu pt am doar 12 sapt concediu platit. Asa ca in 2 sapt si 2 zile back to work! Planuiesc sa-l alaptez in continuare, pot ma pompez cat sunt la serviciu, pot sa imi pun cheie la birou si in plus avem in cladire si un 'mother's room' special pt mamici care se pompeaza sau aduc bebeii pe la serviciu. Oricum si acum ma pompez de cateva ori pe zi si ii dau lui bebe din biberon. Am pompa pt ambii sani, in 10 minute sunt done.![]()
pt fetele din state cu fetite: stiti cumva de unde as putea lua o rochita pt botez? Suntem nasi in curand si as vrea sa iau o rochita de botez mai speciala, nu prea am gasit prin magazine, doar online. Dar as prefera sa o vad si pipai inainte sa o iau.
miereamara spune:
Anca,uite aici niste costumase absolut fabuloase de botez, rochite, costume pt baietei, sunt extraordinare, albe, diafane, special facute pt botez.
http://www.strasburgchildren.com/infants.html
Au si magazine,poate gasesti unul aproape de tine.
Mie mi-au placut foarte mult pt ca sunt simple, "fara brizbrizuri" si accesorii inutile.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
lisa79 spune:
Anca,gasesti la Sears,dar sunt scumpe tare,dar mai gasesti si la Tj Max,Marshall sau Nordrstorm Rack. Chiar si la target gasesti foooarte dragute.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
ada_coman spune:
Irina fff frumos costumasul, abia astept sa-l vad si pe el
De ochila ce sa zic e splendid 

.
Multumim de aprecieri 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
Alina asa e, e minunat sa fii mamica de 2 printese, cu toate ca uneori simt ca nu mai pot, dar imi trece cand vad ce frumos cresc 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
crysyana spune:
buna fetele!
am intrat si noi un pic sa facem prezenta pe ziua de astazi
in primul rand vrem sa uram LMA licuricilor care impinesc un nr de lunite astazi, la mai multe, sa fiti sanatosi, sa cresteti frumosi si cuminti:
Lachlan Marius bb de Dark 
Alexandru bb de Kristinutz 
Victor Martin bb de Crisspoliss
am vazut pozici cu licurici frumosi, care mai de care mai frumosi si mai ochiosi
si bb meu plange cu lacrimi, exact cum spunea si Miere asa de "crocodil" si ii tremura buzita de jos - asa a plans saracutu cand l-am lasat fara manusite si s-a zgariat pe fata, mi-era o mila de el... in rest se lalaie sau matzie
sau tot asa cand ii este foame rau ii dau lacramioarele ... e asa rau de foame, daca nu ii dau papa cand vrea el e jale
irinac ffrumos costumasul, abia astept sa il vedem pe ochila imbracat ca un cavaler de onoare. daca se poate sa imi trimiti si mie pe pm id-ul tau de pe mess pls
dark sa stapaniti sanatosi baby gym-ul si la cat mai multe exercitii.
si bb meu isi tine binisor capul, cateodata nici nu are nevoie sa il sprijin eu, si are o forta... mama cand ma apuca de deget... sau cand da din picioruse zici ca mege pe bicicleta...e haios tare